Ser Jeremy Rykken argumentující proti námitce, že není možné tak velké množství divokých zdolat s pouhými třemi stovkami bratří? Nebo že by to byl Smallwood? Sakra sakra, ta má paměť. No zkusim Smallwooda!
Přesně tak, Aleku. Nevím jestli by bývalo pomohlo, kdybych uvedl jen první větu, ale říkal jsem si, že by to bylo těžké. No nic, těším se na Tvojí hádanku.
Mně taky Bessa něco říkala, ale nejprve jsem uvažoval, zda to nebyla ta lehká děva z toho veřejného domu slečny Zvoničky, mimo jiné též Robertova nemanželská dcera. Ale ta se asi jmenovala jinak. :)
Koukám že mám smůlu, zrovna jsem odesílal odpověď a vyskočilo to na mě, že mezitím odpověděl někdo jiný :cry: Tuším, že v zmiňovaném rozhovoru s lady Stark jí Jaime dokonce nabízel sex :mrgreen:
Ty jsi hroznej, Léto, já myslel, že jsi pryč, kdybych bejval tušil, že slídíš okolo, nasadil bych vyšší obtížnost. Ale tak zdá se,že by to bylo lehké i pro ostatní. Ano, Jaime rozhovor začal nabídkou kvalitního sexu. Ale nutno dodat, že ho ukončil tím, že by s Cat vlastně raděj nespal. Zaprvý byla prej ocumlaná Petyrem a hlavně, on byl přeci věrný Cersei. :-)
Věděl jsem, že tady půjde o vteřinky, je to všeobecně známý výrok. Ovšem i tak jsem si z frajeřiny dovolil přidat ke zprávě rozsáhlou úvahu o povětrných děvách. 8) :twisted:
Bessa, Becca... není to jedno, jak ji oslovuješ, když se tam zrovna kroutí jako lasička? :wink:
Bessa, Becca... není to jedno, jak ji oslovuješ, když se tam zrovna kroutí jako lasička? :wink:
Říká 9 z 10 mužů, ten desátej je Robert I. Baratheon, poté co řekl Cersei v posteli "Lyanno". :-)
Quote:
A dodržel jsem svou přísahu. Alespoň tuhle.
Hmm, zní to opět jaimeovsky. Ve stejné kapitole přeci měl nějaký ten výplod o všemožných přísahách. Ale to by bylo příliš jednoduché. Ćmuchám spíš něco kolem zdi. Nu, budu dál přemýšlet. :)
Komentáře
Já jenom reprodukuji ta slova, která řekl sám Stannis. Je to v knize. :wink:
A abych nezapomněl, další citát:
Slepý tip...nebyl u tohodle rozhovoru Jorah Mormont?
Jorah? Ne, ten tam nebyl. 8)
Ser Jeremy Rykken argumentující proti námitce, že není možné tak velké množství divokých zdolat s pouhými třemi stovkami bratří? Nebo že by to byl Smallwood? Sakra sakra, ta má paměť. No zkusim Smallwooda!
Ano, ano, byl to Thoren Smallwood. :)
Mimochodem, ta představa deseti tisíc ovcí je docela lákavá, ne?
Dali byste si skopové? :twisted:
Super. Jdu Vám najít něco výživného.
Tak jsem na Vás zvědavý.
Theon Greyjoy, ten šmejd proradnej. Chlubil se Robbovi.
Přesně tak, Aleku. Nevím jestli by bývalo pomohlo, kdybych uvedl jen první větu, ale říkal jsem si, že by to bylo těžké. No nic, těším se na Tvojí hádanku.
No jen první věta by to asi krapet ztížila, přiznávam, že Bessa mi nějak utkvěla v paměti a při ní už jsem nepochyboval. :-)
Mně taky Bessa něco říkala, ale nejprve jsem uvažoval, zda to nebyla ta lehká děva z toho veřejného domu slečny Zvoničky, mimo jiné též Robertova nemanželská dcera. Ale ta se asi jmenovala jinak. :)
A ten další citát je jasný Jaime. 8)
Koukám že mám smůlu, zrovna jsem odesílal odpověď a vyskočilo to na mě, že mezitím odpověděl někdo jiný :cry: Tuším, že v zmiňovaném rozhovoru s lady Stark jí Jaime dokonce nabízel sex :mrgreen:
To byla Becca, ne? :-)
Ty jsi hroznej, Léto, já myslel, že jsi pryč, kdybych bejval tušil, že slídíš okolo, nasadil bych vyšší obtížnost. Ale tak zdá se,že by to bylo lehké i pro ostatní. Ano, Jaime rozhovor začal nabídkou kvalitního sexu. Ale nutno dodat, že ho ukončil tím, že by s Cat vlastně raděj nespal. Zaprvý byla prej ocumlaná Petyrem a hlavně, on byl přeci věrný Cersei. :-)
Věděl jsem, že tady půjde o vteřinky, je to všeobecně známý výrok. Ovšem i tak jsem si z frajeřiny dovolil přidat ke zprávě rozsáhlou úvahu o povětrných děvách. 8) :twisted:
Říká 9 z 10 mužů, ten desátej je Robert I. Baratheon, poté co řekl Cersei v posteli "Lyanno". :-)
Hmm, zní to opět jaimeovsky. Ve stejné kapitole přeci měl nějaký ten výplod o všemožných přísahách. Ale to by bylo příliš jednoduché. Ćmuchám spíš něco kolem zdi. Nu, budu dál přemýšlet. :)
A přitom by měla být Cersei spíše poctěna, když byla oslovena jménem nejkrásnější dívky v celých Sedmi královstvích, že? :wink: 8)
Čenicháš správným směrem. Byl by z tebe velmi zdatný zlovlk. :P
No jo ale vysvětluj to lvici :-)
ó, taková pocta, to bych si to teď neměl pokazit, po tom řádu vlhké tlapky toužím již pár zim :-) Tak že by samo lordstvo Sníh?
Lvici bych to vysvětlil levicí. Možná i pravicí, kdyby na to přišlo. :) (nemám takovou ránu jako Robert, ale zato jsem ve svých úradcích vytrvalý)
Lord Sníh? Kdeže. Mnohem větší drsňák. :o Ale pozor! Ta dodržená přísaha, o které je tu řeč, má se sněhem velmi blízkou spojitost! :!: 8)
Drsňák? Tak že by Sám Zabiják? :-)
Co třeba Donal Noye?
Nebyl to žádný mrzák, ani tlusťoch. :wink:
Ó nikoliv. Jednalo se o skutečně epochální osobnost. Ale na první pohled byste to do něho neřekli. 8)
Mistr Aemon, klidná síla.
jsem na lopatkách, nezbývá než střílet od boku...hlášič Eddison? :-)
Jdete na to od úplně špatného lesa.
Ten dotyčný není bezdětný. :!: :)
nie, nie. je to jasný aemon. týkalo sa to toho keď rozprával o tom aké ťažké bolo zostať na Zdi.
aha :( :(
"A dodržel jsem svou přísahu. Alespoň tuhle."
To zní jako slova někoho, kdo nějakou jinou přísahu (či přísahy) porušil, ne? A takový přece Aemon nebyl. :wink:
Mance Rájdr? :wink:
Bať. To byl on. :)
Král za Zdí. Vládce nespoutaných. Panovník zmrzlého lejna. Charismatický vojevůdce a zběsilý umělec. 8)
Jen tak mimo soutěž, vzpomene si někdo, čeho se ta jeho dodržená přísaha týkala? :wink:
Já tedy ne. Dám šanci ostatním a zatím vyberu další citát. :idea:
Ha. Stačí občas přijít a shrábnout výhru. Jako Dandali. 8)