Fanouškovská fikce

14748495052

Komentáře

• V Hunger games Katniss taky měla jenom pár šípů a vypadalo to, že neubývají.
    Už jsem myslel, že vybuchovaly jako Rambovy šípy :)
  • Gardien, Vlcacka: moje povídka není zrovna nejoriginálnější ani nejzábavnější, takže se divím , že tam vůbec nějaký ten komentář je :D byla bych spokojená i kdybych měla jen jeden bod, jsem ráda, že to vůbec někdo dočetl až do konce :)
  • Komentáře ještě budou. :-)
    já se třeba ke slovenským ještě nedostala
    dneska v práci nešlo vůbec číst, ale od zítřka mám dovču a všechno doženu. :-)
  • Vlcatka: ak je tvoja mizerna ale komentovana moja je aka? Skvela a nekomentovana? :(
  • Gardiene, tvoje povídka určitě má minimálně jeden komentář...:-) Proč se tak podceňuješ? Četla jsem všechny povídky a žádná není hrozná.
  • Tak okaj jeden :D
  • Gardien: Přidej:-) Ty si myslíš, že čím víc komentářů, tím lepší povídka?
  • Gardien: Naopak, třeba je tvoje povídka tak dokonalá, že ostatní nenachází slov ;)
  • Ben Nevis napsal(a):

Já mám takovou zásadu - nepopisovat, co si neumím představit. Že si to pak představím blbě, je druhá věc. :-)
    proto se snažím vyhýbat soubojům nebo je popisuju dost obecně. Historická povolání a pomůcky bych nezvládla vůbec. :-(

Jo, jo, občas je výhoda, když má člověk na vesnici kořeny a ví, jak vypadá zabíjačka... a nebo může sáhnout do skříně, vyndat pár mečů a ten souboj si alespoň zhruba vizualizovat...
    Teď mě napadá, že je škoda, že jsem vesnickou zabíjačku nikdy nepopisoval a popisoval-li jsem kdy souboj, tak ta skříň se zbrojí a meči zůstala zavřená... :o)
  • Jay: na druhou stranu se můžeme utěšovat tím, že každý není takový hnidopich jako Jarla :-p
    V takových věcech mají výhodu starší ročníky, protože toho víc stihli načíst, vidět a prostudovat. Mladší ročníky zase mají čerstvé znalosti ze školy a lepší paměť. :-)

Gardien a spol: Jednak počet pochvalných komentářů není přímo úměrný bodování a druhák se podívejte, jak dopadlo první kolo. Skoro každá povídka dostala od někoho plný počet bodů.
  • My jsme z vesnice a nikdy jsem zabíjačku neviděla :'(. Počítá se stahování králíků? :D
  • Kolikokoli napsal(a):

... Počítá se stahování králíků? :D

Nejspíš záleží na tom, co si z toho pamatuješ.
    U nás se stahovali králíci celé mé dětství a první věc, na kterou si vzpomenu je, jak lítalo peří, kdykoli se uřízla hlava a hodila mírumilovně vyhlížejícím slepicím. To se v literární tvorbě moc využít nedá... (Pokud se tady jednou konečně nedám do toho rozsáhlého románu o bojovém komandu masožravé drůbeže. ;)
  • MU: já si pamatuju všude ty litry krve a přesně - slepičí útoky na hlavu :D. Vždycky jsem prý ochotně pomáhala se stahováním a chytáním krve, už někdy od čtyř let :D.
  • Kolikokoli: A pak bylo ještě fajn prodávání kůží. U nás jezdil jednou měsíčně kožák s dodávkou, vyhrávající dechovky a všechno to za pár korun skupoval. To se vždycky muselo rychle běžet, aby nám neujel a já měla strašnou radost, když jsme to "stihli" (popravdě u nás pokaždé přibržďoval, ale co kdyby... :D).
  • Jo, to bylo skvělý :D. Těch deset korun nebo kolik jsme dostali za kůže jsme si s bráchou mohli nechat, tak jsme se vždycky snažili jim naběhnout z druhé strany vesnice :D.
  • Horentní finanční odměny za vynaloženo snahu. xD
  • Necháte už toho! Chudáčci králíčci :D
    Můj kamarád vždycky na mé šklebení na zabíjení králíků a Ouška na smetáku říkal, že to je prostě maso a ta zvířata se kvůli tomu chovají... Ale teď jim umřela králice a on chodí krmit mikrokrálíčátka a zjistil, že má taky duši = nezvládne je zabít a sníst :)
  • v utorok som bolpracovne v prahe, a dal som si prvýkrát v živote králika (cibula plnená králičim mäsom) a bolo to veľmi dobré. taká zastrčená hospodka/reštika vpodstate v centre - Universal tuším...

edit: keby som vedel ako, presuniem to celé do jedálničkového fóra, nech to tu neplevelí.
  • sarven napsal(a):

edit: keby som vedel ako, presuniem to celé do jedálničkového fóra, nech to tu neplevelí.

Naštěstí nemůžeš a navíc kdejaké vlákno tu skončí jinak než původním tématem.
  • Vlcacka napsal(a):

sarven napsal(a):

Naštěstí nemůžeš a navíc kdejaké vlákno tu skončí jinak než původním tématem.
    Na novém webu to půjde. A rozhodně budeme muset tuhle praktiku omezit. Offtopiky jsou fajn, ale musí mít svou míru ;-)
  • Alek napsal(a):

Na novém webu to půjde. A rozhodně budeme muset tuhle praktiku omezit. Offtopiky jsou fajn, ale musí mít svou míru ;-)

Tak hodně toho odeliminuje hlavně potenciální chat, ne?
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Kolikokoli: A pak bylo ještě fajn prodávání kůží. U nás jezdil jednou měsíčně kožák s dodávkou, vyhrávající dechovky a všechno to za pár korun skupoval. To se vždycky muselo rychle běžet, aby nám neujel a já měla strašnou radost, když jsme to "stihli" (popravdě u nás pokaždé přibržďoval, ale co kdyby... :D).

Výkup kožek aspoň u nás stále jezdí, zrovna v úterý tady vyhrával :)
  • brbr: A co vyhrává? "Pojďte s kůží na trh?" :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi