Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

12346

Komentáře

• Nemohu, ta značka už díky bohu neexistuje. Vlastně díky mě, ale to je skoro to samé. :-)
    Karle, taková čest. Je to super, když si mezi zpíváním a malováním najdeš čas na četbu. Akorát proč používáš tolik nicků? :-)
  • Paule - to je taky fantastické :-D Kdopak to asi odhlasoval :-D

Monty - věčná škoda...ale rozhodně si ho schovej, třeba se s ním někd yještě pochlubíš vnoučatům :-D
  • To jste mi připoměli jeden piktogram:

Michael
  • Nebyl on vlastně rasista ? :-))
  • To nechť posoudí Jiní :)
  • Montezuma3: V tom případě je všechno v naprostém pořádku :D
  • Michael nebyl rasista, byl nemocen - zákeřná kožní nemoc ho vybělila (to není sranda, to fakt prohlásil)
  • Pozoruji, že si ta zákeřná choroba nejdřív vybílila jeho mozek :-D
  • Jmenovala se Bílá nemoc!
  • Jarla napsal(a):

Paule - to je taky fantastické :-D Kdopak to asi odhlasoval :-D

To by mě taky zajímalo, stejně jako u toho pediatrického centra :D.
    Montezuma má pravdu -- nikdy, NIKDY, nenechát rozhodovat o podobě logotypu/značce lid. Takové ty soutěže pro veřejnost jsou zlo největší (viz výherní "logo" MŠMT). Úplně nejlepší jsou odborníci, kteří si myslí, že kvalitní logotyp nebo značka je tak do 1000 Kč. I když uznávám, že jsou ty částky občas hodně přemrštěné např. toto (cokoli co to je) někomu vydělalo 400 000 liber (ano, čtete správně -- liber).
  • Logo MŠMT je geniální - to je přesně moje úroveň s programem Malování :D
    Londýnské logo se mi líbí
  • Tak teď pro změnu kvalitní značky a logotypy (z mého pohledu) :)

talkmore

fedex

fork and knife

potom taky, značka applu, nike, texaco...
  • A to logo MŠMT je kde? Já na tom obrázku vidím jen nějakého panáčka se švihadlem.

U Londýna ještě neházím flintu do žita. Počkám si až začne olympiáda a uvidím jak to vypadá aplikované v terénu.
  • Mně se líbí tohle logo - jednoduché, jasné, hezké
    ICF
  • Málo platný, neni nad plzeň

Plzeň
  • tak si v chcem oddýchnuť od roboty, leziem sem a vy takto... no diky :p
  • Krisa napsal(a):

Logo MŠMT je geniální - to je přesně moje úroveň s programem Malování :D

:D, asi tak :)

Jarla: Ferrari je rozhoně dobré logo, ono většina automobilek má kvalitní logo.

Ostatní loga se mi moc nelíbí, hlavně proto, že nesplňují většinu základních principů kvalitního loga.
    Logo by mělo být:
    - jednoduché (např. Nike)
    - zapomatovatelné (Apple)
    - nestárnoucí (CocaCola, Apple)
    - aplikovatelné na různé materiály (Nike, Puma...)
    - vhodné (o nevhodných tato diskuze začala)

samozřejmě není nutné, aby každé logo splňovalo všechny body
  • Tak teď pár mích oblíbených značek. Vezmu to trošku podrobněji.

Perú
    perúperú

Coffee Cup
    coffee cup

WTA
    wta

Guinness
    guinness
    ireland beereblack beere
  • Nóóó - to je jiná nabídka:-)) krom toho WTA - to mne nezaujalo, ale ostatní opravdu mají šmrnc :-)
  • AshaG napsal(a):

Taky gratuluju! Myslím, že taky hodně hlasovali lidi, co sem choděj, ale nepřihlašujou se. Znám jich hned několik, a nejen Greyjoyů :)

Tak u téhle ikonky jsem přemýšlel nad pohlavím :D
  • Btw. za dobré logo považuji logo firmy kterou jsem spolufinancoval :))

logo
  • No, naše "Pravda vítězí!" je bezpochyby nejkomičtější... :D
  • Miss - v souvislostech je to vtipné :-)

nejtrapnější jsou ty nábožensky orientované :-p Zvlášť před americké bych přidala "We need no brain" :-D
  • WTA, Perú a Coffee znám, Coffee dělal tuším Zabranský.

btw. Jarla: Apple jako firmu taky moc nemusím (o nic víc Microsoft, když už jsme u těch softwarových firem -- naštěstí je tu třetí cesta: Linux), ale kvalita jejich značky se musí nechat :)
  • Chceš říct, že tohle jsou tvoje vosí hnízda? Jaktože vypadaj úplně stejně jako naše (a to nemyslím kvuli formičce)?
  • Nene nejsou to vosí hnízda - těsto je poněkud jiné, založené na kokosu(který normálně moc nemusím, ale tady mi chutná ohromně) - je to u nás nejoblíbenější cukroví, proto vždycky dělám takové veliké manévry :-) A doma to vypadá, jak "Na západní frontě klid" :-))
    A jak se vyčítavě koukají, když se tak tulí na talíři k sobě a máš nějakého ze skupinky uchvátit a sníst...:-D
  • A jak se vyčítavě koukají, když se tak tulí na talíři k sobě a máš nějakého ze skupinky uchvátit a sníst...:-D
    Tak bych je sněd všechny aby jim to nebylo líto...
  • Když už je řeč o tom sladkém. Moje nejoblíbenější čokoláda:
    AMEDEI
    amedei chocolate

Značka není tak úchvatná, ale líbí se mi obalový design a především vynikající obsah krabiček :-)
  • 89 komentov? Vy tu zase sadíte plevel :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi