Citáty aneb kdo řekl?

1394042444564

Komentáře

• Taky pouze střílím....

Jaime Lannister?

• Zatím jste moc na jihu, moji páni. Hádejte dál.

"Já se nebojím zemřít". Byla to jen poloviční lež.

• Není to náhodou Malíček? Asociuje mi to jeho rozhovor se Sansou v Orlím Hnízdě...

• :idea:Samwell Tarly :idea:

• Zatím nic :)

Nápověda: Autor této citace zabil později toho, komu to říkal.

• Jon Sníh?

• Ano, byl to on. Příště se pokusím vybrat takový citát, který alespoň trochu charakterizuje mluvčího.

• A komu to říkal? Napadlo mě, že něco takového mohl pronést při tom vyjednávání v Manceho stanu, ovšem Král divokých byl nakonec pouze zajat, nikoliv zabit. :) Další možností je Ygritte, ale u té si nejsme jisti, zda to byl Jonův šíp, který přivodil její konec.

Takže asi zbývá jen Qhorin Půlruký... správně? :idea:

• Ano, byl to Půlruký. Rozhovor byl veden ve chvíli, kdy již ze zmíněné pětky zůstali jen oni dva (Panoš a Ebben jsou oba mrtví, o osudu Kamenohada nevíme nic) a zvažují další alternativy.

• Pověz mi, paní, copak vlci někdy hlasují o tom, kdo povede jejich smečku?

• Řekl to muž ženě? :)

• Skvělá dedukce:-)

• Král Léta ke Královně Zimy, že ano?

• Ano...král léta určitě....nevím jestli ona žena se přezdívala královna zimy...ale uhádls...Takže vykopáváš...

• Král Léto k vlčím stavům, v děkovné řeči po svém zvolení? :o :)

Až někdy povedu filipiku proti demokracii, určitě si tento citát vypůjčím. 8)

• Jen pozor, aby se filipika neobrátila proti tobě. I velký zlovk má svého přemožitele... :lol:

• Tak koukám, že zadávám. Trochu opožděně, ale přece.

Kdo první řekl: Ty nejsi můj syn.

• On to někdo řekl jako druhý?

• Tak, tak. V písni tu větu použijí nejméně dva lidé. I když každý s o dost jiným vyzněním.

• Jeden z nich byl lord Tywin Tyrionovi, ale nevim kterej v pořadí.

• a neřekl to Tywin dříve Jaimemu?

• Jo, jo Tywin to říkal pořád, ale původním autorem není. Napovím vám, že ten o kom mluvím, to řekl jen jednomu ze svých synů. :wink:

• Balon Greyjoy Theonovi po příjezdu na Štít, to by sedlo.

• To by opravdu sedlo. Možná by to i třmen a opratě. Ale není tomu tak.

Nedá mi to a napovím (to znamená, že vás totálně zmatu), že po tomhle už v knize není žádný dialog mezi těmihle těmi dvěme postavami.

• A co Benjen Jonovi, tam taky byl nějakej zásadnější rozhovor.

• Flanker to asi trefil, Benjen na to sedí. Podezírám Maca, že nás trochu vodí za nos s tím, že to dotyčný řekl jen jednomu ze svých synů. :-)

• Ještě by to možná mohl říct Tywin Cersei. :)

• Quote:
    Flanker to asi trefil

Netrefil, ale je dost blízko s mluvčím, adresátem i geografií.
  • aaa, tak že by sám kolega lord velitel, myslim že 997, a jeho nástupce :-))

• Nedobře k tomu přistupuješ lorde. Vzdaluješ se, místo aby ses přibližoval.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi