Týno...já říkám, že nevím jak Nedovi, ale mi by nevyhovovala - mám dítě z prvního manželství a kdyby se k němu chovala jako se chová k Jonovi, tak ....zamilování se nekoná a nebo bych se zatr sakr odmilovala :-)
mám dítě z prvního manželství a kdyby se k němu chovala jako se chová k Jonovi
Určitě ho neměla ráda, ale to lze snadno pochopit. Skoro vždy upřednostňujete vlastní děti a Ned jí to také dvakrát neulehčil.
a kvôli tomuto som nikdy nezahorela citmi ku Cat. dobre, dá sa pochopiť, bola zasnúbená jeho staršiemu bratovi, keď pošiel, prešla ako ,,dedičstvo" na druhého brata. ale počase, ako deklamuje v knihe sa do seba zaľúbili. prečo nemohla prekusnúť nevlastné dieťa a byť k nemu príjemnejšia? Jon nebol vôbec zlý etc... chápem, že ju neblažili spočiatku chýry od slúžok ale takýmto chovaním by som... (došli práve vhodné argumenty, čas vyfúkať nos)... je pravda Eddard (ktorý mi podľa toho testu vyšiel :D), že bol ten mĺkvejší typ, ale určite mal na to dôvod, prečo zatĺkal matku Jona (konšpiračných teórii je na tony)... ale aj napriek láske ku Cat, by som an jeho mieste spravil aspoň aké-také opatrenia nech sa k nemu nechová ako k handre ...
Tiež by som tomu bol rád :) Arya mám asi najradšej zo všetkých... Ešte aj Brana ale Aryu viac
A ten její *odškrtneme další položku z death-listu* pohled... :D
:D Presne, to je taký pohľad, že si človek najskôr ani nevšimne tie armády vlkov vzadu, už by sa vzdal aj pri nej... Ja osobne mám rád taký štýl bojovných žien ako je Arya a verím, že GRRM nebude až tak krutý, že nás zbaví aj jej, to by ma už fakt vytočilo :(
Tiež by som tomu bol rád :) Arya mám asi najradšej zo všetkých... Ešte aj Brana ale Aryu viac
:D Presne, to je taký pohľad, že si človek najskôr ani nevšimne tie armády vlkov vzadu, už by sa vzdal aj pri nej... Ja osobne mám rád taký štýl bojovných žien ako je Arya a verím, že GRRM nebude až tak krutý, že nás zbaví aj jej, to by ma už fakt vytočilo :(
Armády vlků jsem si všimla až napodruhé. :D Aryu mám taky moc ráda. Patří do mých AbsolutněNejTop (První místo je putovní- předávají si ho členové téhle skupinky.). Budu si hrát na optimistku a držet se onoho "přece nezabije jedinou postavu, která má POV v každá knize". Já vím, jsem naivní. Stydím se... ;)
Armády vlků jsem si všimla až napodruhé. :D Aryu mám taky moc ráda. Patří do mých AbsolutněNejTop (První místo je putovní- předávají si ho členové téhle skupinky.). Budu si hrát na optimistku a držet se onoho "přece nezabije jedinou postavu, která má POV v každá knize". Já vím, jsem naivní. Stydím se... ;)
Nainvá ako môj spolužiak - On predsa nemôže zabiť Jona a naivná ako ja Možno že predsa sa Brienne zachráni bez toho, aby musela zabiť Jaimeho a CatPatMat všetko pochopí:D česť naivkám..
BTW: Ja obľubujem Brana (kvôli menu :P ), Aryu (kvôli štýlu), Sansu (až teraz, verím, že z nej Malíček spraví sviňu, ktorá všetkých prechcí a ešte sa z nej stane dobrá hráčka hry, ak nie tak má padáka... z orlieho hniezda :)), Davosa (prosto dobrý človek) a Tyriona (funny fun).. Ale najviac asi Aryu :)
Já nechci, aby ze Sansy byla svině!!! A Jona přece nemůže zabít (na furt) :D
Tak '(na furt)', to beriem aj ja, že hádam nie, ale pretentokrát :) A prečo nechceš aby bola zo Sansi sviňa? Tak nie úplná, ale nejaký ten čriepok od Cersei, aby sa naučila, že život nie je pieseň a že sú ľudia, ktorým by rozhodne nemala dôverovať, troška sa osmeliť vo vraždení, nevravím tak armádne ako Arya, to by už tak duplicitne bola nuda ako sestry Starkové, ale stačilo by, že ak by ju niekto ohrozoval, že sa nebude báť ho odstrániť. Takto by získala vládu nad čímsi a spravodlivo a dobre by vládla :)
Já taky nechci Sansu-Svini! Já chci Sansu- chytrou holku s Malíčkovým politickým nadáním a lehce "realističtějšími" Starkovskými zásadami. (A hlavně Sansu-živou a Sansu-se zdravým rozumem.) :)
Já nechci, aby ze Sansy byla svině!!! A Jona přece nemůže zabít (na furt) :D
Tak '(na furt)', to beriem aj ja, že hádam nie, ale pretentokrát :) A prečo nechceš aby bola zo Sansi sviňa? Tak nie úplná, ale nejaký ten čriepok od Cersei, aby sa naučila, že život nie je pieseň a že sú ľudia, ktorým by rozhodne nemala dôverovať, troška sa osmeliť vo vraždení, nevravím tak armádne ako Arya, to by už tak duplicitne bola nuda ako sestry Starkové, ale stačilo by, že ak by ju niekto ohrozoval, že sa nebude báť ho odstrániť. Takto by získala vládu nad čímsi a spravodlivo a dobre by vládla :)
Já taky nechci Sansu-Svini! Já chci Sansu- chytrou holku s Malíčkovým politickým nadáním a lehce "realističtějšími" Starkovskými zásadami. (A hlavně Sansu-živou a Sansu-se zdravým rozumem.) :)
ERROR: This versions are not avaliable in GRRM saga :P:)
Taky mi přijde. V Hostině začíná být chvilkami dost labilní. (I když se divím, že po všech těch radostech AŽ v Hostině. :)
Myslím, že to za mne už řekla slečna Dinosaurová - nechci svini, ale Sansu asertivní, chytrou, ale stále čestnou a "dobrou/hodnou".
A víš, co na to George, že? ;D
Myslíš, jako co udělá se Sansou po Lady, Nedovi, Robbovi, Cat (u té mě to ani tolik nevadilo), Jonovi a pár dalších odřeninkách (Branovi nožky, Aryina očka - ikdyž dočasně, vědomí J+S+A, že Rickon a Bran jsou pečení, apod.)?
Taky mi přijde. V Hostině začíná být chvilkami dost labilní. (I když se divím, že po všech těch radostech AŽ v Hostině. :)
On zlabilňuje všetky postavy. Cersei po smrti Ty wina a Joffa je paranoidná a myslí si, že ju chce každý zradiť (u niektorých je to pravda, ale taký kevan určite nie je sprahnutý s Tyrellmi.. či?); Sansa si zase svoje prežila pri Joffovi...
J sa divím, že Bran, ktorý je ako malý chlapec za Zdí, Sam, čo zabil Bieleho chodca - tí sú ešte normálni?!
Myslím, že to za mne už řekla slečna Dinosaurová - nechci svini, ale Sansu asertivní, chytrou, ale stále čestnou a "dobrou/hodnou".
Myslíš, jako co udělá se Sansou po Lady, Nedovi, Robbovi, Cat (u té mě to ani tolik nevadilo), Jonovi a pár dalších odřeninkách (Branovi nožky, Aryina očka - ikdyž dočasně, vědomí J+S+A, že Rickon a Bran jsou pečení, apod.)?
Tak nějak. Úplně ho vidím (v případě, že by tuhle naši konversaci četl)- pobavený výraz přerůstající v úšklebek a vzápětí se směje, až se za tučný břich popadá (Tahle fráze se mi líbí. :D). A na závěr jakoby mimochodem utroušená poznámka ve stylu "Tohle je Vaše oblíbená postava?-Už není!"... :D
Tak nějak. Úplně ho vidím (v případě, že by tuhle naši konversaci četl)- pobavený výraz přerůstající v úšklebek a vzápětí se směje, až se za tučný břich popadá (Tahle fráze se mi líbí. :D). A na závěr jakoby mimochodem utroušená poznámka ve stylu "Tohle je Vaše oblíbená postava?-Už není!"... :D
On hovorí, že si takéto diskusie radšej nevšíma, aby ho neovplyvnili...
No všetci vieme, že sa naučil hovoriť všetkými jazykmi sveta a že mu písanie trvá tak dlho, pretože celý deň sedí za počítačom a hľadá takéto diskusie a robí si zoznam Liked-so-kill a Hated-so-make-king a potom nás tak štve... :D
Komentáře
O medvědovy a krásné panně.
Dornova žena.
Poslední z obrů. - Ted si nejsem jist jestli je tohle z ASOIAF. Ale mám dojem že jo.
Deště Kastameru - jiná verze. Pobavil mě první comment :I will play this on my wedding... oh wait...
Každopadně tady se mě začlo trošku potit oko.
(Akorát to úůůů-hučení na pozadí by tam nemuselo být... :( )
Tahle je taky dobra :)
odporúčam celé prečítať :D
Symon Stříbrný jazyk, Alias Polívka.
Aryu mám taky moc ráda. Patří do mých AbsolutněNejTop (První místo je putovní- předávají si ho členové téhle skupinky.). Budu si hrát na optimistku a držet se onoho "přece nezabije jedinou postavu, která má POV v každá knize". Já vím, jsem naivní. Stydím se... ;)
BTW: Ja obľubujem Brana (kvôli menu :P ), Aryu (kvôli štýlu), Sansu (až teraz, verím, že z nej Malíček spraví sviňu, ktorá všetkých prechcí a ešte sa z nej stane dobrá hráčka hry, ak nie tak má padáka... z orlieho hniezda :)), Davosa (prosto dobrý človek) a Tyriona (funny fun).. Ale najviac asi Aryu :)
A prečo nechceš aby bola zo Sansi sviňa? Tak nie úplná, ale nejaký ten čriepok od Cersei, aby sa naučila, že život nie je pieseň a že sú ľudia, ktorým by rozhodne nemala dôverovať, troška sa osmeliť vo vraždení, nevravím tak armádne ako Arya, to by už tak duplicitne bola nuda ako sestry Starkové, ale stačilo by, že ak by ju niekto ohrozoval, že sa nebude báť ho odstrániť. Takto by získala vládu nad čímsi a spravodlivo a dobre by vládla :)
Aspoň by to jej linky omnoho osvetlilo :D
J sa divím, že Bran, ktorý je ako malý chlapec za Zdí, Sam, čo zabil Bieleho chodca - tí sú ešte normálni?!
No všetci vieme, že sa naučil hovoriť všetkými jazykmi sveta a že mu písanie trvá tak dlho, pretože celý deň sedí za počítačom a hľadá takéto diskusie a robí si zoznam Liked-so-kill a Hated-so-make-king a potom nás tak štve... :D