Lord Alek to říká naprosto přesně. Jon se jí zeptal na Dlouhého oštěpa, pro Ygritte by to bylo něco jako incest, proto se Jona zeptala na tohle. Chudinka nevěděla nic o zvycích některých rodin v Sedmi královstvích.
Jak nevím. Nasměroval jsem vás správným směrem. Beze mne byste ještě teď bloudili v Začarovaném hvozdu. A vůbec, i samo fórum je proti mě, nemohl jsem se připojit. :evil:
Zkusím vás ještě trochu zmást...řekla to moudrá a mladá postava postavě ještě mladší a v budoucnu ještě moudřejší, až bude jednou úplně nejmoudřejší...ale to už je jiný, mnohem smutnější příběh.
těžko říct, já rozhodně na forum už pěkně dlouho nešahal, důkazem budiž, že dosud fungovalo bezproblémově :-) ale poslední dny začíná zlobit, nevim čim to je...
Komentáře
Lord Alek evidentně něco ví. Vzpomeneš si i na situaci?
A viděli jste "Blafuj jako Alek", s Keirou Knightly? :)
Ale mohlo by to být do zrzava.
Lord Alek něco ví...ale nepoví...jsou to totiž čistě dešifrovací myšlenky. :-)
Nezbývá než tipovat. Pravděpodobně to Jonovi řekla Ygritte, když mu vyprávěla o jejích nápadnících...co?
Já vim, jsem dost nekonkrétní, ale nějak se teď nemohu soustředit, pořád se mi do hlavy dere ta Keira ;)
Lord Alek to říká naprosto přesně. Jon se jí zeptal na Dlouhého oštěpa, pro Ygritte by to bylo něco jako incest, proto se Jona zeptala na tohle. Chudinka nevěděla nic o zvycích některých rodin v Sedmi královstvích.
Nu štafeta je tvá.
Jak nevím. Nasměroval jsem vás správným směrem. Beze mne byste ještě teď bloudili v Začarovaném hvozdu. A vůbec, i samo fórum je proti mě, nemohl jsem se připojit. :evil:
Neumírající. To bylo totálně od boku, protože nemám nejmenší tušení kam to zařadit.
ehm, kdo je neumírající? :-)
tí mágovia v tom rozpadnutom meste, nie? čo ich stretla Danny
aha, no každopádně ti to nejsou...ale každopádně to řekla jedna velmi moudrá postava, to joo :-)
Sansa? :twisted:
Stanis!
Přátelé, já řek moUdrá...:-)
Zkusím vás ještě trochu zmást...řekla to moudrá a mladá postava postavě ještě mladší a v budoucnu ještě moudřejší, až bude jednou úplně nejmoudřejší...ale to už je jiný, mnohem smutnější příběh.
rákosník to vraví Branovi
aj, tak to byla asi moc velká nápověda...:-)
čiže nie?
čiže áno :)
veď preto :-)
Čiže si na rade, sarven. :wink:
Eh, tak mě napadlo, že na řadě jsem i já, za uhádnutí Ohaře. :)
Tak já si tipnu... Sansa? :)
:D
Jak to víš? :o
Jediná postava, jejíž citáty stojí za zveřejňování. 8)
když nic jiného, pánové, tak mě bavíte :-) děkuji :-)
bohužel se teď vašeho hádání nezúčastňuji, jelikož když sem zavítám, tak buď není nic zadáno a nebo absolutně netuším, odkud vítr vane :-)
nicméně, abyste si nemysleli, že jsem na vás zanevřela, tak alespoň takhle ;-)
myslím, že som na rade a večer zadám citát, tak už si začnite brúsiť ostrovtip a tlapky...
Zdravím lady Dandali. Je dobře, že se z nás nestali vyděděnci a zanevřenci. 8)
Sarven tentokrát zadal skutečný špek. Ale myslím, že už jsem na to přišel.
Je to ser ILYN PAYNE, že? :) :idea:
ehm.... mám pocit, že som naozaj zadal citát, ale akosi ho tu nevidím? stalo sa niečo?
urazil som niekoho?
alek sa rozhodol pre nejakú skrytú vlastnosť diskusného fóra?
alebo jednoducho ide o vysoký stupeň selfpurifikácie?
těžko říct, já rozhodně na forum už pěkně dlouho nešahal, důkazem budiž, že dosud fungovalo bezproblémově :-) ale poslední dny začíná zlobit, nevim čim to je...
tak to skúsim z hlavy, bol to pekný zoologický citát:
Černá krysa, vaše jasnost.
Theon v Tanci