Oba dostanete 150 points. Ale do příští hodiny se to musíte doučit! Na fóru jménem Noční hlídka přece není možné mít takové neznalosti. :wink: Buďte rádi, že vás neudám Starému Medvědovi. 8)
Dandali: ano, jsem velký demokrat a tak i když bych jakou lord Krutas měl shrábnout vše, u tebe udělám pro jednou výjimku, musím přece hýčkat naše panoše, než nám vyrostou ;)
co kdybychom vymlátili tu architekturu? co tam ještě zbývá?
týjo...starou věž bych ještě asi věděl, ale pyramidu vůbec nevim. Věž má myslim něco kolem 300 stop, pyramida bude asi menší. Samo záleží odkud se to počítá, z jistého pohledu to může být i nastejno. A hlavně záleží, kdo se ptá. Ptá-li se Dany s draky, pak samozřejmě pyramida. :-)
kurna, tady se ukazuje, jak mě moderátor zmátl, vždyt jsem říkal, že mohou být stejné...a číslo už jsem taky říkal...jen tu pyramidu si pojedu přeměřit! :evil:
Komentáře
tak toto je úplne jasné.
g - není známo. (teda aspoň mne :D )
Tak aby z toho něco měli i ostatní, zkusím Architekturu za 400.
Nebylo to ještě? :)
Čo bolo, to bolo.
A zrovna architektura za 400 už bola. :)
Tak za míň! :idea:
Architektura za 300!
Seřaďte následující pevnosti Noční hlídky od nejzápadnější až po nejvýchodnější.
Černý hrad, Stínová věž, Dlouhá brázda, Noční pevnost, Západní hlídka u mostu, Puklina
Hm, od nejvýchodnější po nejzápadnější bych věděl, ale toto... :wink:
Jakožto člověk který je dokonce autorem názvů pevností haninou nepřeložených se vzdávám pro mě triviální odpovědi.
Ještěže mi to sežerou a nemusím se tu ztrapňovat střílením od boku. :-)
Tak minimálně čtyři jsou úplně jasné už z četby, ne? 8)
A ty zbývající dvě musíte nějak tipnout.
Poradím, že Dlouhá brázda a Puklina spolu sousedí. Dlouhá brázda je trochu východněji.
Já dávám také možnost vyniknout ostatním. :twisted:
já a názvy... a ještě navíc zeměpisné... to fakt nejde dohromady :roll:
stejně budu brzy upálena, možná mě od toho nějaká ta špatná odpověď zachrání :wink:
třeba Léta potěší, že dává těžké otázky 8)
Západní hlídka u mostu, Noční pevnost, Černý hrad, Stínová věž, Puklina, Dlouhá brázda
nebo snad západní hlídka není na západě? :|
ok, tak střílim, bacha! :-)
Západní hlídka u mostu, Stínová věž, Puklina, Dlouhá brázda, Noční pevnost, Černý hrad
Ono je těžké vychytat tu otázku tak, aby se tu správná odpověď neobjevila několik vteřin po odeslání. :D
Západní hlídka je skutečně na západě, to máte dobře. Kdo by to byl řekl? :wink:
Jinak tam ale oba máte chybku.
Lady Dandali špatně umístila Stínovou věž, zatímco lord Alek nesprávně určil Puklinu a Dlouhou brázdu.
:P
Pokud chcete být v Noční hlídce respektováni, musíte umět všechny hrady vyjmenovat tam i zpět, i kdyby vás o půlnoci probudili!
Například Bran to v knize strýčku Benjenovi velmi zdatně předvádí. :)
ale ta stínová věž je takřka trestuhodná...ty zbylý se daj ještě omluvit, ale Stínová je přece stále aktivní...
Nicméně vidím to tak, že se s Dandali o body podělíme...já se s ní rozhodně milerád podělím...o body (points!, ne její body, i když...:-)))
Ano, to by měl každý umět, jako když bičem mrská! 8) :twisted:
Alek: trestuhodná a přesto jsi ochoten se podělit? :)
Tak se o ty moje body nějak podělte. :twisted:
Oba dostanete 150 points. Ale do příští hodiny se to musíte doučit! Na fóru jménem Noční hlídka přece není možné mít takové neznalosti. :wink: Buďte rádi, že vás neudám Starému Medvědovi. 8)
Co chcete dál?
Dandali: ano, jsem velký demokrat a tak i když bych jakou lord Krutas měl shrábnout vše, u tebe udělám pro jednou výjimku, musím přece hýčkat naše panoše, než nám vyrostou ;)
co kdybychom vymlátili tu architekturu? co tam ještě zbývá?
100, 200 a 500. :)
Tu za 100 bych případně mohl vědět i já. :P
Aleku, když už jsi v té rozhazovačné náladě - já bych chtěl taky nějaké body. :twisted:
tak za sto tedy, abych udělal něco i pro heada...i když ten už na panošská léta ani nepamatuje. :-)
Je vyšší Vysoká věž ve Starém městě, anebo Meereenská pyramida? :)
Za á. :idea:
týjo...starou věž bych ještě asi věděl, ale pyramidu vůbec nevim. Věž má myslim něco kolem 300 stop, pyramida bude asi menší. Samo záleží odkud se to počítá, z jistého pohledu to může být i nastejno. A hlavně záleží, kdo se ptá. Ptá-li se Dany s draky, pak samozřejmě pyramida. :-)
Neptám se, jak jsou vysoké. Jednoduše se táži, která je vyšší. A lze to poměrně snadno doložit číselnými údaji z knihy. :)
Takže, pokud to chápu správně, Heavy říká, že vyšší je Vysoká věž? A Alek, že vyšší je pyramida? :?:
ok, už žádný dělení bodů :-)
Musím vám s politováním sdělit, že oba se mýlíte.
Nějaké další tipy? :D
koleduješ si o ban, Vladimíre Léto Čechu! :-)
nicméně, Dandali, máš volný prostor, já potupně vzdávám...
to snad není možný :lol:
já toho nemůžu zneužít... to se nedělá... buď zemřu nebo zvítězím...
věž a pyramida jsou stejně vysoké? :shock:
To jsem jim vypálil rybník, co?
Jsou stejně vysoké! :lol: 8)
Lady Dandali shrábla body.
A jen tak mimo soutěž, víte, kolik ty struktury měří?
kurna, tady se ukazuje, jak mě moderátor zmátl, vždyt jsem říkal, že mohou být stejné...a číslo už jsem taky říkal...jen tu pyramidu si pojedu přeměřit! :evil: