Kvíz: Čo vieš o ľade a ohni

1468910

Komentáře

• tak toto je úplne jasné.

g - není známo. (teda aspoň mne :D )

• Tak aby z toho něco měli i ostatní, zkusím Architekturu za 400.

Nebylo to ještě? :)

• Čo bolo, to bolo.

A zrovna architektura za 400 už bola. :)

• Tak za míň! :idea:

• Architektura za 300!

Seřaďte následující pevnosti Noční hlídky od nejzápadnější až po nejvýchodnější.

Černý hrad, Stínová věž, Dlouhá brázda, Noční pevnost, Západní hlídka u mostu, Puklina

• Hm, od nejvýchodnější po nejzápadnější bych věděl, ale toto... :wink:

• Jakožto člověk který je dokonce autorem názvů pevností haninou nepřeložených se vzdávám pro mě triviální odpovědi.

Ještěže mi to sežerou a nemusím se tu ztrapňovat střílením od boku. :-)

• Tak minimálně čtyři jsou úplně jasné už z četby, ne? 8)

A ty zbývající dvě musíte nějak tipnout.

Poradím, že Dlouhá brázda a Puklina spolu sousedí. Dlouhá brázda je trochu východněji.

• Já dávám také možnost vyniknout ostatním. :twisted:

• já a názvy... a ještě navíc zeměpisné... to fakt nejde dohromady :roll:

stejně budu brzy upálena, možná mě od toho nějaká ta špatná odpověď zachrání :wink:

třeba Léta potěší, že dává těžké otázky 8)

Západní hlídka u mostu, Noční pevnost, Černý hrad, Stínová věž, Puklina, Dlouhá brázda

nebo snad západní hlídka není na západě? :|

• ok, tak střílim, bacha! :-)

Západní hlídka u mostu, Stínová věž, Puklina, Dlouhá brázda, Noční pevnost, Černý hrad

• Ono je těžké vychytat tu otázku tak, aby se tu správná odpověď neobjevila několik vteřin po odeslání. :D

Západní hlídka je skutečně na západě, to máte dobře. Kdo by to byl řekl? :wink:

Jinak tam ale oba máte chybku.

Lady Dandali špatně umístila Stínovou věž, zatímco lord Alek nesprávně určil Puklinu a Dlouhou brázdu.

:P

Pokud chcete být v Noční hlídce respektováni, musíte umět všechny hrady vyjmenovat tam i zpět, i kdyby vás o půlnoci probudili!

Například Bran to v knize strýčku Benjenovi velmi zdatně předvádí. :)

• Quote:
    Lady Dandali špatně umístila Stínovou věž, zatímco lord Alek nesprávně určil Puklinu a Dlouhou brázdu.

:P

ale ta stínová věž je takřka trestuhodná...ty zbylý se daj ještě omluvit, ale Stínová je přece stále aktivní...

Nicméně vidím to tak, že se s Dandali o body podělíme...já se s ní rozhodně milerád podělím...o body (points!, ne její body, i když...:-)))

• Ano, to by měl každý umět, jako když bičem mrská! 8) :twisted:

• Alek: trestuhodná a přesto jsi ochoten se podělit? :)

• Tak se o ty moje body nějak podělte. :twisted:

Oba dostanete 150 points. Ale do příští hodiny se to musíte doučit! Na fóru jménem Noční hlídka přece není možné mít takové neznalosti. :wink: Buďte rádi, že vás neudám Starému Medvědovi. 8)

Co chcete dál?

• Dandali: ano, jsem velký demokrat a tak i když bych jakou lord Krutas měl shrábnout vše, u tebe udělám pro jednou výjimku, musím přece hýčkat naše panoše, než nám vyrostou ;)

co kdybychom vymlátili tu architekturu? co tam ještě zbývá?

• 100, 200 a 500. :)

• Tu za 100 bych případně mohl vědět i já. :P

Aleku, když už jsi v té rozhazovačné náladě - já bych chtěl taky nějaké body. :twisted:

• tak za sto tedy, abych udělal něco i pro heada...i když ten už na panošská léta ani nepamatuje. :-)

• Je vyšší Vysoká věž ve Starém městě, anebo Meereenská pyramida? :)

• týjo...starou věž bych ještě asi věděl, ale pyramidu vůbec nevim. Věž má myslim něco kolem 300 stop, pyramida bude asi menší. Samo záleží odkud se to počítá, z jistého pohledu to může být i nastejno. A hlavně záleží, kdo se ptá. Ptá-li se Dany s draky, pak samozřejmě pyramida. :-)

• Neptám se, jak jsou vysoké. Jednoduše se táži, která je vyšší. A lze to poměrně snadno doložit číselnými údaji z knihy. :)

Takže, pokud to chápu správně, Heavy říká, že vyšší je Vysoká věž? A Alek, že vyšší je pyramida? :?:

• ok, už žádný dělení bodů :-)

• Musím vám s politováním sdělit, že oba se mýlíte.

Nějaké další tipy? :D

• koleduješ si o ban, Vladimíre Léto Čechu! :-)

nicméně, Dandali, máš volný prostor, já potupně vzdávám...

• to snad není možný :lol:

já toho nemůžu zneužít... to se nedělá... buď zemřu nebo zvítězím...

věž a pyramida jsou stejně vysoké? :shock:

• To jsem jim vypálil rybník, co?

Jsou stejně vysoké! :lol: 8)

Lady Dandali shrábla body.

A jen tak mimo soutěž, víte, kolik ty struktury měří?

• kurna, tady se ukazuje, jak mě moderátor zmátl, vždyt jsem říkal, že mohou být stejné...a číslo už jsem taky říkal...jen tu pyramidu si pojedu přeměřit! :evil:

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi