Hra o trůny - obsazení

1…4647495152…65

Komentáře

• Já bych byla pro Purefoey nebo Sewella, jsou si typově hodně podobní.

A co vaše typy na Meeru a Jojena? Mě by se líbila Isabelle Fuhrman a na Jojena buď Asa Butterfield nebo Jared Gilmore...

P.S. Nevado - Armitage může hrát kohokoliv, hlavně když tam bude ne? :-)
  • Nee, malého Henryho ne, prosím. Ten klučina je pro mě jedinou šmuhou na jinak skvělém seriálu.
  • jenom, aby tam Reedové vůbec byli.
  • Elanne napsal(a):

ANO :)
  • Já bych brala Dakotu Blue Richards a malýho Freddieho Higmorea (akorát jsem právě zjistila, že tomu malýmu klučinovi je už 20) :)
  • Reedové tam podle mě budou, Bran si těžko udělá procházku za Zeď jenom s Hodorem.

Dakota by byla super, nebo ještě Anna Sophia Robb, no koukám, že to je nepřeberný množství...
    Nevada napsal(a):

Elanne napsal(a):

ANO :)
    Tak kdo nám zbejvá Mance, nějaký ten Greyjoy a nebo Martell. Já hlasuju pro Dorne :-)

• AnnaSophia je zase u mě člověk, který může hrát kohokoliv, hlavně když tam bude. :) Bohužel teď natáčí prequel k Sexu ve městě.
  • Slyšela jsem, chudák holka, tohle jí pohřbí kariéru.
  • Manu Bennett

Mě by na Oberyna zase seděl Manu....mě příjde, že má strašný charisma a to i jako Crixus ze Spartacuse...
  • Manu fakt ne... Oberyna si podle knížek představuju vzhledově elegantního s "normální" postavou a ne s vizáží vyhazovače z baru.
  • Dakotu Blue Richards jsme kdysi dávno, když se začínalo připravovat obsazení, tipovali na Sansu. BTW Armitage je koukám mezi děvčaty nejak populární, to jdou všechny zábrany a důstojnost stranou :))
  • No co, no co... i ženy si můžou občas užít pohledu na krásný výtvor přírody, ne? ;)
  • Tak z těch tří co jste tu navrhly mi na Meeru nejvíce sedí Dakota Blue Richards.
  • To jen že to hodnocení chlapů podle "krásy" mi vždycky připadlo takové veselé :)
  • Veselé, ale pravdivé. Hnusáci s charakterem to vždycky měli těžší. Pokud to nebylo náhodou ve filmu, to pak vždycky vítězili. :-)
  • Ts, ts, ts, krása je prostě subjektivní dojem. Ve všech směrech. Já zas občas nepobírám mužské rozplývání se na některými křehotinkami, no :o))
  • To bude tím, že Armitage má charisma jako blázen!
  • Ženy by měly pochopit, že nemůžou být všichni charakterní i krásní jako já, a myslím si, že by si někteří muži zasloužili více respektu jako lidské bytosti a ne pouhé sexuální objekty.
  • Chudák Armitage, dneska už se nesmí vypadat dobře, mít talent a charisma, jinak je zle :-)
  • Ano, má pak spoustu obdivovatelek, které netouží po ničem jiném, než aby cítily jeho tělo na svém, mohly se ho dotýkat a vzdychat u toho a pranic je nezajímá jeho nitro, myšlenky a charakter. Ach v jak pokřiveném světě to žijeme.
  • No přesně tak. Kdyby byl každý dokonalý jako Ty, tak by to byla nuda. Proto potřebujeme i jen obyčejné fešáky pro fantazírování jako je Armitage!
  • Vidím, že s morálním pohledem tu neobstojím.

Alespoň zvažte morální aspekty svého rozhodnutí. Dostal byste se do společnosti, kde byste měl pohlavní styk s pěknými moudrými ženami dvakrát denně a na požádání. Tak co, jsem tu snad jediný, komu tohle všechno připadá tak trochu nevkusné?!
  • Sorry, ale nemůžeš po mně chtít, abych polemizovala s Rimmerem! To prostě nejde :o)))
  • flanker.27: Inu, uznávám, že část ženských (tj. neoficiální děvky a zoufalkyně - a ani jedna skupina není moudrá a obvykle ani moc pěkná) by s tím neměla problém, ale většina ano. Většině ženských by stačilo se dívat :D

Jinak Armitage by byl jasnej Greyjoy, ale prošel by i jako Oberyn Martell.

• Charisma? Tomu se říká, když někdo někam přijde, nemusí ani nic říkat (natož složitě psát) a jen mlčí, a všechny ženské v dosahu mu padají k nohám? :-)
  • svoa: Greyjoy, to je ono! já jsem si říkala, co mi na tom chlápkovi nesedí a on je to ten greyjoyovský kukuč :)
  • heavy_head: To by bylo feromonový šílenství :D
  • Armitage = Euron
  • Tahle má taky charisma jako blázen.
    A talent.
    Aspoň myslím. :-)
    Nemusí vůbec nic říkat, a přitom je všechno jasné.

charisma

Chce se opalovat! :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi