Odkazy , obrázky...

1424345474880

Komentáře

• Neviděl jsem, Agnes je ta co miluje jednorožce nebo ta co se mlátí polštářem? :)
  • flanker.27 napsal(a):

Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Robb může - co? Prát se o Khala? Ne, nemůže :)

Chjo :(((
    My Robbové máme přece Jeyne :) (Talisu pro seriálisty)
    Neeeeeeeeeee!
    Ale ano, přece to autorovi nepokazíme, když to tak pěkně romanticky vymyslel :)
    Neeeee č. 2 :)
    Poníci a Yes!
    To je tak rozkošný, až si ten seriál snad budu muset sjet :D
    Nechceš si dát do avataru Sansu? :)
    Takovouhle:
    Sansa pony verse 5
  • flanker.27: Ta s jednorožcema :)
  • MU: To je ochutnávka z tvého tajného projektu?
  • Krisa: Ano. Pátá verse Sansy. (A stále nejsem s tou hřívou spokojená. :)
  • MU: Co trochu tmavší hřívu ke světlé a výrazné barvě pleti? :D
  • Krisa: Já chci aby bylo vidět, že je nazrzlá ("auburn"). U těch tmavších odstínů to moc zaniká. A ta světlounce modro-cosi mi k ní zase hezky sedí. xD
  • Krisa: Jednorožci nejsou špatný, pokud vypadaj asi takhle :)
  • Páni, Poslední jednorožec. To jsem taky neviděla léta. Budu muset oprášit DVD :)
  • Bohužel na dvd je jinej dabing (=podstatně slabší) než původní od československý televize a originální stopa neni...
  • MU: Proč má Sansa bílý plášť? Ona je členem královské gardy.
    Jinak ta hříva je podle mě moc megalomanské a kůži bych dal šedou, jako zlovlk. Což je vlastně ta verze kterou jsem tu kdysi zveřejňoval v té mé pony-poznávačce.

flanker.27: Jéé, Poslední jednorožec. Tuhle pohádku jsem měl stračně rád, když jsem byl ještě malej capart.
  • Montezuma3 napsal(a):

MU: Proč má Sansa bílý plášť? Ona je členem královské gardy.
    Jinak ta hříva je podle mě moc megalomanské a kůži bych dal šedou, jako zlovlk. Což je vlastně ta verze kterou jsem tu kdysi zveřejňoval v té mé pony-poznávačce. ...

Bílý plášť je ten, co si schovala po Ohařově útěku (popř. ten, co dostala když jí drahoušek Joff nechal ztlouct a skorosvlíknout), k tomu má stříbro-světlemodré prstýnky=skorookovy Orlího hnízda (od Hostiny mám speciální versi jako Alayne).
    Má mít dlouhé husté vlasy- delší a hustěji vypadající na skladě nebyly a tyhle se mi zdají akorát (v jedné z předešlých versí je měla o fous "skromnější" a nesedělo mi to).
    Šedá sice je zlovlčí, ale světle modrá je nevinně Sansovská. :)
  • heavy_head napsal(a):

khal heavy

Kdo je tu Daenerys, u všech čertů? :-))

Laškovně mrká ;))
  • Kolikokoli: Mně se nezobrazují. :(
  • Tak mi vyšel Ned, i když některé otázky byly nemožné - třeba s tou restauračkou nebo dancing/boxing/bars/basket - všechny stejně debilní.....
    ned
  • Hehe, zkusila jsem ten druhý ponymaker. Též je to zajímavé :D (Sansa, Arya, Dany, Margaery, Cersei)
    Odkaz:http://s14.postimage.org/3p04eucmn/Bez_n_zvu.png
    pm
  • MU: dala jsem tam odkaz ;). Omlouvám se za ořezání, bylo 2:00 ráno :D.
  • Kolikokoli: Nejlepší jsou Dany a Margaery.
    Tenhle PonyMaker jsem ještě nezkoušela, asi to budu muset napravit... ;)
  • Nejlepší je CAT!!!:-)
  • Chmure - na místě Eddarda bych se rozvedla už před svatbou :-D
  • A to jako proč?:-) Vždyť se k sobě hodili a krásně jim to klapalo. Pět dětí a absence známých mileneckých úletů budiž důkazem. Jon se nepočítá:-)
  • Nojo, vy dva jste si vlastně souzeni :)
  • Chmure - nevím...víš přijde mi takové divné když zdědíš snoubenku po mrtvém bratrovi, kterého jsi vlastně pár let neviděl, protože vyrůstáš jinde a tak ho ani moc neznáš z té "současné stránky" a snoubenku a okolnosti neznáš vůbec. Ty by ses oženil se snoubenkou svého mrtvého bratra aniž bys o ní cokoliv věděl?
  • Ty by ses oženil se snoubenkou svého mrtvého bratra aniž bys o ní cokoliv věděl?
    Já nejsem Ned, mně vyšla Cat:-), ale o Brandonovi se všeobecně vědělo, že má velice dobrý vkus.
    Důležité ale je, že to Ned v podstatě vyhrál.
  • Nevím Chmure jak Ned, ale vedle člověka jako je Cat by člověk jako já byl dokonale nešťastný...ovšem jen kratičko, protože taková osobní neštěstí radikálně řeším....
  • Jarla napsal(a):

Tak mi vyšel Ned, i když některé otázky byly nemožné - třeba s tou restauračkou nebo dancing/boxing/bars/basket - všechny stejně debilní.....
    ned

čože? To sa dá ke zistiť? :D
  • Aha som nevidel, díky :)
    foto...
    To som bol trocha prekvapený :O
    No tá časť, že ma ľudia podceňujú, čo je mojou výhodou je pravda, sám rád pred ľuďmi skrývam toľko kvalít, koľko ide, aby som ich odhaľoval postupne, pretože to má väčší efekt než vybľabotať všetko naraz a hlavne to má množstvo výhod, keď vás ktosi podcení .))
  • Moc nechybělo a skončils v khalově harému. :-))
  • heavy_head napsal(a):

Moc nechybělo a skončils v khalově harému. :-))

čože? :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi