Jon Sníh

1252628303148

Komentáře

• Jo tak proto Jon "strejdu" pořád hledal :D
  • A i v serialu je Jon podobnĕjšĺ Benjenovi, než Nedovi :)
  • Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne? Nebylo by to přitažené za vlasy ještě víc než ostatní teorie?
  • Nevada napsal(a):

Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne? Nebylo by to přitažené za vlasy ještě víc než ostatní teorie?

kdyby byl jenom mladší, tak by to bylo to nejmenší :-)
  • Pokud je pravda s tou podobnosti k Lukovi, někdo žijicí (nebo alespoň nemrtvý :-)) a nečekaný musí přijít a říct "já jsem tvůj otec, Jone".
    Benjen je dobrá volba. Matka zrovna nemusí být Lyanna.
  • Ale stará chůva - tak jste ji nakonec přece odhalili - Gepeto bude mít radost :-p
  • no, stále sa mi nechce veriť, že by to grrm povedal niekomu a ten by to takto rozkecal, ale je to sakra dobrá návnada. zmiznutie Benjena dostáva úplne nový rozmer. musel zmiznúť, inak by sa ťažko ubránil prezradeniu jonovi, alebo čitateľom...
  • Nevada napsal(a):

Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne?

A to vadi? :)
  • Každopádně Martin v sobě nezapře telenovelistu. Musel od začátku tušit, že z celé knížky bude každého akorát zajímat, kdo je matka Jona. V ostatních knížkách pak troloval a házel tu a tam zavádějící informace. I v Tanci jedna je. :-)
  • V Tanci jsou 3 různé - každá pro jednu z třech nejpravděpodobnějších teorií....
  • sarven napsal(a):

no, stále sa mi nechce veriť, že by to grrm povedal niekomu a ten by to takto rozkecal..

Taky mi připadá divné, že celé roky všem říká, že nic nepoví, a pak to vyslepičí nějakému Alfíkovi.
    Leda že by na něj něco měl, a pak se projevil jako Theon a dal to na web. :-)
  • Ježiš, Benjen a Lyanna, to snad fakt ne! :D To by jako za ní přijel na návštěvu do Dornských hor? Brr.. :D

Jinak, nejdřív mě to vůbec nenapadlo, ale možná máte pravdu. Je dost divný, že takovouhle věc řekne herci ze seriálu... Třeba Alfie opravdu jenom trolluje. :)
  • Theon is just Theon :D
    to není žádnej Alfie :D

To jsem to s tím Benjenem pěkně navnadil :D Zaco vůbec odešel na zeď ?
  • Blackfishi - no jako Stark mohl jít na Zeď jen tak, aby tam byl nějaký Stark zastoupen...oni tomu tak nějak odpovídají založením :-)
  • no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D
  • macrelka napsal(a):

no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D

Anebo, kdo ohořel a musel mu být nainstalován fešný obleček, který mu nahradil nohy, kůži a vytvořil kůůůl hlas :)))
  • Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D

Anebo, kdo ohořel a musel mu být nainstalován fešný obleček, který mu nahradil nohy, kůži a vytvořil kůůůl hlas :)))
    Tak, po Hostině bude slušně "ohořelý" Loras, ale ten je zhruba stejně starý jako Jon... ;D
  • Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

:-)) aby to pak nebyl nějakej kůůůl upír.. ale to jsem zas na jiný planetě :-D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

Tak, po Hostině bude slušně "ohořelý" Loras, ale ten je zhruba stejně starý jako Jon... ;D
    to může bejt kamufláž :-D v seriálu by si byli i podobný, kdyby měli stejnou barvu vlasů.. stejně tupý výrazy maj oba :-))
  • macrelka napsal(a):

to může bejt kamufláž :-D v seriálu by si byli i podobný, kdyby měli stejnou barvu vlasů.. stejně tupý výrazy maj oba :-))

Snad si tohle nepřečte Arianus.. :D
  • macrelka napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

macrelka napsal(a):

Troufám si tvrdit, že v druhé sérii vypadá Loras mnohem duchaplněji. ;D
    Ironie. V knížce jsem ho nikdy nemusela a v seriálu se mi začíná zamlouvat, Jon přesně naopak. :(
  • sveva napsal(a):

ser heavy: a on jí unesl z Králova přístaviště? Já měla vždycky za to, že po turnaji zůstala v Harrenově..

Dočetl jsem se to tady: http://www.icefire.cz/letopisy-zapadozemi
    Ale nevím už, čemu věřit, když na jiném místě je uvedeno, že turnaj v Harrenově trval 10 let. :-)
  • Počítejme - kdy byl Jon cirka zplozen ? Cirka rok po turnaji v Harrenově ne ? Lyanna unesená, Benjen na zimohradu, i kdyby měl malíčkovy teleportační schopnosti tohle by nestih. Jelikož válka trvala rok a Ned se na zimohrad vrátil už s novorozencem tak to muselo být pár měsícu od začátku války. To nám škrtá druhý incest - Neda. Takže Starkovy jsou v suchu. Pokud je to tedy skutečně Lyannin syn a tím zbývá jediný - Rhaegar. Pokud je to Nedův parchant jak je označován tak je matka ta pradlena, nevíme kde a kdy, Ashara Dayne vypadává, je tu propast času a vzdálenosti.
  • sveva: proč arianus? ještě vás tady tolika neznám :-)

miss utahraptor: jo, v knížce byl loras dost zkreslenej sansiným pov, ale v pozdějších dobách se mi jako člen gardy líbil.. a v seriálu není špatnej, jen není krásnej :-( měl to být krasavec, ze kterýho by se nám podlamovala kolena.. jinak když se vrátím k námětu o pár stran dřív, z knih jsem nepoznala, že by měl bejt s renlym teplej.. v seriálu jsem byla v šoku.. :-)
  • Rhaegar skrýval Lyannu ve Věži radosti celých 9 měsíců (+-)? Jak se vlastně Ned a spol. dověděli, kde je?
  • Blackfish napsal(a):

Počítejme - kdy byl Jon cirka zplozen ? Cirka rok po turnaji v Harrenově ne ? Lyanna unesená, Benjen na zimohradu, i kdyby měl malíčkovy teleportační schopnosti tohle by nestih. Jelikož válka trvala rok a Ned se na zimohrad vrátil už s novorozencem tak to muselo být pár měsícu od začátku války. To nám škrtá druhý incest - Neda. Takže Starkovy jsou v suchu. Pokud je to tedy skutečně Lyannin syn a tím zbývá jediný - Rhaegar. Pokud je to Nedův parchant jak je označován tak je matka ta pradlena, nevíme kde a kdy, Ashara Dayne vypadává, je tu propast času a vzdálenosti.

no, ale Martin čas a vzdálenosti nikdy neřešil.. jinak já vim, že to někomu připadá přitažený za vlasy, ale nemoh by bejt i Robertův? už si tu historii tolik nepamatuju, vim, že Lyannu miloval (nepamatuju se, jak na tom byla ona), ale klidně by s ní mohl splodit synka :-) nebo ne? ale zas asi by nebyl důvod, aby to ned tajil, co? :-/
  • Očekávám teda že v dalších dvou knihách bude ještě několik událostí v Moat Cailin - asi bych řekl v souvislosti s kostmi Neda Starka (o kterých tak hezky mluvila Lady Dustin) a objeví se nám Howland Reed, byť jako POV nebo součást něčího POV, kdybych měl tipovat tak Theon nebo Davos. Osobně si ale myslím že Jon už pravdu o svých rodičích nikdy nezjistí.
  • Arutha2321 napsal(a):

Rhaegar skrýval Lyannu ve Věži radosti celých 9 měsíců (+-)? Jak se vlastně Ned a spol. dověděli, kde je?

třeba to robert z rhaegara "vymámil"..
  • Měl jsem dojem, že záchrana Lyanny a bitva na Trojzubci se udála ve stejnou dobu, ne?
  • macrelka napsal(a):

no, ale Martin čas a vzdálenosti nikdy neřešil.. jinak já vim, že to někomu připadá přitažený za vlasy, ale nemoh by bejt i Robertův? už si tu historii tolik nepamatuju, vim, že Lyannu miloval (nepamatuju se, jak na tom byla ona), ale klidně by s ní mohl splodit synka :-) nebo ne? ale zas asi by nebyl důvod, aby to ned tajil, co? :-/

Nepadá v úvahu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PostavyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi