Hra o trůny - obsazení

1444547495065

Komentáře

• On je Hora přeobsazen? A proč nemá svůj kýbl.
  • Jj, Conan presel do Hobita.
  • Ne, ne, ne! Tenhle vypadá příliš inteligentně. Původní byl prostě Hora- velká, hrubá, surová.
  • Mně by se jako hora líbil Valujev, ale nevadí. Pokud je dost velký, tak s tím nemám problém.
  • Mně se líbí - je podobný Ohařovi i předchozímu Horovi. Pokud to bude aspoň trochu čahoun a bude mít hluboký hlas (aby mohl pěkně křičet "swooord"), tak budu naprosto spokojená :)
  • To je ten zlobivej pán. Už jste ho viděli?
    Roose Bolton
  • Co se hory táče tak přeobsaní mi něják moc nevadí, stejně mu v první sérii přes ten gbelec co měl nahlavě nebylo do tváře moc vidět, což mě přivádí k velkému ALE kde sakra má ten kbelec :-D jestli bude v 2 sérii pobíhat s tou lanisterskou přilbou nahlavě tak fakt naserou, než tu to radši žádnou
  • Montezuma3: Tohle je asi jediný casting, který se PŘESNĚ shoduje s mojí představou. Chtělo by to ještě růžový plášť.
  • Boltoni jsou jasně nejdrsnější rod Západozemí, protože chodit v růžových hadrech a stejnak budit v každym hrůzu, to už chce pořádný koule :). Roose dobrej, ale na týhle fotce hodně připomíná Tywina.
  • Aniž bych ho předtím viděl tak při pohledu na tuhle fotku mě jasně napadlo: BOLTON. Tak tohle se jim opravdu povedlo.
  • Montezuma3: Dobrý casting - od pohledu vím, že tenhle pán trhá křidýlka motýlkům a pálí lupou mravence
  • A kdo ví, co dělá s Krisami...
  • Krisa je kámoš, né žrádlo!
  • Krisy chovají v celách, aby měli Smraďoši co žvýkat.
  • Některé krysy umí pěkně kousat. Má krisa taky ostré zoubky?
  • Krisa napsal(a):

Krisa je kámoš, né žrádlo!

Jp, bejt zavřenej v cele po měsíce a potmě, kámoším s kdečím :)
  • Montezuma3: A nezapomínat na drápy! (A na 5,5 kilového bojového zlopsa, kterého se nebojí použít)
    flanker.27: :D Na to nemám co říci, směji se :D
  • zloKrisa: Bojíme sa ťa :D
  • krisa - pětikilovýho psa můžeš použít leda tak jako balistickou střelu:)
  • Náhodou, můj 5,5 kilovej bojovej zlopes je děsnej drsňák, takže na to pozor :)
  • hellyeah, na obranu jak dělanej, roztočíš na vodítku a pokud se jakejkoli sígr přiblíží na pět metrů, dostane rotujícím zvířátkem po kebuli :) ale malý štěkové jsou lepčí, velkej pes prožere skoro víc než člověk.
  • Ten Roose Bolton vypadá jak Putin na tom screenu :D Ale s tou růžovou máš pravdu überkiller :D Jinak když jim vypadly Momoa a Bean tak se snad mohli v těch hercích rozšoupnout :D
  • Za žold pro barbara Conana a Boromira by mohli naverbovat desetitisíce počítačových válečníků :)
  • http://www.csfd.cz/tvurce/30411-ben-whishaw/ Nebo?.. Už jsem zapomněl jak je Ramsay popisovanej... No moc herců z USA tam není :-)
  • tak z Michaela Pitta by byl luxusní Ramsay, přesně takhle jsem si ho představoval, řídký vousy a vodový očka. Když si nechá narůst správný umaštěný vlasy, tak by byl dokonalej. A má i správně úchylnej úsměv.
  • Jak je to s obsazením Mandona Moora? Dočkáme se ho v seriálu nebo se už mihnul v 1. řadě? Někdo přece bude muset změnit Tyrionovi image.
  • Jelikož si tohohle týpka podle jména nepamatuju, tak bych řek že moc důležitej nebude. Tu jeho eskapádu s Tyrionem podle mě vypustí.
  • Jo, to je pravda, že kvůli tomuhle obsazovat novou postavu je zbytečné, když chybí daleko důležitější, jako Reedové nebo Edmure a Brynden. Ale zase tenhle incident ukázal, čeho je schopná Cersei a taky Podrick Payne.
  • Pokud k té události vůbec dojde, tak Moorea může zastoupit jakýkoliv lannisterský strážný nebo třeba Lancel. Nebo případně Ohař při útěku. Samozřejmě bez toho, aby se v závěru koupal po zásahu Podricka.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi