Před lékem na prostatu dělal Vašut s Osvaldovou TV Bomba:-))) Vždycky když ho vidím, tak si na to vzpomenu a už nikdy ho nebudu brát v žádné roli vážně:-)
Viděl jsem Sněhurku a lovce a dost dobrý. Škarohlíd může vidět vykradačku mnoha filmu ( což je v podstatě pravda od Pána prstenů, přes Faunův labyrint až po Johanku z Arku ), ale čemu to vadí ? Temný hvozd má atmosféru, střety a bitvy jsou natočený dobře a vypadají středověce, u triků jsem si nevšiml nějaký digitalně vypadající příšery takže triky dobrý. Celkově dobře zvolení herci ( nejlíp je obsazená královna ) a dobře působící trpaslíci ( zatim líp než ty z trailerů na Hobita). Příběh sice místy pokulhává, ale zase nic tragickýho. Jasný že třeba s připravovaným Hobitem se to nedá srovnat ( taky rozpočet mají oba filmy úplně někde jinde ). Ono kdy naposledy jste od Pána Prstenů viděli dobrý fantasy film ? Taky vymyslet alespoň trochu originální verzi Sněhurky není zase taková sranda, když už své povídkové verze už napsal třeba Sapkowski nebo Gaiman
Včera shlédnuto Mirror, Mirror, dneska budu srovnávat se Sněhurkou a lovcem. Čekala jsem, že to bude horší, ale povedlo se jim to udělat vtipné. Hlavně jak Sněhurka zachraňuje polibkem prince a ne naopak. Kdyby tam nebyli ti rožtomiloušcí trpaslíčci, tak to mohlo dotáhnout na Stardust.
Komentáře
Myslíš toto?
:-))
:-))) (Zeman)
Teď jsem zvědavel na Jack the Giant Killer.
Čekala jsem, že to bude horší, ale povedlo se jim to udělat vtipné. Hlavně jak Sněhurka zachraňuje polibkem prince a ne naopak. Kdyby tam nebyli ti rožtomiloušcí trpaslíčci, tak to mohlo dotáhnout na Stardust.
Tam se jenom pozvracel v autě. :-)