Citáty aneb kdo řekl?

1343537394064

Komentáře

• Já jenom reprodukuji ta slova, která řekl sám Stannis. Je to v knize. :wink:

A abych nezapomněl, další citát:

Quote:
    Pošli dvě stě vlků proti deseti tisícům ovcí, sere, a uvidíš, co se bude dít.
  • Slepý tip...nebyl u tohodle rozhovoru Jorah Mormont?

• Jorah? Ne, ten tam nebyl. 8)

• Ser Jeremy Rykken argumentující proti námitce, že není možné tak velké množství divokých zdolat s pouhými třemi stovkami bratří? Nebo že by to byl Smallwood? Sakra sakra, ta má paměť. No zkusim Smallwooda!

• Ano, ano, byl to Thoren Smallwood. :)

Mimochodem, ta představa deseti tisíc ovcí je docela lákavá, ne?

Dali byste si skopové? :twisted:

• Super. Jdu Vám najít něco výživného.

• Quote:
    V posteli se kroutí jako lasička, ale řekni jí slovo na ulici, a zčervená jako panna. Povídal jsem ti někdy o té noci, kdy ona a Bessa-

Tak jsem na Vás zvědavý.
  • Theon Greyjoy, ten šmejd proradnej. Chlubil se Robbovi.

• Přesně tak, Aleku. Nevím jestli by bývalo pomohlo, kdybych uvedl jen první větu, ale říkal jsem si, že by to bylo těžké. No nic, těším se na Tvojí hádanku.

• No jen první věta by to asi krapet ztížila, přiznávam, že Bessa mi nějak utkvěla v paměti a při ní už jsem nepochyboval. :-)

Quote:
    Žádní lidé jako já na světě nejsou. Jsem jenom já.
  • Mně taky Bessa něco říkala, ale nejprve jsem uvažoval, zda to nebyla ta lehká děva z toho veřejného domu slečny Zvoničky, mimo jiné též Robertova nemanželská dcera. Ale ta se asi jmenovala jinak. :)

A ten další citát je jasný Jaime. 8)

• Koukám že mám smůlu, zrovna jsem odesílal odpověď a vyskočilo to na mě, že mezitím odpověděl někdo jiný :cry: Tuším, že v zmiňovaném rozhovoru s lady Stark jí Jaime dokonce nabízel sex :mrgreen:

• To byla Becca, ne? :-)

Ty jsi hroznej, Léto, já myslel, že jsi pryč, kdybych bejval tušil, že slídíš okolo, nasadil bych vyšší obtížnost. Ale tak zdá se,že by to bylo lehké i pro ostatní. Ano, Jaime rozhovor začal nabídkou kvalitního sexu. Ale nutno dodat, že ho ukončil tím, že by s Cat vlastně raděj nespal. Zaprvý byla prej ocumlaná Petyrem a hlavně, on byl přeci věrný Cersei. :-)

• Věděl jsem, že tady půjde o vteřinky, je to všeobecně známý výrok. Ovšem i tak jsem si z frajeřiny dovolil přidat ke zprávě rozsáhlou úvahu o povětrných děvách. 8) :twisted:

Bessa, Becca... není to jedno, jak ji oslovuješ, když se tam zrovna kroutí jako lasička? :wink:

Quote:
    A dodržel jsem svou přísahu. Alespoň tuhle.
  • Quote:
    Bessa, Becca... není to jedno, jak ji oslovuješ, když se tam zrovna kroutí jako lasička? :wink:

Říká 9 z 10 mužů, ten desátej je Robert I. Baratheon, poté co řekl Cersei v posteli "Lyanno". :-)

Quote:
    A dodržel jsem svou přísahu. Alespoň tuhle.

Hmm, zní to opět jaimeovsky. Ve stejné kapitole přeci měl nějaký ten výplod o všemožných přísahách. Ale to by bylo příliš jednoduché. Ćmuchám spíš něco kolem zdi. Nu, budu dál přemýšlet. :)
  • A přitom by měla být Cersei spíše poctěna, když byla oslovena jménem nejkrásnější dívky v celých Sedmi královstvích, že? :wink: 8)

Čenicháš správným směrem. Byl by z tebe velmi zdatný zlovlk. :P

• No jo ale vysvětluj to lvici :-)

ó, taková pocta, to bych si to teď neměl pokazit, po tom řádu vlhké tlapky toužím již pár zim :-) Tak že by samo lordstvo Sníh?

• Lvici bych to vysvětlil levicí. Možná i pravicí, kdyby na to přišlo. :) (nemám takovou ránu jako Robert, ale zato jsem ve svých úradcích vytrvalý)

Lord Sníh? Kdeže. Mnohem větší drsňák. :o Ale pozor! Ta dodržená přísaha, o které je tu řeč, má se sněhem velmi blízkou spojitost! :!: 8)

• Drsňák? Tak že by Sám Zabiják? :-)

• Co třeba Donal Noye?

• Nebyl to žádný mrzák, ani tlusťoch. :wink:

Ó nikoliv. Jednalo se o skutečně epochální osobnost. Ale na první pohled byste to do něho neřekli. 8)

• Mistr Aemon, klidná síla.

• jsem na lopatkách, nezbývá než střílet od boku...hlášič Eddison? :-)

• Jdete na to od úplně špatného lesa.

Ten dotyčný není bezdětný. :!: :)

• nie, nie. je to jasný aemon. týkalo sa to toho keď rozprával o tom aké ťažké bolo zostať na Zdi.

• "A dodržel jsem svou přísahu. Alespoň tuhle."

To zní jako slova někoho, kdo nějakou jinou přísahu (či přísahy) porušil, ne? A takový přece Aemon nebyl. :wink:

• Mance Rájdr? :wink:

• Bať. To byl on. :)

Král za Zdí. Vládce nespoutaných. Panovník zmrzlého lejna. Charismatický vojevůdce a zběsilý umělec. 8)

Jen tak mimo soutěž, vzpomene si někdo, čeho se ta jeho dodržená přísaha týkala? :wink:

• Já tedy ne. Dám šanci ostatním a zatím vyberu další citát. :idea:

Ha. Stačí občas přijít a shrábnout výhru. Jako Dandali. 8)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi