Paule - to je taky fantastické :-D Kdopak to asi odhlasoval :-D
To by mě taky zajímalo, stejně jako u toho pediatrického centra :D. Montezuma má pravdu -- nikdy, NIKDY, nenechát rozhodovat o podobě logotypu/značce lid. Takové ty soutěže pro veřejnost jsou zlo největší (viz výherní "logo" MŠMT). Úplně nejlepší jsou odborníci, kteří si myslí, že kvalitní logotyp nebo značka je tak do 1000 Kč. I když uznávám, že jsou ty částky občas hodně přemrštěné např. toto (cokoli co to je) někomu vydělalo 400 000 liber (ano, čtete správně -- liber).
Logo MŠMT je geniální - to je přesně moje úroveň s programem Malování :D
:D, asi tak :)
Jarla: Ferrari je rozhoně dobré logo, ono většina automobilek má kvalitní logo.
Ostatní loga se mi moc nelíbí, hlavně proto, že nesplňují většinu základních principů kvalitního loga. Logo by mělo být: - jednoduché (např. Nike) - zapomatovatelné (Apple) - nestárnoucí (CocaCola, Apple) - aplikovatelné na různé materiály (Nike, Puma...) - vhodné (o nevhodných tato diskuze začala)
samozřejmě není nutné, aby každé logo splňovalo všechny body
WTA, Perú a Coffee znám, Coffee dělal tuším Zabranský.
btw. Jarla: Apple jako firmu taky moc nemusím (o nic víc Microsoft, když už jsme u těch softwarových firem -- naštěstí je tu třetí cesta: Linux), ale kvalita jejich značky se musí nechat :)
Nene nejsou to vosí hnízda - těsto je poněkud jiné, založené na kokosu(který normálně moc nemusím, ale tady mi chutná ohromně) - je to u nás nejoblíbenější cukroví, proto vždycky dělám takové veliké manévry:-) A doma to vypadá, jak "Na západní frontě klid" :-)) A jak se vyčítavě koukají, když se tak tulí na talíři k sobě a máš nějakého ze skupinky uchvátit a sníst...:-D
Komentáře
Monty - věčná škoda...ale rozhodně si ho schovej, třeba se s ním někd yještě pochlubíš vnoučatům :-D
Montezuma má pravdu -- nikdy, NIKDY, nenechát rozhodovat o podobě logotypu/značce lid. Takové ty soutěže pro veřejnost jsou zlo největší (viz výherní "logo" MŠMT). Úplně nejlepší jsou odborníci, kteří si myslí, že kvalitní logotyp nebo značka je tak do 1000 Kč. I když uznávám, že jsou ty částky občas hodně přemrštěné např. toto (cokoli co to je) někomu vydělalo 400 000 liber (ano, čtete správně -- liber).
Londýnské logo se mi líbí
potom taky, značka applu, nike, texaco...
U Londýna ještě neházím flintu do žita. Počkám si až začne olympiáda a uvidím jak to vypadá aplikované v terénu.
Jarla: Ferrari je rozhoně dobré logo, ono většina automobilek má kvalitní logo.
Ostatní loga se mi moc nelíbí, hlavně proto, že nesplňují většinu základních principů kvalitního loga.
Logo by mělo být:
- jednoduché (např. Nike)
- zapomatovatelné (Apple)
- nestárnoucí (CocaCola, Apple)
- aplikovatelné na různé materiály (Nike, Puma...)
- vhodné (o nevhodných tato diskuze začala)
samozřejmě není nutné, aby každé logo splňovalo všechny body
Perú
Coffee Cup
WTA
Guinness
http://www.rankopedia.com/Best-National-Motto/Step1/8214.htm?refresh=36585062Best National Motto
nejtrapnější jsou ty nábožensky orientované :-p Zvlášť před americké bych přidala "We need no brain" :-D
btw. Jarla: Apple jako firmu taky moc nemusím (o nic víc Microsoft, když už jsme u těch softwarových firem -- naštěstí je tu třetí cesta: Linux), ale kvalita jejich značky se musí nechat :)
A jak se vyčítavě koukají, když se tak tulí na talíři k sobě a máš nějakého ze skupinky uchvátit a sníst...:-D
AMEDEI
Značka není tak úchvatná, ale líbí se mi obalový design a především vynikající obsah krabiček :-)