Citáty aneb kdo řekl?

1202123252664

Komentáře

• Je to tak, říkal to Loras Tyrionovi, když se ho zeptal: "A co láska?"

Není zcela jasné, jestli se mluví o Renlym. :P

A protože Léto se vypravil na výzkumnou výpravu za Zeď, právo další volby tak zůstalo seru flankerovi. :arrow: :idea:

• Tak tedy:

Copak vlci někdy hlasují o tom, kdo povede jejich smečku?

• opäť dôležitá úloha oťukávača: myslím si, že v tomto prípade to nepovedal žiadny Stark, a povedal to niekto, kto chcel vládnuť silou, alebo presadzoval silu ako charizmatický aspekt. takže to určite nebol Tyrion :-)

Jorah Mormont?

• žeby ovlivněn svým pobytem... Theon?

• Sarven: Tyrion by takto mohl cynicky hodnotit boje jiných. Ale on to skutečně nebyl. Ani Jorah Mormont.

Dandali: Theon že by se dovolával vlků? Možná krakatic. :D

• nezdá sa mi, že by nejaký lanister hovoril o vlkoch, ani žoldáci v ich službách, aj keď významov sa to hodí na Horu a podobných.

tak sa mi zamarilo, že by tak niekto mohol cynicky komentovať voľbu na Zdi.

Slynt?

• Ani Slynt. Týká se to spíše reálného pohledu na jistou nabídku. :wink:

• A říkala to nějaká POV hlavní postava anebo nějaký méně významný bandita? :x

Arya asi ne, co?

• Arya nikoli. S Aryou se tato osoba příliš neznala. Tato věta padne ve chvíli, kdy je osoba mluvčího viděna jinou POV.

• ešte sa vrátim k môjmu tipu. nevyjadril si sa totiž, či to je alebo nie je na Zdi....

tam to mohol byť napr. aj Stanis....

• Zní mi to nějak lannistersky, i když to není přímo Tyrion... :idea:

• Samý nápovědy. Na Zdi to nebylo, ani na Severu. Byla to osoba poněkud cynická, ovšem ani Tyrion se svým sarkasmem.

• Takže Jaime Lannister? :twisted:

• Nět. Moc hádáte, chce to něco reálnějšího, protože za tím je větší šance :lol:

• Hádání je ale podstatou téhle soutěže, pokud se nemejlim, hihi. :P

• Napíšu to ještě jinak. Mluvčí cítí svou reálnou šanci na vítězství... :wink:

• tak to bolo veru z toho celkom jasné. je však hovoriaci muž severan?

• Směrem na sever zřejmě nebyl dále, než v hostinci Na rozcetí. :wink:

• a zije prevazne juznejsie od Kralovho pristavista?

• Myslím, že Sarven ví, odkud bouře duje 8)

• pravdupovediac netuším, ale beriem to ako odpoveď áno.

Takže je to južan. slovo "bouře" tiež asi nebolo náhodné, takže Dračí kamen, alebo Bouřlivý konec?

Melisandra?

• Na poslední chvíli ti cestu rozboural špatný vítr.

• Neřekl něco takového Stanis na obhajobu svého nároku na trůn?

• Těsně vedle.

• O jedno en vedle. :wink:

• Stanisa som tipoval, a ten sa na sever predsa len pozrel. Tesne vedľa Stanisa by mohol byť Salador Sahn, či ako sa ten pirát volá... hm?

• Trochu jinak těsně vedle. :lol:

• Tak kdo ještě zbývá? Ňákýjméno Florent? :)

• Samá voda. To jsem z toho jelen, že to ještě nikdo neuhodl. BTW už jsem si to radši prošel zpětně jestli to náhodou někdo neřekl a já si toho nevšiml, ale ne. Přitom jste to tuhle skoro měli.

• Tak mě napadá, že na konci bouře i Davose vidíme očama jiních POV.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi