Citáty aneb kdo řekl?

1232426282964

Komentáře

• Lord Alek evidentně něco ví. Vzpomeneš si i na situaci?

• A viděli jste "Blafuj jako Alek", s Keirou Knightly? :)

Ale mohlo by to být do zrzava.

• Lord Alek něco ví...ale nepoví...jsou to totiž čistě dešifrovací myšlenky. :-)

Nezbývá než tipovat. Pravděpodobně to Jonovi řekla Ygritte, když mu vyprávěla o jejích nápadnících...co?

Já vim, jsem dost nekonkrétní, ale nějak se teď nemohu soustředit, pořád se mi do hlavy dere ta Keira ;)

• Lord Alek to říká naprosto přesně. Jon se jí zeptal na Dlouhého oštěpa, pro Ygritte by to bylo něco jako incest, proto se Jona zeptala na tohle. Chudinka nevěděla nic o zvycích některých rodin v Sedmi královstvích.

Nu štafeta je tvá.

• Jak nevím. Nasměroval jsem vás správným směrem. Beze mne byste ještě teď bloudili v Začarovaném hvozdu. A vůbec, i samo fórum je proti mě, nemohl jsem se připojit. :evil:

• Quote:
    Pokud může led hořet, pak se láska a nenávist mohou přátelit.
  • Neumírající. To bylo totálně od boku, protože nemám nejmenší tušení kam to zařadit.

• ehm, kdo je neumírající? :-)

• tí mágovia v tom rozpadnutom meste, nie? čo ich stretla Danny

• aha, no každopádně ti to nejsou...ale každopádně to řekla jedna velmi moudrá postava, to joo :-)

• Sansa? :twisted:

• Přátelé, já řek moUdrá...:-)

Zkusím vás ještě trochu zmást...řekla to moudrá a mladá postava postavě ještě mladší a v budoucnu ještě moudřejší, až bude jednou úplně nejmoudřejší...ale to už je jiný, mnohem smutnější příběh.

• rákosník to vraví Branovi

• aj, tak to byla asi moc velká nápověda...:-)

• čiže nie?

• čiže áno :)

• veď preto :-)

• Čiže si na rade, sarven. :wink:

• Eh, tak mě napadlo, že na řadě jsem i já, za uhádnutí Ohaře. :)

• Tak já si tipnu... Sansa? :)

• :D

Jak to víš? :o

• Jediná postava, jejíž citáty stojí za zveřejňování. 8)

• když nic jiného, pánové, tak mě bavíte :-) děkuji :-)

bohužel se teď vašeho hádání nezúčastňuji, jelikož když sem zavítám, tak buď není nic zadáno a nebo absolutně netuším, odkud vítr vane :-)

nicméně, abyste si nemysleli, že jsem na vás zanevřela, tak alespoň takhle ;-)

• myslím, že som na rade a večer zadám citát, tak už si začnite brúsiť ostrovtip a tlapky...

• Zdravím lady Dandali. Je dobře, že se z nás nestali vyděděnci a zanevřenci. 8)

Sarven tentokrát zadal skutečný špek. Ale myslím, že už jsem na to přišel.

Je to ser ILYN PAYNE, že? :) :idea:

• ehm.... mám pocit, že som naozaj zadal citát, ale akosi ho tu nevidím? stalo sa niečo?

urazil som niekoho?

alek sa rozhodol pre nejakú skrytú vlastnosť diskusného fóra?

alebo jednoducho ide o vysoký stupeň selfpurifikácie?

• těžko říct, já rozhodně na forum už pěkně dlouho nešahal, důkazem budiž, že dosud fungovalo bezproblémově :-) ale poslední dny začíná zlobit, nevim čim to je...

• tak to skúsim z hlavy, bol to pekný zoologický citát:

Černá krysa, vaše jasnost.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi