opäť dôležitá úloha oťukávača: myslím si, že v tomto prípade to nepovedal žiadny Stark, a povedal to niekto, kto chcel vládnuť silou, alebo presadzoval silu ako charizmatický aspekt. takže to určite nebol Tyrion :-)
Samá voda. To jsem z toho jelen, že to ještě nikdo neuhodl. BTW už jsem si to radši prošel zpětně jestli to náhodou někdo neřekl a já si toho nevšiml, ale ne. Přitom jste to tuhle skoro měli.
Komentáře
Je to tak, říkal to Loras Tyrionovi, když se ho zeptal: "A co láska?"
Není zcela jasné, jestli se mluví o Renlym. :P
A protože Léto se vypravil na výzkumnou výpravu za Zeď, právo další volby tak zůstalo seru flankerovi. :arrow: :idea:
Tak tedy:
Copak vlci někdy hlasují o tom, kdo povede jejich smečku?
opäť dôležitá úloha oťukávača: myslím si, že v tomto prípade to nepovedal žiadny Stark, a povedal to niekto, kto chcel vládnuť silou, alebo presadzoval silu ako charizmatický aspekt. takže to určite nebol Tyrion :-)
Jorah Mormont?
žeby ovlivněn svým pobytem... Theon?
Sarven: Tyrion by takto mohl cynicky hodnotit boje jiných. Ale on to skutečně nebyl. Ani Jorah Mormont.
Dandali: Theon že by se dovolával vlků? Možná krakatic. :D
nezdá sa mi, že by nejaký lanister hovoril o vlkoch, ani žoldáci v ich službách, aj keď významov sa to hodí na Horu a podobných.
tak sa mi zamarilo, že by tak niekto mohol cynicky komentovať voľbu na Zdi.
Slynt?
Ani Slynt. Týká se to spíše reálného pohledu na jistou nabídku. :wink:
A říkala to nějaká POV hlavní postava anebo nějaký méně významný bandita? :x
Arya asi ne, co?
Arya nikoli. S Aryou se tato osoba příliš neznala. Tato věta padne ve chvíli, kdy je osoba mluvčího viděna jinou POV.
ešte sa vrátim k môjmu tipu. nevyjadril si sa totiž, či to je alebo nie je na Zdi....
tam to mohol byť napr. aj Stanis....
Zní mi to nějak lannistersky, i když to není přímo Tyrion... :idea:
Samý nápovědy. Na Zdi to nebylo, ani na Severu. Byla to osoba poněkud cynická, ovšem ani Tyrion se svým sarkasmem.
Takže Jaime Lannister? :twisted:
Nět. Moc hádáte, chce to něco reálnějšího, protože za tím je větší šance :lol:
Hádání je ale podstatou téhle soutěže, pokud se nemejlim, hihi. :P
Napíšu to ještě jinak. Mluvčí cítí svou reálnou šanci na vítězství... :wink:
tak to bolo veru z toho celkom jasné. je však hovoriaci muž severan?
Směrem na sever zřejmě nebyl dále, než v hostinci Na rozcetí. :wink:
a zije prevazne juznejsie od Kralovho pristavista?
Myslím, že Sarven ví, odkud bouře duje 8)
pravdupovediac netuším, ale beriem to ako odpoveď áno.
Takže je to južan. slovo "bouře" tiež asi nebolo náhodné, takže Dračí kamen, alebo Bouřlivý konec?
Melisandra?
Na poslední chvíli ti cestu rozboural špatný vítr.
Neřekl něco takového Stanis na obhajobu svého nároku na trůn?
Těsně vedle.
O jedno en vedle. :wink:
Stanisa som tipoval, a ten sa na sever predsa len pozrel. Tesne vedľa Stanisa by mohol byť Salador Sahn, či ako sa ten pirát volá... hm?
Trochu jinak těsně vedle. :lol:
Tak kdo ještě zbývá? Ňákýjméno Florent? :)
Samá voda. To jsem z toho jelen, že to ještě nikdo neuhodl. BTW už jsem si to radši prošel zpětně jestli to náhodou někdo neřekl a já si toho nevšiml, ale ne. Přitom jste to tuhle skoro měli.
Tak mě napadá, že na konci bouře i Davose vidíme očama jiních POV.