Různé filmy

1747576777880»

Komentáře

• Hmmm... Demoverze?! To jako se všemi zuby a prsty? Týjo! To musí být něco! :D
  • Ještě jedno přirovnání (už poslední): chlap, co dokáže rozdrtit láhev piva (prázdnou) holou rukou. :-p
  • Chuck Norris? xD
  • heavy_head: Jo, přesně!:-) Legendární byli jejich Kelly family:-))) Od té doby mám pocit, že cokoliv Vašut dělá/říká/hraje, tak to je jen parodie:-D
  • Á propos - ano, Vronsky je jedna z mála rolí, ve kterých Bean přežije (a nechtějte, abych začerňovala spoiler z klasický literatury) ;)
  • Michelle napsal(a):

Před lékem na prostatu dělal Vašut s Osvaldovou TV Bomba:-))) Vždycky když ho vidím, tak si na to vzpomenu a už nikdy ho nebudu brát v žádné roli vážně:-)

Myslíš toto?

:-))

:-))) (Zeman)
  • Já se strašně těším na tu novou verzi:-) Keira je pro takové role jako stvořena, tak snad to bude stát za to:-)
  • Měl v sobě ten typ mužné přesvědčivosti jako u nás třeba Marek Vašut. :-)
    A na konci když Annu zabije vlak tak přiběhne S. Bean a speciálně pro něj pojede ještě jeden vlak aby se náhodou nedožil konce :)
  • Everett Young napsal(a):

Měl v sobě ten typ mužné přesvědčivosti jako u nás třeba Marek Vašut. :-)
    A na konci když Annu zabije vlak tak přiběhne S. Bean a speciálně pro něj pojede ještě jeden vlak aby se náhodou nedožil konce :)
    Muhaha :D
  • svoa00 napsal(a):

Muhaha :D

Z coho je ta posledna smrt, ten utes a splasene zvery a to roztrhnutie konmi?
  • Roztrhnutí je, tuším Černá smrt.
  • Flanker: A já jsem se už začínal bát že jsem jediný člověk na světě který dal Vesnici 5 hvězdiček. Už vím že v tom nejsem sám.
  • Viděl jsem Sněhurku a lovce a dost dobrý. Škarohlíd může vidět vykradačku mnoha filmu ( což je v podstatě pravda od Pána prstenů, přes Faunův labyrint až po Johanku z Arku ), ale čemu to vadí ? Temný hvozd má atmosféru, střety a bitvy jsou natočený dobře a vypadají středověce, u triků jsem si nevšiml nějaký digitalně vypadající příšery takže triky dobrý. Celkově dobře zvolení herci ( nejlíp je obsazená královna ) a dobře působící trpaslíci ( zatim líp než ty z trailerů na Hobita). Příběh sice místy pokulhává, ale zase nic tragickýho. Jasný že třeba s připravovaným Hobitem se to nedá srovnat ( taky rozpočet mají oba filmy úplně někde jinde ). Ono kdy naposledy jste od Pána Prstenů viděli dobrý fantasy film ? Taky vymyslet alespoň trochu originální verzi Sněhurky není zase taková sranda, když už své povídkové verze už napsal třeba Sapkowski nebo Gaiman
  • Ono kdy naposledy jste od Pána Prstenů viděli dobrý fantasy film ?
    Stardust. Beowulf. Vlkodav.

Teď jsem zvědavel na Jack the Giant Killer.
  • Plus Koralina, Faunův labyrint, s přimhouřením oka Princ z Persie nebo Mrtvá nevěsta.
  • Včera shlédnuto Mirror, Mirror, dneska budu srovnávat se Sněhurkou a lovcem.
    Čekala jsem, že to bude horší, ale povedlo se jim to udělat vtipné. Hlavně jak Sněhurka zachraňuje polibkem prince a ne naopak. Kdyby tam nebyli ti rožtomiloušcí trpaslíčci, tak to mohlo dotáhnout na Stardust.
  • Ben Nevis: Ti trpaslíci byli boží, hlavně ten kauboj s vizáži Yula Brynnera
  • Mirror, Mirror mne taky velmi mile překvapilo. Čekala jsem hroznou ptákovinu a ona to byla ptákovina, ale milá, která si nehraje na něco božského.
  • Mě se zase Mirror Mirror extrémně nelíbilo a dala tomu filmu dvě hvězdy. I Sean Bean se v tom filmu cítí nepříjemně :D
  • Ještě jsem si vzpomněl, že Sean Bean nezemřel ani v Roninovi.
    Tam se jenom pozvracel v autě. :-)
  • v Soldiers of Fortune... mno ale to bych vám vlastně prozradil spoiler :-)
  • svoa00 napsal(a):

Mě se zase Mirror Mirror extrémně nelíbilo a dala tomu filmu dvě hvězdy. I Sean Bean se v tom filmu cítí nepříjemně :D

Asi že s nima nemohl na závěr trsat.
  • svoa00 napsal(a):

Mě se zase Mirror Mirror extrémně nelíbilo a dala tomu filmu dvě hvězdy. I Sean Bean se v tom filmu cítí nepříjemně :D

Asi že s nima nemohl na závěr trsat.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi