Líbil se mi nápad uživatele Barbossa, tak jsem to zkusila taky: Radši vládnout, než být ovládán Odmítl králi přísahu složit Bude však lvům na pospas dán Bude-li se dívce z Freyů dvořit
Sličná dívka, samý skvost Ana Rudé baště navždy host Nedova dcera, zrádce krev Smutný osud, tak zní zpěv Ach ouvej
Bude už navždy mrzákem Rději měl možná zemřít A k tomu ještě vlčákem proč Nechce mu nikdo věřit?
plus perlička: Je Opravdu Nedův?
Jen doufám, že tam nemám moc nepřesností... Speciálně u Robba nevím přesně, jak je to s tou svatbou, 3. díl jsem ještě nečetla, to jsem si jen odvodila tady z diskusí... O:-)
Stejně jako Hilda bych to u mě viděla na max. 5 stran. S více nikoho terorizovat nechci. :-)
No, pět už jsem překročil (o dost) a mám načrtnutou tak půlku příběhu (finalizovanou tak desetinu)... Samozřejmě když zbyde čas, dá se v Martinově stylu ještě vatovat... :o)
Já jsem měl napsáno už 11, ale sežral mi to pes, takže začínám zpaměti odznova. :-) Asi to udělám kratší. :-) Znáte ten pocit, když potíte cosi "zajímavého" a ono se vám to neuloží? (twisted evil)
Já jsem měl napsáno už 11, ale sežral mi to pes, takže začínám zpaměti odznova. :-) Asi to udělám kratší. :-) Znáte ten pocit, když potíte cosi "zajímavého" a ono se vám to neuloží? (twisted evil)
poucena uz pouzivam iba google docs, 100% istota, ze tam sa pes nedostane :)
Komentáře
Radši vládnout, než být ovládán
Odmítl králi přísahu složit
Bude však lvům na pospas dán
Bude-li se dívce z Freyů dvořit
Sličná dívka, samý skvost
Ana Rudé baště navždy host
Nedova dcera, zrádce krev
Smutný osud, tak zní zpěv
Ach ouvej
Bude už navždy mrzákem
Rději měl možná zemřít
A k tomu ještě vlčákem
proč Nechce mu nikdo věřit?
plus perlička:
Je
Opravdu
Nedův?
Jen doufám, že tam nemám moc nepřesností... Speciálně u Robba nevím přesně, jak je to s tou svatbou, 3. díl jsem ještě nečetla, to jsem si jen odvodila tady z diskusí... O:-)
Nepamatuji si ale, že by nějaká kvůli mě skočila ze skály do propasti. :-)
Hádam bude 5-10 stránok stačiť
Asi to udělám kratší. :-)
Znáte ten pocit, když potíte cosi "zajímavého" a ono se vám to neuloží? (twisted evil)
to by bolo vydieranie vsetkych vydierani muhahaha