Jo, je legrační přečíst si výrok Vanessy, že odchylky od předlohy nejsou nikdy OK, ale musejí je dělat... to vysvětluje všechny ty ptákoviny, co napsala, že? Zajímalo by mě, co myslela tím vizuálnějším vyprávěním. Předpokládám, že vynechají všechny detaily, co rozvíjejí charaktery, ve prospěch násilí a sexu :/
No jak jsem to pochopil z popisu na westeros.org, bude třetí řada víc obrazová. Znáte to, když díl začíná třeba 3minutovou sekvencí beze slov, nebo třeba končí beze slov jen s hudbou. Tohle by se mi docela zamlouvalo.
No jak jsem to pochopil z popisu na westeros.org, bude třetí řada víc obrazová. Znáte to, když díl začíná třeba 3minutovou sekvencí beze slov, nebo třeba končí beze slov jen s hudbou. Tohle by se mi docela zamlouvalo.
Mno, to by musely být vesměs přidané nebo hodně změněné scény, protože Martin k formě "beze slov" moc nesvádí, ale když to bude fungovat, nejsem proti. Budu ale radši skeptická a předpokládat, že tenhle přístup bude zkratkovitostí diváky spíš mást ;)
Taky jsem to tak pochopila, a jsem zvědavá, jaký bude výsledek. Obecně se mi takové lyričtější pasáže ve filmech docela líbí, takže já se na to těším (snad nezklamou).
Já to mam taky rád, obraz dokáže někdy vyprávět líp než slova. Akorát mám trochu strach o hudbu, tohle chce trochu jiný styl - ale Deště Kastameru naznačují, že to půjde.
Komentáře
Myslím, že nemusím opakovat, že já nesvaluji vinu na VT - podle mě vina za její epizody padá na tvůrčí duo.