Hra o trůny ožívá

145791035

Komentáře

• Adams je v poradovníku, takže onedlho posúdim ;)
  • Nečekej žádné vizuální orgie, on je ten seriál dost reálně ztvárněn, takže se tam většinou jen někde procházejí atc., ale působí to prostě věrohodně.
  • myslím, že je to jasné. nebojím sa, že to nevedia, ale ako macejko je to o peniazoch. len som naznačoval, že peniaze na triky pôjdu práve týmto smerom a nie na drakov a mágiu. netreba zabúdať, že sme v prvej knihe.
  • No právě, v první knize jsou, pokud se nepletu, akorát Jiní v prologu a pak až "oživování" Droga (který navíc není přímo vidět) a vylíhnutí draků. Žádné jiné magické scény tam snad nejsou - ještě jsem zapomněl na Branovy sny a zombie v Mormontově komnatě. A ještě tam pobíhají přerostlá vlčata Starkovic sourozenců.
  • Zlovlci v první knize jsou ještě popisovaní jako vzrostlí psi. Tady možná ani triky potřebovat nebudou. Ale jsem docela zvědavá na útok Branova zlovlka na vraha a příjezd Catelyn do Orlího hnízda.
  • No ja se na to tesim ukrati to cekani valcik s draky :-) .... Jak udelaj jiny na to jsem hodne zvedavej... Bude potiz neudelat je kycovite...
  • Jiný bych viděl na nějakou kombinaci ">tohohle a tohohle. Alespoň já si je nějak tak představuju. :-)
  • Jo docela podobně jako na druhým obrázku si jiný taky představuju.
  • Ja ich stále vidím ako Dr. Manhattana z Watchmen :)
  • Tak nějak jsem se snažil najít, jak by mi vyhovovali Jiní na deviantartu a dostal jsem se k prohledávání všech SOIAF odkazů....

Tohle není špatnej příklad jiných

Daenrys

Docela zajímavě udělaná mapa

Rhaegarova harfa

železní muži

No já si je představuju... spíš vysoký, úzký ve zbroji s ledu. Lehce průsvitný a s lehkou aurou okolo sebe :-D ( a samozřejmě s reklamou na Winterfresh na hrudi ;-)
  • Pěkné. Klidně ty obrázky přidej do naší Galerie.
  • ad Devianart - je tam hafo IF obrázků a některý fakt super. A jelikož by mohl být zbytečný problém s právy, ale i s místem v naší galerii, zkusmo jsem si nedávno vytvořil spešl IF účet na DA a vytvořil galerii tam. Zatím nevím, jestli to budu nějak udržovat aktuální, nebo z toho udělám něco víc. Ale tak můžete mrknout:

http://carodej.deviantart.com/favourites/
  • V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)
  • Som jediný, komu http://www.westeros.org/GoT/News/ nefunguje tak, ako má?
  • Nejsi. Vidím jen prázdnou stránku.

Ale cca před hodinou jsem tam byla přes odkaz na video o kostýmech a fungovalo to.
  • heavy_head píše:
    V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)

Já vim, sám jsem tam to hemžení vytvářel. Ten účet na DA byl spíš takový pokus, mezimyšlenka :-), součást většího projektu, možná jen slepá větev, já vlastně ještě nevim. :-)

Macejko píše:
    http://www.westeros.org/GoT/News/

Nefachá mi taky, ale umaž News/ a tam už jim to jde. Řek bych, že jim to rozbila reklama, což je důvod, proč my jí tu nemáme :-)
  • Neboj, budu tě do toho vězení chodit navštěvovat. :-)
  • to jsem si tak projížděl tu DA galerii a narazil jsem na tento Obrázek a táži se vás, milí spoluobčané. Kdo je ta ženština na levé straně obrázku?
  • To bude asi Lyanna. Předpokládám, že autor měl původně v úmyslu ztvárnit Jona (který tam chybí), ale nakonec se mu to vymklo z rukou.
  • Jj, je to Lyanna. Jon tam dle autora nepatří, protože je bastard...

head: super, konečně tě dostanem do Prahy. Vezmu si do cely deskovku :-)
  • Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)

imageimage

imageimage
  • Alek píše:
    Dost možná poslední takové setkání...

Správně. Míň setkávání, víc psaní.
  • S touhle teorií motivace fanoušků okrádat GRRM, bych se bál vytáhnout paty z baráku. :-)
  • Alek píše:
    Pár pěkných foteček z druhého setkání fanoušků, herců, tvůrců a GRRM v Belfastu. Dost možná poslední takové setkání, protože byl GRRM na setkání okraden a jeho družka Parris to nemůže rozdejchat. :-)

Při slovech Dost možná poslední... ve mně dost zatrnulo, než jsem to dočetla do konce.
  • oj, promiň :-)
  • Zaujímalo by ma, kto mal tú drzosť GRRM okradnúť. Syčák jeden :)
  • Pamatuju, že v Chotěboři na Avalconu v roce 2003 okradli Kira Bulyčeva. Byl to docela průser (pas, letenka apod.), takže bych to nezlehčoval.
  • Ty jezdíš na fantasy cony ? :-)mám tam blízko chatu .. Kdyby tam byl někdy nějaký sraz fanoušků ledu a ohně, tak bych uvažoval navštívit to :-)
  • Byl jsem v roce 2002 (hostem byl mimo jiné Martin BTW, tehdá jsem se začal zajímat co vlastně napsal, a tak jsem objevil IceFire) a 2003, kdy tam kromě jinejch byl právě Bulyčov.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi