Víte, Catelyn sice rádi mít nemusíte, ale pořád je to matka několika vašich oblíbenejch postav. Představuju si takovou Aryu, jak jí řikáte tebe mám rád ale tvojí matku nesnáším... :)
Já taky nechci Sansu-Svini! Já chci Sansu- chytrou holku s Malíčkovým politickým nadáním a lehce "realističtějšími" Starkovskými zásadami. (A hlavně Sansu-živou a Sansu-se zdravým rozumem.) :)
ERROR: This versions are not avaliable in GRRM saga :P:)
Taky mi přijde. V Hostině začíná být chvilkami dost labilní. (I když se divím, že po všech těch radostech AŽ v Hostině. :)
On zlabilňuje všetky postavy. Cersei po smrti Ty wina a Joffa je paranoidná a myslí si, že ju chce každý zradiť (u niektorých je to pravda, ale taký kevan určite nie je sprahnutý s Tyrellmi.. či?); Sansa si zase svoje prežila pri Joffovi...
J sa divím, že Bran, ktorý je ako malý chlapec za Zdí, Sam, čo zabil Bieleho chodca - tí sú ešte normálni?!
To jo, ale Cersei v Tanci začíná svítat, co se "zdravého rozumu" týče. Dojde jí, že ještě má Tommena, Myrcella se má vrátit z Dorne... U Sansy se bojím, že se to bude zhoršovat- sice prchla z KL, ale Malíčkova "péče" by postupem času mohla mít obdobné, nebo ještě horší účinky...
Víte, Catelyn sice rádi mít nemusíte, ale pořád je to matka několika vašich oblíbenejch postav. Představuju si takovou Aryu, jak jí řikáte tebe mám rád ale tvojí matku nesnáším... :)
Úplně nachápu spojitost - ve svém skutečném životě mámtaky pár kamarádů, jejichž rodiče nemohu vystát a naopak boží rodiče, jejichž děti bych nejraději uškrtila gumou od jejich vlastních spodků.
Úplně nachápu spojitost - ve svém skutečném životě mámtaky pár kamarádů, jejichž rodiče nemohu vystát a naopak boží rodiče, jejichž děti bych nejraději uškrtila gumou od jejich vlastních spodků.
Ty ty rodiče možná nemáš ráda, ale špatný věci jim asi taky nepřeješ, minimálně kvuli lidem který ráda máš. Takže jestliže mám rád Starkovic děti, přece si nebudu honit náladu na jejich mámě, že mi nepadla do oka. Krom toho že upřímně chci fakt vidět blahosklonnost zdejších dam, až jim starej přinese cizí dítě :)
Postavu, kterou lituju, nemůžu zároveň nesnášet. Hlavně se vždycky směju, jak se skoro každá diskuze okolo Písně nakonec stočí k tomu, jak byla hnusná na Jona Sněha :D
Tak ako ja osobne som ku Cat necítil špeciálne sympatie ani antipatie... Vyčítal som jej správanie voči Jonovi - dobre, ak by som bol v jej koži, trocha by mi vadilo, čo sa stalo, ale mám zmysel pre pochopenie a vyčítal by som to Nedovi, Jon prosto nemôže za to, že sa narodil - mal sa snáď radšej udusiť pupočnou šnúrou? Zato je to milujúca matka a je vidno, že sa o deti stará. Sice by to obetovalo Robbovu česť, ale určite jej v hlave kresali plány, ako by sa mohol koruny vzdať, keďže videla, že to majú takmer prehrané. Keď Cat zomrela, necítil som žiadnu ľútosť, ale ani ma to nepotešilo :)
Když už se tady řeší Catelyn, tak taky trošku přispějuju:D Možná že se to tady už řešilo (nechodím sem moc dlouho), ale... jaký je váš názor na Lady Kamenosrdce? myslíte, že se setká s některým ze svých dětí? A přáli by jste si takové shledání?
Lord Gepeto Illar: No ale tady byl drobnej rozdíl v tom, že do Neda se Catelyn zabouchnula, k Jonovi si nikdy vztah nenašla. Čili bylo jasný, ke komu bude chovat averzi. To je holt to nelogický ženský uvažování :)
Když už se tady řeší Catelyn, tak taky trošku přispějuju:D Možná že se to tady už řešilo (nechodím sem moc dlouho), ale... jaký je váš názor na Lady Kamenosrdce? myslíte, že se setká s některým ze svých dětí? A přáli by jste si takové shledání?
Nesetká, protože tohle je George Martin. A ani bych si to nepřála, bylo by to děsivý.
Katy: Bran snad odpadá. Rickonovi bych to nepřála-pětileté zdivočelé dítě svou mrtvou matku potkat vážné nemusí. To by nejspíš už definitivně ztratil naději na dospění do celkem normálního člověka. Arya by asi nadšená nebyla, ale věřím, že by si s UnCat dokázala poradit a dopřála své matce zaslouženého klidu. Sansa. Hmmm... Obávám se, že z tohohle už by se nevzpamatovala.
Jen ať UnCat zlikviduje ještě pár Freyů a v popel se obrátí.
svoa00 + MU: Jo, taky si myslím, že by takový shledání bylo "divný" (slabé slovo:D) Ale zase by se mi líbilo, kdyby unCat některé z dětí třeba jen zahlídla z dálky a viděla tak, že aspoň některé z jejich dětí žije... ale to se určitě nestane :D
Miss Utahraptor: Tohle ale není ani knižní topic...
Pro čistě seriálové fanoušky jsou bezpečná naopak jen témata týkající se seriálu, kde je nutné využívat tlačítko SPOILER. Zbytek obsahu je vysoce nebezpečný.
flanker.27: Ty ale mícháš jablka s hruškami, nebo jsi špatně přečetl to, co jsem napsala. Já nikde nepsala, že jsem Cat přála něco špatného, jen že mi její osud vadil ze všech Starků nejméně. To, že nemám někoho ráda neznamená, že mu přeji něco špatného. Cat nemá ráda, protože je to studenej rybí čumák a nemá ráda Jona (házet špínu na Jona místo Neda je trochu mimo mísu). Jo a je to naprosto subjektivní, takže ikdyž mám Starčata sebevíce ráda, Catelyn má smolíka.
flanker.27: To sis spíš ten můj první komentář moc vztáhla k sobě. Vždycky to bylo směřovaný obecně na všechny Cathatery. Stejně tak to píšeš jako kdybych někoho nutil snad mít Cat rád. To přece po nikom nechci, jen mluvím o dalším aspektu. Cat byla dobrá manželka a dobá matka svejm dětem a to pro mě něco znamená. A za její chlad vůči Jonovi dle mýho do značný míry odpovídá právě Ned
svoa00: Divák si má přečíst varování na úvodní stránce a lézt sem pouze na vlastní nebezpečí. To bychom museli černit všechno a všude. Snad jsou lidi dost soudní na to a pochopí kde je to nebezpečné - já taky nelezla do topiců Tance a Vichrů déle než rok...
flanker.27: Vztáhla jsem to na sebe, protože jsi reagoval na můj komentář :))). A že nutíš mít Cat rád jsem nemyslela, ani mne nenapadlo, že se to z toho může zdát. Já chápu, že Cat nebyla špatná, ale jen kvůli tomu, že je matka Starčat ji stejně ráda mít nebudu. Ned za to může, o tom žádná, ale nechápu, proč si to vybíjela na Jonovi místo Neda (dá se pochopit, že by občas vybouchla a Jona sejmula, ale neustálé srážení je moc).
svoa00: Divák si má přečíst varování na úvodní stránce a lézt sem pouze na vlastní nebezpečí. To bychom museli černit všechno a všude. Snad jsou lidi dost soudní na to a pochopí kde je to nebezpečné - já taky nelezla do topiců Tance a Vichrů déle než rok... ...
Přesně. Přečtení těch pěti řádků nikoho nezabije. Zkoušela jsem to víckrát a stále žiju. ;)
svoa00 + MU: Jo, taky si myslím, že by takový shledání bylo "divný" (slabé slovo:D) Ale zase by se mi líbilo, kdyby unCat některé z dětí třeba jen zahlídla z dálky a viděla tak, že aspoň některé z jejich dětí žije... ale to se určitě nestane :D
To som si robil srandu ako Arya povie matke ,,Keby vieš koľko ľudí som už zabila"
A on nato, že potom Cat povie Arye ,,Keby vieš, koľkokrát ja som zomrela"
To som si robil srandu ako Arya povie matke ,,Keby vieš koľko ľudí som už zabila"
:D
"Jsem na Tebe hrdá, dceruško. Dáme ještě jednoho Freye?" :D
:D:D Ako scéna z Pána prsteňov..
Cat: ,,Mám ich 12" Arya: ,,A ja 32" Cat: ,,Zlatko, už som ti to vravela, počítame len Freyov" Arya: ,,Aha... Tak len 7"
:D:D Ako scéna z Pána prsteňov..
Cat: ,,Mám ich 12" Arya: ,,A ja 32" Cat: ,,Zlatko, už som ti to vravela, počítame len Freyov" Arya: ,,Aha... Tak len 7"
Robb - No comment Sansa - Vydesilo by ju to, asi by skolabovala alebo sa psychicky zlomila Arya - Najskôr vydesená, no myslím si, že na matku Lady Kameňosrdce by si vedela zvyknúť, ešte by sa naozaj vyplnili scenáre, že by vraždili Freyov spolu Bran - Ten by zase ničomu nechápal, zahrnul by nás niekoľkými stranami svojich zmiešaných pocitov, do toho by zakomponoval niečo v zmysle Už nie som zlomený len ja, ach... a z toho všetkého by vyplynulo, že by z toho nič nevyplynulo Rickon - Malý a nevinný ničomu by nechápal ešte viac než Bran...
Vztáhla jsem to na sebe, protože jsi reagoval na můj komentář :)))
Tak to si to budeš muset pročíst eště jednou :)
To sis spíš ten můj první komentář moc vztáhla k sobě.
A v prvním komentáři, nechť mne bohové staří i noví zatratí, není o tobě ni zmínka :)
Ale to je jedno, proč se dohadovat o pitomostech. Jen mě napad takovej příměr. V Hvězdnech válkách Darth Vader zničí spoustu lidí, ale jednou zachrání znovunalezenýho syna a rázem je skoro hrdina. Naproti tomu Cat (minimálně před undyingfikací) vpodstatě nikomu neublíží a jedinej kdo by si mohl na ní stěžovat je Jon, a za to jí nemá nikdo rád :)
Komentáře
U Sansy se bojím, že se to bude zhoršovat- sice prchla z KL, ale Malíčkova "péče" by postupem času mohla mít obdobné, nebo ještě horší účinky...
Takže jestliže mám rád Starkovic děti, přece si nebudu honit náladu na jejich mámě, že mi nepadla do oka.
Krom toho že upřímně chci fakt vidět blahosklonnost zdejších dam, až jim starej přinese cizí dítě :)
Možná že se to tady už řešilo (nechodím sem moc dlouho), ale... jaký je váš názor na Lady Kamenosrdce? myslíte, že se setká s některým ze svých dětí? A přáli by jste si takové shledání?
Rickonovi bych to nepřála-pětileté zdivočelé dítě svou mrtvou matku potkat vážné nemusí. To by nejspíš už definitivně ztratil naději na dospění do celkem normálního člověka.
Arya by asi nadšená nebyla, ale věřím, že by si s UnCat dokázala poradit a dopřála své matce zaslouženého klidu.
Sansa. Hmmm... Obávám se, že z tohohle už by se nevzpamatovala.
Jen ať UnCat zlikviduje ještě pár Freyů a v popel se obrátí.
A OK, jestli se sem dostane nějakej divák, tak ať nás teda seřve, no :/
flanker.27: Vztáhla jsem to na sebe, protože jsi reagoval na můj komentář :))). A že nutíš mít Cat rád jsem nemyslela, ani mne nenapadlo, že se to z toho může zdát. Já chápu, že Cat nebyla špatná, ale jen kvůli tomu, že je matka Starčat ji stejně ráda mít nebudu. Ned za to může, o tom žádná, ale nechápu, proč si to vybíjela na Jonovi místo Neda (dá se pochopit, že by občas vybouchla a Jona sejmula, ale neustálé srážení je moc).
Cat: ,,Mám ich 12"
Arya: ,,A ja 32"
Cat: ,,Zlatko, už som ti to vravela, počítame len Freyov"
Arya: ,,Aha... Tak len 7"
Robb - No comment
Sansa - Vydesilo by ju to, asi by skolabovala alebo sa psychicky zlomila
Arya - Najskôr vydesená, no myslím si, že na matku Lady Kameňosrdce by si vedela zvyknúť, ešte by sa naozaj vyplnili scenáre, že by vraždili Freyov spolu
Bran - Ten by zase ničomu nechápal, zahrnul by nás niekoľkými stranami svojich zmiešaných pocitov, do toho by zakomponoval niečo v zmysle Už nie som zlomený len ja, ach... a z toho všetkého by vyplynulo, že by z toho nič nevyplynulo
Rickon - Malý a nevinný ničomu by nechápal ešte viac než Bran...
Ale to je jedno, proč se dohadovat o pitomostech. Jen mě napad takovej příměr. V Hvězdnech válkách Darth Vader zničí spoustu lidí, ale jednou zachrání znovunalezenýho syna a rázem je skoro hrdina. Naproti tomu Cat (minimálně před undyingfikací) vpodstatě nikomu neublíží a jedinej kdo by si mohl na ní stěžovat je Jon, a za to jí nemá nikdo rád :)