Hra o trůny - obsazení

1464749515265

Komentáře

• Já bych byla pro Purefoey nebo Sewella, jsou si typově hodně podobní.

A co vaše typy na Meeru a Jojena? Mě by se líbila Isabelle Fuhrman a na Jojena buď Asa Butterfield nebo Jared Gilmore...

P.S. Nevado - Armitage může hrát kohokoliv, hlavně když tam bude ne? :-)
  • Nee, malého Henryho ne, prosím. Ten klučina je pro mě jedinou šmuhou na jinak skvělém seriálu.
  • jenom, aby tam Reedové vůbec byli.
  • Elanne napsal(a):

ANO :)
  • Já bych brala Dakotu Blue Richards a malýho Freddieho Higmorea (akorát jsem právě zjistila, že tomu malýmu klučinovi je už 20) :)
  • Reedové tam podle mě budou, Bran si těžko udělá procházku za Zeď jenom s Hodorem.

Dakota by byla super, nebo ještě Anna Sophia Robb, no koukám, že to je nepřeberný množství...
    Nevada napsal(a):

Elanne napsal(a):

ANO :)
    Tak kdo nám zbejvá Mance, nějaký ten Greyjoy a nebo Martell. Já hlasuju pro Dorne :-)

• AnnaSophia je zase u mě člověk, který může hrát kohokoliv, hlavně když tam bude. :) Bohužel teď natáčí prequel k Sexu ve městě.
  • Slyšela jsem, chudák holka, tohle jí pohřbí kariéru.
  • Manu Bennett

Mě by na Oberyna zase seděl Manu....mě příjde, že má strašný charisma a to i jako Crixus ze Spartacuse...
  • Manu fakt ne... Oberyna si podle knížek představuju vzhledově elegantního s "normální" postavou a ne s vizáží vyhazovače z baru.
  • Dakotu Blue Richards jsme kdysi dávno, když se začínalo připravovat obsazení, tipovali na Sansu. BTW Armitage je koukám mezi děvčaty nejak populární, to jdou všechny zábrany a důstojnost stranou :))
  • No co, no co... i ženy si můžou občas užít pohledu na krásný výtvor přírody, ne? ;)
  • Tak z těch tří co jste tu navrhly mi na Meeru nejvíce sedí Dakota Blue Richards.
  • To jen že to hodnocení chlapů podle "krásy" mi vždycky připadlo takové veselé :)
  • Veselé, ale pravdivé. Hnusáci s charakterem to vždycky měli těžší. Pokud to nebylo náhodou ve filmu, to pak vždycky vítězili. :-)
  • Ts, ts, ts, krása je prostě subjektivní dojem. Ve všech směrech. Já zas občas nepobírám mužské rozplývání se na některými křehotinkami, no :o))
  • To bude tím, že Armitage má charisma jako blázen!
  • Ženy by měly pochopit, že nemůžou být všichni charakterní i krásní jako já, a myslím si, že by si někteří muži zasloužili více respektu jako lidské bytosti a ne pouhé sexuální objekty.
  • Chudák Armitage, dneska už se nesmí vypadat dobře, mít talent a charisma, jinak je zle :-)
  • Ano, má pak spoustu obdivovatelek, které netouží po ničem jiném, než aby cítily jeho tělo na svém, mohly se ho dotýkat a vzdychat u toho a pranic je nezajímá jeho nitro, myšlenky a charakter. Ach v jak pokřiveném světě to žijeme.
  • No přesně tak. Kdyby byl každý dokonalý jako Ty, tak by to byla nuda. Proto potřebujeme i jen obyčejné fešáky pro fantazírování jako je Armitage!
  • Vidím, že s morálním pohledem tu neobstojím.

Alespoň zvažte morální aspekty svého rozhodnutí. Dostal byste se do společnosti, kde byste měl pohlavní styk s pěknými moudrými ženami dvakrát denně a na požádání. Tak co, jsem tu snad jediný, komu tohle všechno připadá tak trochu nevkusné?!
  • Sorry, ale nemůžeš po mně chtít, abych polemizovala s Rimmerem! To prostě nejde :o)))
  • flanker.27: Inu, uznávám, že část ženských (tj. neoficiální děvky a zoufalkyně - a ani jedna skupina není moudrá a obvykle ani moc pěkná) by s tím neměla problém, ale většina ano. Většině ženských by stačilo se dívat :D

Jinak Armitage by byl jasnej Greyjoy, ale prošel by i jako Oberyn Martell.

• Charisma? Tomu se říká, když někdo někam přijde, nemusí ani nic říkat (natož složitě psát) a jen mlčí, a všechny ženské v dosahu mu padají k nohám? :-)
  • svoa: Greyjoy, to je ono! já jsem si říkala, co mi na tom chlápkovi nesedí a on je to ten greyjoyovský kukuč :)
  • heavy_head: To by bylo feromonový šílenství :D
  • Armitage = Euron
  • Tahle má taky charisma jako blázen.
    A talent.
    Aspoň myslím. :-)
    Nemusí vůbec nic říkat, a přitom je všechno jasné.

charisma

Chce se opalovat! :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi