Robbovy vazalové, pokud se nepletu, jen zřídkakdy používali k oslovení svého mladého krále jeho křestní jméno. Takže to vidím na někoho blízkého. A něco mi říká, že to zaznělo na Štítu při rozpravě dvou krakatic, konkrétně to mohl říci: Theon Greyjoy k svému panu otci, dnes již neboštíkovi, Balonu Greyjoyovi.
Hmm, teda já bych taky tipoval Theona. A druhýho v pořadí Jona. No ale když říkáš Catelyn, to oba dost vylučuje. Tak že by Renly při rozpravě s Catelyn?
Není to Olenna Tyrell, která zrovna kritizuje metrosexuální zvyky svého nejmladšího vnuka? :) Jak si tak vzpomínám, s oblibou se do členů vlastní rodiny naváží svým typicky pichlavým způsobem. 8)
Pravda je, že Ohař by něco podobného mohl říci, ale není to on. I když mluvčí (jde o ženu) jistou podobnost s Ohařem vykazovala, minimálně samorostlost.
Komentáře
Ty máš teda pamatováka. :o
No vidíte, že to zas tak těžké nebylo. :wink:
Nech sa páči. :arrow: :?:
"Robb vyhrál bitvy proti větší přesile a já mám plán."
Což vylučuje Robba. :wink:
Tak... Catelyn? :?:
Robbovy vazalové, pokud se nepletu, jen zřídkakdy používali k oslovení svého mladého krále jeho křestní jméno. Takže to vidím na někoho blízkého. A něco mi říká, že to zaznělo na Štítu při rozpravě dvou krakatic, konkrétně to mohl říci: Theon Greyjoy k svému panu otci, dnes již neboštíkovi, Balonu Greyjoyovi.
Head je blíž, než si možná myslí.
Hmm, teda já bych taky tipoval Theona. A druhýho v pořadí Jona. No ale když říkáš Catelyn, to oba dost vylučuje. Tak že by Renly při rozpravě s Catelyn?
Jediný, kdo mě napadá, je Edmure
Macintoush je intoš. Správně pravíš.
Doufám, že na další zadání nebudeme čekat několik týdnů. :wink:
Tak tady máte nedočkavci:
Tyrion poučující Joffa? :) (nebo možná i svou drahou sestru? ;-))
Část je dobře, něco špatně. Všech jemnovaných se to týkalo, ale ani jeden z nich to neřekl.
To je sám velký lord Tywin k drahé Cersei ohledně Joffa.
Flanker.27(čti: dvacetsedmička) je jednička
No dobře, teď srozumitelněji: Uhodl jsi to!
To je přece jasné. 8)
Tak tu máme něco k zamyšlení pro dámy:
Chlapi by stejně neměli vonět po květinách.
Není to Olenna Tyrell, která zrovna kritizuje metrosexuální zvyky svého nejmladšího vnuka? :) Jak si tak vzpomínám, s oblibou se do členů vlastní rodiny naváží svým typicky pichlavým způsobem. 8)
Kdepak, byla to bytost podstatně jiného naturelu.
Nebylo to jedno z mouder, která předával Ohař, Sanse?
Pravda je, že Ohař by něco podobného mohl říci, ale není to on. I když mluvčí (jde o ženu) jistou podobnost s Ohařem vykazovala, minimálně samorostlost.
Hmm....mám dva tipy:
Oša - někomu ze Starků... nejspíš Branovi a nebo........
Aša - Theonovi
Už jsi zamířil blíže. Přihořívá. :wink:
Zábavné...:-)
Ygritte?
Ohněm políbená, ano :wink:
Bývá dobrým zvykem, že kdo uhodne, zadává další citát. :)
Takhle narychlo mě nic moc nenapadá...tak zkusím můj oblíbený (a asi pro většinu jednoduchý:-)
"Lidé často tvrdí, že hladoví po pravdě, ale když je jim naservírována, zřídkakdy se jim její chuť zamlouvá."
Ty, Chmure! :lol:
Autor je Tyrion, interpret Jaime. Pokud mě paměť neklame, řekl Jaime ve své cele v Řekotočí lady Catelyn právě tuto větu ...
Bingo!!!
Vykopáváš...:-)
Já se nebojím zemřít.
Já taky ne. :)
Upřímně řečeno, netuším, dovedu si představit, jak tohle říká půlka lidí v Západozemí. Otázkou samozřejmě je, kdo z nich by to myslel upřímně. :idea:
Zkusím naslepo vystřelit: Oberyn Martell? :)