Citáty aneb kdo řekl?

1272830323364

Komentáře

• inak Bran počul veľa "overených múdrostí", ktoré mu budú v správnom rozhodovaní zavadzať. Ľudia ako Luwin a koniec koncov aj rodina, stáli pevne nohami na zemi. On však dokázal vzlietnuť a bude musieť dokázať ešte viac...

• Díky za přivítání. Doteď jsem sledoval pouze stránky icefire.d20.cz a fórum šlo mimo mě. Poté, co jsem našel tohle téma, říkal jsem si, že se musím připojit. Doufám, že vyberu optimální obtížnost citátu:

Quote:
    Čekání tu dívčinu nezkrásní. Políbit ji a skoncovat s ní.
  • malíček na zasadaní rady. rozprávali sa o zavraždení Danny

• Bingo. Asi to bylo opravdu moc lehké. Ukázka typického Malíčkova humoru. Zadáváš!

• pred pár dňami som to (opäť) čítal tak preto mi to sadlo

• Tak dávej, ty sádlo. :wink:

• az ked budem doma. najdem niečo o hlave, chceš? :D

• A kdy plánuješ svůj návrat z cest, mistře? :wink:

Koncem týdne? :P

• dnes vecer, sere

• 14 dní som bol najšťastnejším mužom na svete

• Tohle se tady dlouho neohřeje. Řekl to ser Jorah Daenerys Targaryen, když jí vyprávěl o ženě, kterou si vzal za manželku. Těch 14 dní tuším trvá cesta z Lanisportu na Medvědí ostrov.

Problém bude se zadáváním, jsem teď v Brně a k Písni se dostanu až v pátek :(

• tak tomu vravím odveta :-) jedna jedna :-) ideš

• Tak zkus něco, co víš jen tak z hlavy, sere Jardo. Třeba: "Zima se blíží..." :twisted:

• Nakonec se mi podařilo si kus Písně vygooglovat. Jsem zvědavý, jak vám půjde tento citát:

Quote:
    Ať si klidně i umře jako panna, co se mě týče.
  • Loras o Renlym? :o :shock:

• Jaime o Brienne.

• Ty se chceš dostat co nejrychleji na podání, že ano, sere Flankere? :)

• Může to sice svádět k naší panně z Tarthu, ale té se tento výrok netýkal.

• je to o Margery. a žeby to povedala Ceresei?

• to sarven: Máš pravdu jen napůl. Je to o Margaery, ale řekl to někdo jiný.

• když ne Cersei, tak Jaime? :wink:

• Bingo. Jedná se o pasáž z Bouře (2.díl), kdy Tywin chce nebožku Margaery provdat za Jaimeho:

Quote:
    „Lord Tyrell přísahá, že ta dívka je stále panna.”

„Ať si klidně i umře jako panna, co se mě týče. Já ji nechci, a nechci ani tu tvoji Skálu!“

„Jsi můj syn -“

• lady Dandali má v sebe niečo z lorda Berika. Bleskurýchlo sa prirúti, udrie, zvíťazí a zmizne. všimol si to niekto, alebo mám proste halucinácie?

• Sere Sarvene, máš halucinace :-) A teď to s tím Jaimem byl napůl pokus o vtip, když ne Cersei, tak... Takže jsi mne na to přivedl Ty :-) Mám prostě štěstí :-)

Uvidíme, kdo bude mít štěstí tentokráte :-)

Quote:
    Falešný úsměv a upřímný možná vypadají na první pohled stejně, ale liší se jako soumrak od úsvitu.
  • No teď si nejsem vůbec jistý, ale zkusím to tipnout. Mohla by to být Mellisandra z Ašaje při nějaké rozpravě, kdy používá tuto frázi jako pomůcku při vysvětlování významu pravého boha Davosi Mořskému? Fakt jenom tipuju ...

• Mohla by být, ale není :-) A to, co se mi dere na jazyk jako komentář, už by mohlo zavánět nápovědou, takže zatím pomlčím...

• povedal to niekto skúsený. niekto kto toho druhého poučuje, alebo vyjadruje nesúhlas s niečim.

mistr Aemon?

• spíše možná vysvětluje, ačkoliv poučovací tón je tam taky...

nikoliv

• opäť udrel blesk. objasnil trochu a zmizol.

zaujímalo by ma či lady dandali fandí tampa bay lightings :-)

• už mám začít objasňovat a napovídat? ale to snad ne :-)

fandím ledasčemu ;-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi