Dakotu Blue Richards jsme kdysi dávno, když se začínalo připravovat obsazení, tipovali na Sansu. BTW Armitage je koukám mezi děvčaty nejak populární, to jdou všechny zábrany a důstojnost stranou :))
Ženy by měly pochopit, že nemůžou být všichni charakterní i krásní jako já, a myslím si, že by si někteří muži zasloužili více respektu jako lidské bytosti a ne pouhé sexuální objekty.
Ano, má pak spoustu obdivovatelek, které netouží po ničem jiném, než aby cítily jeho tělo na svém, mohly se ho dotýkat a vzdychat u toho a pranic je nezajímá jeho nitro, myšlenky a charakter. Ach v jak pokřiveném světě to žijeme.
Alespoň zvažte morální aspekty svého rozhodnutí. Dostal byste se do společnosti, kde byste měl pohlavní styk s pěknými moudrými ženami dvakrát denně a na požádání. Tak co, jsem tu snad jediný, komu tohle všechno připadá tak trochu nevkusné?!
flanker.27: Inu, uznávám, že část ženských (tj. neoficiální děvky a zoufalkyně - a ani jedna skupina není moudrá a obvykle ani moc pěkná) by s tím neměla problém, ale většina ano. Většině ženských by stačilo se dívat :D
Jinak Armitage by byl jasnej Greyjoy, ale prošel by i jako Oberyn Martell.
Charisma? Tomu se říká, když někdo někam přijde, nemusí ani nic říkat (natož složitě psát) a jen mlčí, a všechny ženské v dosahu mu padají k nohám? :-)
Komentáře
A co vaše typy na Meeru a Jojena? Mě by se líbila Isabelle Fuhrman a na Jojena buď Asa Butterfield nebo Jared Gilmore...
P.S. Nevado - Armitage může hrát kohokoliv, hlavně když tam bude ne? :-)
Dakota by byla super, nebo ještě Anna Sophia Robb, no koukám, že to je nepřeberný množství... Tak kdo nám zbejvá Mance, nějaký ten Greyjoy a nebo Martell. Já hlasuju pro Dorne :-)
Mě by na Oberyna zase seděl Manu....mě příjde, že má strašný charisma a to i jako Crixus ze Spartacuse...
Alespoň zvažte morální aspekty svého rozhodnutí. Dostal byste se do společnosti, kde byste měl pohlavní styk s pěknými moudrými ženami dvakrát denně a na požádání. Tak co, jsem tu snad jediný, komu tohle všechno připadá tak trochu nevkusné?!
Jinak Armitage by byl jasnej Greyjoy, ale prošel by i jako Oberyn Martell.
A talent.
Aspoň myslím. :-)
Nemusí vůbec nic říkat, a přitom je všechno jasné.
Chce se opalovat! :-)