Hra o trůny ožívá

1…457910…35

Komentáře

• Adams je v poradovníku, takže onedlho posúdim ;)
  • Nečekej žádné vizuální orgie, on je ten seriál dost reálně ztvárněn, takže se tam většinou jen někde procházejí atc., ale působí to prostě věrohodně.
  • myslím, že je to jasné. nebojím sa, že to nevedia, ale ako macejko je to o peniazoch. len som naznačoval, že peniaze na triky pôjdu práve týmto smerom a nie na drakov a mágiu. netreba zabúdať, že sme v prvej knihe.
  • No právě, v první knize jsou, pokud se nepletu, akorát Jiní v prologu a pak až "oživování" Droga (který navíc není přímo vidět) a vylíhnutí draků. Žádné jiné magické scény tam snad nejsou - ještě jsem zapomněl na Branovy sny a zombie v Mormontově komnatě. A ještě tam pobíhají přerostlá vlčata Starkovic sourozenců.
  • Zlovlci v první knize jsou ještě popisovaní jako vzrostlí psi. Tady možná ani triky potřebovat nebudou. Ale jsem docela zvědavá na útok Branova zlovlka na vraha a příjezd Catelyn do Orlího hnízda.
  • No ja se na to tesim ukrati to cekani valcik s draky :-) .... Jak udelaj jiny na to jsem hodne zvedavej... Bude potiz neudelat je kycovite...
  • Jiný bych viděl na nějakou kombinaci ">tohohle a tohohle. Alespoň já si je nějak tak představuju. :-)
  • Jo docela podobně jako na druhým obrázku si jiný taky představuju.
  • Ja ich stále vidím ako Dr. Manhattana z Watchmen :)
  • Tak nějak jsem se snažil najít, jak by mi vyhovovali Jiní na deviantartu a dostal jsem se k prohledávání všech SOIAF odkazů....

Tohle není špatnej příklad jiných

Daenrys

Docela zajímavě udělaná mapa

Rhaegarova harfa

železní muži

No já si je představuju... spíš vysoký, úzký ve zbroji s ledu. Lehce průsvitný a s lehkou aurou okolo sebe :-D ( a samozřejmě s reklamou na Winterfresh na hrudi ;-)
  • Pěkné. Klidně ty obrázky přidej do naší Galerie.
  • ad Devianart - je tam hafo IF obrázků a některý fakt super. A jelikož by mohl být zbytečný problém s právy, ale i s místem v naší galerii, zkusmo jsem si nedávno vytvořil spešl IF účet na DA a vytvořil galerii tam. Zatím nevím, jestli to budu nějak udržovat aktuální, nebo z toho udělám něco víc. Ale tak můžete mrknout:

http://carodej.deviantart.com/favourites/
  • V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)
  • Som jediný, komu http://www.westeros.org/GoT/News/ nefunguje tak, ako má?
  • Nejsi. Vidím jen prázdnou stránku.

Ale cca před hodinou jsem tam byla přes odkaz na video o kostýmech a fungovalo to.
  • heavy_head píše:
    V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)

Já vim, sám jsem tam to hemžení vytvářel. Ten účet na DA byl spíš takový pokus, mezimyšlenka :-), součást většího projektu, možná jen slepá větev, já vlastně ještě nevim. :-)

Macejko píše:
    http://www.westeros.org/GoT/News/

Nefachá mi taky, ale umaž News/ a tam už jim to jde. Řek bych, že jim to rozbila reklama, což je důvod, proč my jí tu nemáme :-)
  • Neboj, budu tě do toho vězení chodit navštěvovat. :-)
  • to jsem si tak projížděl tu DA galerii a narazil jsem na tento Obrázek a táži se vás, milí spoluobčané. Kdo je ta ženština na levé straně obrázku?
  • To bude asi Lyanna. Předpokládám, že autor měl původně v úmyslu ztvárnit Jona (který tam chybí), ale nakonec se mu to vymklo z rukou.
  • Jj, je to Lyanna. Jon tam dle autora nepatří, protože je bastard...

head: super, konečně tě dostanem do Prahy. Vezmu si do cely deskovku :-)
  • Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)

imageimage

imageimage
  • Alek píše:
    Dost možná poslední takové setkání...

Správně. Míň setkávání, víc psaní.
  • S touhle teorií motivace fanoušků okrádat GRRM, bych se bál vytáhnout paty z baráku. :-)
  • Alek píše:
    Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)

Při slovech Dost možná poslední... ve mně dost zatrnulo, než jsem to dočetla do konce.
  • oj, promiň :-)
  • Zaujímalo by ma, kto mal tú drzosť GRRM okradnúť. Syčák jeden :)
  • Pamatuju, že v Chotěboři na Avalconu v roce 2003 okradli Kira Bulyčeva. Byl to docela průser (pas, letenka apod.), takže bych to nezlehčoval.
  • Ty jezdíš na fantasy cony ? :-)mám tam blízko chatu .. Kdyby tam byl někdy nějaký sraz fanoušků ledu a ohně, tak bych uvažoval navštívit to :-)
  • Byl jsem v roce 2002 (hostem byl mimo jiné Martin BTW, tehdá jsem se začal zajímat co vlastně napsal, a tak jsem objevil IceFire) a 2003, kdy tam kromě jinejch byl právě Bulyčov.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi