Lidé co cítí odpovědnost za svá jednání to mají těžké. Většina by si řekla té krásné antilopě s nádherně smutnýma očima to ale chutná a pak si dali v hospodě další zvěřinu...
To věčné opakování "slib mi to" v Eddardových kapitolách spíš vypadá, jako by ten slib nesplnil.
Pokiaľ viem, v Hre o tróny Ned myslel na to, čo všetko ho stálo PLNENIE tých sľubov, teda ich splnil, len myslel na tú cenu a to mohla byť tá, že sám uzná seba ako nečestného... Neviem ako to povedať nevulgárne.. Zahýbača....
Sarella je tutová. Jon by mě velmi zklamal, kdyby nebyl synem R+L. On ji miloval ona jeho, utekla s ním, válka ...střih... on je mrtvý, ona ve věži v posteli od krve hlídaná čtyřmi členy Bílé gardy, ona chce po bratrovi, aby něco udělal a z nějakého důvodu umírá, on se vrací z války s harantem, o kterém nikdo neví, kde ho vzal (je to má krev, má paní, to je všechno, co potřebuješ vědět)
Já mám jasno :-)))
Ned několikrát uvažuje o tom, jakou hrozbou pro něj může být, že Robert Rheagara stále tak nenávidí, že chce vyvraždit všen dračí potěr. Ned na to myslí, hned jak král přijíždí na Zimohrad, později i v Králově přístavišti. Vypadá to sice, že je to později kvůli Dany, ale ve skutečnosti... :-)
Ohař by měl ještě možnost prokázat své zlaté srdce a Brienne je myslím jasná.
Pokiaľ viem, v Hre o tróny Ned myslel na to, čo všetko ho stálo PLNENIE tých sľubov, teda ich splnil, len myslel na tú cenu a to mohla byť tá, že sám uzná seba ako nečestného... Neviem ako to povedať nevulgárne.. Zahýbača....
Pokud by mu Lyanna řekla "slib mi, že ho vychováš jako vlastního a nikdy nikomu neřekneš pravdu kvůli jeho bezpečí", ned se chystal ten slib porušit, protože jonovi slíbil, že mu prozradí, kdo byla jeho matka.
... On ji miloval ona jeho, utekla s ním, válka ...střih... on je mrtvý, ona ve věži v posteli od krve hlídaná čtyřmi členy Bílé gardy, ona chce po bratrovi, aby něco udělal a z nějakého důvodu umírá, on se vrací z války s harantem, o kterém nikdo neví, kde ho vzal (je to má krev, má paní, to je všechno, co potřebuješ vědět) ...
Já se od jisté doby nemůžu zbavit té příšerné teorie, že Rhaegar Lyannu doopravdy unesl a Jon je výsledkem znásilnění. Strašná teorie, ale z hlavy ji ne a ne dostat.
Já se od jisté doby nemůžu zbavit té příšerné teorie, že Rhaegar Lyannu doopravdy unesl a Jon je výsledkem znásilnění. Strašná teorie, ale z hlavy ji ne a ne dostat.
Tak úplně vyloučeno to není, ale zcela to odporuje všemu, co o Rhaegarovi víme. A ani Ned o něm nikdy nesmýšlel nijak zle, dokonce na něj jednou myslel, když přemýšlel o tom, jaký je Robert špatný král.
Tyna má pravdu -> Keď Ned aj myslel na to, aký je Robert sukničkár, pomyslel si pri tom na Rhaegara s otázkou.... Robil by on niečo také? Zrejme nie... Myslel nad tým tak, akoby si predstavoval skôr sobáš L+Ra než L+Ro...
... On ji miloval ona jeho, utekla s ním, válka ...střih... on je mrtvý, ona ve věži v posteli od krve hlídaná čtyřmi členy Bílé gardy, ona chce po bratrovi, aby něco udělal a z nějakého důvodu umírá, on se vrací z války s harantem, o kterém nikdo neví, kde ho vzal (je to má krev, má paní, to je všechno, co potřebuješ vědět) ...
Mne zase napadlo, že původně to tak chtěl napsat, ale díky těm přehršlím jistojistých spekulací to teď schválně změní :-)
V nějakém rozhovoru řekl. Že fanouškovské konspirace nečte a nevyhledává. Ale prý je to těžké když vám lidé na autogramiádě šeptají svoje teorie do ucha. Ale prý se tím nenechává ovlivnit.
Mne zase napadlo, že původně to tak chtěl napsat, ale díky těm přehršlím jistojistých spekulací to teď schválně změní :-)
V nějakém rozhovoru řekl. Že fanouškovské konspirace nečte a nevyhledává. Ale prý je to těžké když vám lidé na autogramiádě šeptají svoje teorie do ucha. Ale prý se tím nenechává ovlivnit.
Robb a Jeyne - nula. Jon a Ygritte - nula. Dany a Kahl Drogo - nula.
Ned a Cat - pět. Cersei a Jaime - tři. Stannis a Melisandra - stíny. A Mancemu Dalla taky dala.
To teda sorry, ale to nejsou ty samý případy. Ned a Cat se jako většina ostatních nebrali z lásky, to se vyvynulo postupně. Jaime a Cersei spolu maj incest (některý čtenáři zdá se zapomínaj, že to není nic přirozenýho ;)) a získala jsem pocit, že to bylo poněkud jednostranný - z jeho strany. A jestli Mance svojí ženu miloval, pak se omlouvám, ale uniklo mi to.
Montezuma3: Ned a Cat se původně brali, protože to bylo dohodnuté, ne z lásky. Cersei a Jaime jsou po všech stránkách netypický příklad, ale řekněme. Stannis a Mel- ty bych ani pod vlivem seriálu neoznačila zrovna jako zamilovaný pár. Mance a Dalla- dítě sice mají ale bod "jeden z nich umře" se splnil aspoň dodatečně, takže jim taky nebylo bůhvíjak přáno.
Komentáře
Já mám jasno :-)))
Ned několikrát uvažuje o tom, jakou hrozbou pro něj může být, že Robert Rheagara stále tak nenávidí, že chce vyvraždit všen dračí potěr. Ned na to myslí, hned jak král přijíždí na Zimohrad, později i v Králově přístavišti. Vypadá to sice, že je to později kvůli Dany, ale ve skutečnosti... :-)
Ohař by měl ještě možnost prokázat své zlaté srdce a Brienne je myslím jasná.
Ta romantická láska mi tam ne a ne zapadnout.
To by sedělo... :-)
A Mancemu Dalla taky dala.
Cersei a Jaime jsou po všech stránkách netypický příklad, ale řekněme.
Stannis a Mel- ty bych ani pod vlivem seriálu neoznačila zrovna jako zamilovaný pár.
Mance a Dalla- dítě sice mají ale bod "jeden z nich umře" se splnil aspoň dodatečně, takže jim taky nebylo bůhvíjak přáno.