inak Bran počul veľa "overených múdrostí", ktoré mu budú v správnom rozhodovaní zavadzať. Ľudia ako Luwin a koniec koncov aj rodina, stáli pevne nohami na zemi. On však dokázal vzlietnuť a bude musieť dokázať ešte viac...
Díky za přivítání. Doteď jsem sledoval pouze stránky icefire.d20.cz a fórum šlo mimo mě. Poté, co jsem našel tohle téma, říkal jsem si, že se musím připojit. Doufám, že vyberu optimální obtížnost citátu:
Quote:
Čekání tu dívčinu nezkrásní. Políbit ji a skoncovat s ní.
Tohle se tady dlouho neohřeje. Řekl to ser Jorah Daenerys Targaryen, když jí vyprávěl o ženě, kterou si vzal za manželku. Těch 14 dní tuším trvá cesta z Lanisportu na Medvědí ostrov.
Problém bude se zadáváním, jsem teď v Brně a k Písni se dostanu až v pátek :(
Sere Sarvene, máš halucinace :-) A teď to s tím Jaimem byl napůl pokus o vtip, když ne Cersei, tak... Takže jsi mne na to přivedl Ty :-) Mám prostě štěstí :-)
Uvidíme, kdo bude mít štěstí tentokráte :-)
Quote:
Falešný úsměv a upřímný možná vypadají na první pohled stejně, ale liší se jako soumrak od úsvitu.
No teď si nejsem vůbec jistý, ale zkusím to tipnout. Mohla by to být Mellisandra z Ašaje při nějaké rozpravě, kdy používá tuto frázi jako pomůcku při vysvětlování významu pravého boha Davosi Mořskému? Fakt jenom tipuju ...
Komentáře
inak Bran počul veľa "overených múdrostí", ktoré mu budú v správnom rozhodovaní zavadzať. Ľudia ako Luwin a koniec koncov aj rodina, stáli pevne nohami na zemi. On však dokázal vzlietnuť a bude musieť dokázať ešte viac...
Díky za přivítání. Doteď jsem sledoval pouze stránky icefire.d20.cz a fórum šlo mimo mě. Poté, co jsem našel tohle téma, říkal jsem si, že se musím připojit. Doufám, že vyberu optimální obtížnost citátu:
malíček na zasadaní rady. rozprávali sa o zavraždení Danny
Bingo. Asi to bylo opravdu moc lehké. Ukázka typického Malíčkova humoru. Zadáváš!
pred pár dňami som to (opäť) čítal tak preto mi to sadlo
Tak dávej, ty sádlo. :wink:
az ked budem doma. najdem niečo o hlave, chceš? :D
A kdy plánuješ svůj návrat z cest, mistře? :wink:
Koncem týdne? :P
dnes vecer, sere
14 dní som bol najšťastnejším mužom na svete
Tohle se tady dlouho neohřeje. Řekl to ser Jorah Daenerys Targaryen, když jí vyprávěl o ženě, kterou si vzal za manželku. Těch 14 dní tuším trvá cesta z Lanisportu na Medvědí ostrov.
Problém bude se zadáváním, jsem teď v Brně a k Písni se dostanu až v pátek :(
tak tomu vravím odveta :-) jedna jedna :-) ideš
Tak zkus něco, co víš jen tak z hlavy, sere Jardo. Třeba: "Zima se blíží..." :twisted:
Nakonec se mi podařilo si kus Písně vygooglovat. Jsem zvědavý, jak vám půjde tento citát:
Loras o Renlym? :o :shock:
Jaime o Brienne.
Ty se chceš dostat co nejrychleji na podání, že ano, sere Flankere? :)
Může to sice svádět k naší panně z Tarthu, ale té se tento výrok netýkal.
je to o Margery. a žeby to povedala Ceresei?
to sarven: Máš pravdu jen napůl. Je to o Margaery, ale řekl to někdo jiný.
když ne Cersei, tak Jaime? :wink:
Bingo. Jedná se o pasáž z Bouře (2.díl), kdy Tywin chce nebožku Margaery provdat za Jaimeho:
lady Dandali má v sebe niečo z lorda Berika. Bleskurýchlo sa prirúti, udrie, zvíťazí a zmizne. všimol si to niekto, alebo mám proste halucinácie?
Sere Sarvene, máš halucinace :-) A teď to s tím Jaimem byl napůl pokus o vtip, když ne Cersei, tak... Takže jsi mne na to přivedl Ty :-) Mám prostě štěstí :-)
Uvidíme, kdo bude mít štěstí tentokráte :-)
No teď si nejsem vůbec jistý, ale zkusím to tipnout. Mohla by to být Mellisandra z Ašaje při nějaké rozpravě, kdy používá tuto frázi jako pomůcku při vysvětlování významu pravého boha Davosi Mořskému? Fakt jenom tipuju ...
Mohla by být, ale není :-) A to, co se mi dere na jazyk jako komentář, už by mohlo zavánět nápovědou, takže zatím pomlčím...
povedal to niekto skúsený. niekto kto toho druhého poučuje, alebo vyjadruje nesúhlas s niečim.
mistr Aemon?
spíše možná vysvětluje, ačkoliv poučovací tón je tam taky...
nikoliv
opäť udrel blesk. objasnil trochu a zmizol.
zaujímalo by ma či lady dandali fandí tampa bay lightings :-)
už mám začít objasňovat a napovídat? ale to snad ne :-)
fandím ledasčemu ;-)