Tři nejprovařenější teorie

1101113151619

Komentáře

• Právě - chudák Eddard :-p
  • Lidé co cítí odpovědnost za svá jednání to mají těžké. Většina by si řekla té krásné antilopě s nádherně smutnýma očima to ale chutná a pak si dali v hospodě další zvěřinu...
  • Ben Nevis napsal(a):

Tři hlavy draka: Rhaegal, Viserion, Drogon. :-)

Půjčte mi sekáček, jehlu a nit a do večera bude jeden z nich trojhlavý. ;D
  • A když je přišiješ na krk Daenerys bude to ještě lepší řešení :-D Tříhlavá saň :-p
  • Jarla: Nebo dračice. Záleží na tom, kdo by to komentoval. :)
  • No jestli to okomentuje Chmur, tak se máme na co těšit :-D
  • Ben Nevis napsal(a):

To věčné opakování "slib mi to" v Eddardových kapitolách spíš vypadá, jako by ten slib nesplnil.

Pokiaľ viem, v Hre o tróny Ned myslel na to, čo všetko ho stálo PLNENIE tých sľubov, teda ich splnil, len myslel na tú cenu a to mohla byť tá, že sám uzná seba ako nečestného... Neviem ako to povedať nevulgárne.. Zahýbača....
  • Sarella je tutová. Jon by mě velmi zklamal, kdyby nebyl synem R+L. On ji miloval ona jeho, utekla s ním, válka ...střih... on je mrtvý, ona ve věži v posteli od krve hlídaná čtyřmi členy Bílé gardy, ona chce po bratrovi, aby něco udělal a z nějakého důvodu umírá, on se vrací z války s harantem, o kterém nikdo neví, kde ho vzal (je to má krev, má paní, to je všechno, co potřebuješ vědět)

Já mám jasno :-)))

Ned několikrát uvažuje o tom, jakou hrozbou pro něj může být, že Robert Rheagara stále tak nenávidí, že chce vyvraždit všen dračí potěr. Ned na to myslí, hned jak král přijíždí na Zimohrad, později i v Králově přístavišti. Vypadá to sice, že je to později kvůli Dany, ale ve skutečnosti... :-)

Ohař by měl ještě možnost prokázat své zlaté srdce a Brienne je myslím jasná.

• Pokiaľ viem, v Hre o tróny Ned myslel na to, čo všetko ho stálo PLNENIE tých sľubov, teda ich splnil, len myslel na tú cenu a to mohla byť tá, že sám uzná seba ako nečestného... Neviem ako to povedať nevulgárne.. Zahýbača....

Pokud by mu Lyanna řekla "slib mi, že ho vychováš jako vlastního a nikdy nikomu neřekneš pravdu kvůli jeho bezpečí", ned se chystal ten slib porušit, protože jonovi slíbil, že mu prozradí, kdo byla jeho matka.
  • a Brienne je myslím jasná
    Co ohledně ní?
  • Tyna napsal(a):

... On ji miloval ona jeho, utekla s ním, válka ...střih... on je mrtvý, ona ve věži v posteli od krve hlídaná čtyřmi členy Bílé gardy, ona chce po bratrovi, aby něco udělal a z nějakého důvodu umírá, on se vrací z války s harantem, o kterém nikdo neví, kde ho vzal (je to má krev, má paní, to je všechno, co potřebuješ vědět) ...

Já se od jisté doby nemůžu zbavit té příšerné teorie, že Rhaegar Lyannu doopravdy unesl a Jon je výsledkem znásilnění. Strašná teorie, ale z hlavy ji ne a ne dostat.
  • Já se od jisté doby nemůžu zbavit té příšerné teorie, že Rhaegar Lyannu doopravdy unesl a Jon je výsledkem znásilnění. Strašná teorie, ale z hlavy ji ne a ne dostat.

Tak úplně vyloučeno to není, ale zcela to odporuje všemu, co o Rhaegarovi víme. A ani Ned o něm nikdy nesmýšlel nijak zle, dokonce na něj jednou myslel, když přemýšlel o tom, jaký je Robert špatný král.
  • Tyna má pravdu -> Keď Ned aj myslel na to, aký je Robert sukničkár, pomyslel si pri tom na Rhaegara s otázkou.... Robil by on niečo také? Zrejme nie... Myslel nad tým tak, akoby si predstavoval skôr sobáš L+Ra než L+Ro...
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Tyna napsal(a):

... On ji miloval ona jeho, utekla s ním, válka ...střih... on je mrtvý, ona ve věži v posteli od krve hlídaná čtyřmi členy Bílé gardy, ona chce po bratrovi, aby něco udělal a z nějakého důvodu umírá, on se vrací z války s harantem, o kterém nikdo neví, kde ho vzal (je to má krev, má paní, to je všechno, co potřebuješ vědět) ...

Já se od jisté doby nemůžu zbavit té příšerné teorie, že Rhaegar Lyannu doopravdy unesl a Jon je výsledkem znásilnění. Strašná teorie, ale z hlavy ji ne a ne dostat.
    +1
    Ta romantická láska mi tam ne a ne zapadnout.
  • Na GRRM taký nezvyk však? :D
  • Na GRRM taký nezvyk však? :D

Naopak, přátelé. Romantická láska je to, co dvojici vždy zahubí a strhne zkázu i na jejich blízké. Robb a Jeyne, Jon a Ygritte, Dany a khal...

To by sedělo... :-)
  • Jon a Ygritte? Prvý krát som sa dozvedel niečo, čo som asi fakt nechcel vedieť zo spoilerov :D
  • Ty nemáš ještě přečtené ani to ? :)
  • Lord Gepeto: Tohle není seriálové vlákno, tady se za spoiler počítá jen Tanec, ne?
  • Tyna napsal(a):

Na GRRM taký nezvyk však? :D

Naopak, přátelé. Romantická láska je to, co dvojici vždy zahubí a strhne zkázu i na jejich blízké. Robb a Jeyne, Jon a Ygritte, Dany a khal...

Říkám už dlouho, že Martin je takovej kazišuk.
  • svoa00 napsal(a):

Tyna napsal(a):

LOL LOL LOL tjn, je pravda, že když maj dvě postavy sex z lásky, tak jedna z nich dřív či později zdechne :-DDD
  • Stark z hor napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Tyna napsal(a):

LOL LOL LOL tjn, je pravda, že když maj dvě postavy sex z lásky, tak jedna z nich dřív či později zdechne :-DDD
    Jo aby ten druhý mohl dlouho a vydatně truchlit....:-p
  • Zároveň si všimněte, že ani jeden ze zamilovaných páru neměl/nemá dítě. Další důvod, proč tej teorii R plus L rovná se J moc nevěřím.
  • Mne zase napadlo, že původně to tak chtěl napsat, ale díky těm přehršlím jistojistých spekulací to teď schválně změní :-)
  • Právě - děti mají jen uchyláci, protože normální se nerozmnožují a to pak vysvětluje převahu uchyláků na jednoho normála :-D
  • svoa00 napsal(a):

Zároveň si všimněte, že ani jeden ze zamilovaných páru neměl/nemá dítě.

Z těch párů které byly výše zmíněny?
    Jarla napsal(a):

Mne zase napadlo, že původně to tak chtěl napsat, ale díky těm přehršlím jistojistých spekulací to teď schválně změní :-)

V nějakém rozhovoru řekl. Že fanouškovské konspirace nečte a nevyhledává. Ale prý je to těžké když vám lidé na autogramiádě šeptají svoje teorie do ucha. Ale prý se tím nenechává ovlivnit.
  • Montezuma3 napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Zároveň si všimněte, že ani jeden ze zamilovaných páru neměl/nemá dítě.

Z těch párů které byly výše zmíněny?
    Jarla napsal(a):

Mne zase napadlo, že původně to tak chtěl napsat, ale díky těm přehršlím jistojistých spekulací to teď schválně změní :-)

V nějakém rozhovoru řekl. Že fanouškovské konspirace nečte a nevyhledává. Ale prý je to těžké když vám lidé na autogramiádě šeptají svoje teorie do ucha. Ale prý se tím nenechává ovlivnit.
    Robb a Jeyne - nula. Jon a Ygritte - nula. Dany a Kahl Drogo - nula.
  • Ned a Cat - pět. Cersei a Jaime - tři. Stannis a Melisandra - stíny.
    A Mancemu Dalla taky dala.
  • Montezuma3 napsal(a):

Ned a Cat - pět. Cersei a Jaime - tři. Stannis a Melisandra - stíny.
    A Mancemu Dalla taky dala.

To teda sorry, ale to nejsou ty samý případy. Ned a Cat se jako většina ostatních nebrali z lásky, to se vyvynulo postupně. Jaime a Cersei spolu maj incest (některý čtenáři zdá se zapomínaj, že to není nic přirozenýho ;)) a získala jsem pocit, že to bylo poněkud jednostranný - z jeho strany. A jestli Mance svojí ženu miloval, pak se omlouvám, ale uniklo mi to.
  • Montezuma3: Ned a Cat se původně brali, protože to bylo dohodnuté, ne z lásky.
    Cersei a Jaime jsou po všech stránkách netypický příklad, ale řekněme.
    Stannis a Mel- ty bych ani pod vlivem seriálu neoznačila zrovna jako zamilovaný pár.
    Mance a Dalla- dítě sice mají ale bod "jeden z nich umře" se splnil aspoň dodatečně, takže jim taky nebylo bůhvíjak přáno.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi