Píseň zazní na HBO!

17810121318

Komentáře

• MovieZone článek Konečně fantasy bez fakanů!

Nadpis je sice trochu mimo, když člověk vidí tu sebranku Starkovic a Lannisterovic drobot a o trůn se hlásí teenagerka :-), ale všichni asi víme, jak to autor myslel.
  • Aleku, ty tak nehorázně spamuješ, to je hrozné. ;-)
  • Doufám, že to bylo myšleno jako pochvala. Ostatně všimni si, že v k tomu článku přidružené diskuze mě nazývají velkým. To je asi poprvé od chvíle, co jsem se narodil. :-)
  • Přiznávám, že oním klikoleštičem jsem já :)))
  • Zahlíd jsem tam i sarvena. :-P
  • flanker: já vim, máš u mě malé, bezvýznamné, lehcesmazatelné plus ;-)

Tak sarven to je slovenská konkurence MZ, ten tam nemoh chybět. Btw, sarvene, neváhej sem hodit linky, až bude zas Kinema informovat o AGOTu.
  • Nevím, zda bych Aleka nazval zrovna Velikým, ale... nu, je pravda, že mi připadá tak nějak větší než obvykle. :-)

Ohař a Arya vřed! :-P
  • Léto:

Martin píše:
    S těmito slovy se otočil a odkráčel zpátky do hodovní síně, pískaje si jakousi melodii. Když otevřel dveře, světlo linoucí se z nich jasně vykreslilo jeho stín přes nádvoří, v tom okamžiku byl Tyrion Lannister obrovský jako král.

Alek: ty víš, jak zalichotit :))
  • Osobně se domnívám, že být těžký je víc, než být velký. :-P
  • Víc čeho? Sportovních úspěchů?
  • Prostě VÍC. Jako more, chápeš? :-)
  • Aháá, Mor ho, ukázka slovenského umění.
  • link na článok som hádzal na fórum. je to tak cca rok dozadu. písal som keď sa ohlásiil prvé správy o záujme hbo. pre fanúšikov filmovej žurnalistiky ešte raz: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=25405
  • Jen jsem včera dopsal těch pár posledních novinek a spekulací stran seriálu, přišla jedna nová a velmi zajímavá. Po vysněném obsazení Dinklage jako Tyriona se možná chystá ještě jedno takové milé překvapení. Sean Bean jako Ned Stark. Kdo by snad jméno neznal nebo si nebyl jist, ano jde o mimojiné představitele Boromira. Nedávno jsem ho viděl také v seriálu Crusoe, který můžu doporučit; sice jen jedna série (kvůli prachum a malé sledovanosti to utli), ale imo povedená.
  • sean Bean by bola perfektná voľba!
  • Vou hou hou. Tož to by skutečně stálo za to.
  • Tak je to potvrzeno a k tomu byla zveřejněna další jména, více v aktualizovaném článku.
  • Sláva, Mr. Bean je vskutku jedna z nejideálnějších voleb pro lorda Starka. Lepší by byl snad už jen Rowan Atkinson sám... Teď mě napadá, že jsem kdysi spekuloval o tom, že právě tahle role bude (z mnoha důvodů) dost možná obsazena větší hvězdou... Velice ekonomický tah pánů producentů, ale o nic méně milejší. Zbytek hráčů (o trůny) vypadá podle všeho talentovaně a levně, takže se nezbývá než těšit, co předvedou před kamerama...

Mimojiné, casting které (z ještě neobsazené) role je pro vás teď nejzajímavější?

Pro mě to bude nejspíš Jaime Lannister. Stejně jako u Eddarda si dokážu představit, že by ho mohla ztvárnit nějaká divácky známější tvář. Napadlo mě to hned z několika důvodů - v samotné Hře o Trůny má Jaime poměrně minimum prostoru. Počet jeho natáčecích dnů v první sérii by nemusel překročit šťastné číslo tři, tím pádem by mohl relativně levně sekundovat jako druhý hvězdný magnet pilotu(spolu s Nedem Seana Beana). Stejně tak ve Střetu Králů by jeho honorář (=nízký počet natáčecích dnů) určitě výrazně neutáhly opasek projektu (jestli to vůbec do druhé série dotáhne). Teprve v Bouři Mečů, která buďto nevznikne vůbec, nebo bude mít už takovou sledovanost, že unese honorář hvězdy bez větších problémů, by dostal více prostoru. Je taky docela relevantní poznamenat, že je postava Jaimeho z hereckého hlediska jednou z nejšťavnatějších a dokážu si představit, že by tahle role mohla leckteré hvězdě zalichotit, případně pro ni představovat lákavou výzvu. Abych to zakončil, docela bych si vsadil na to, že do role obsadí hvězdu minimálně formátu Kevina McKidda.
  • Tož dobře to čistí. Na té předešlé úvaze něco je, ale mě dost zajímá taky ženské obsazení. Ehm. A co další Starkové? Co naše malá Sansa? Aby její obsazení lordu veliteli nezpůsobilo srdeční potíže?
  • McKidd by nebyla špatná volba, to ne. Ale osobně bych už žádné velké jméno jako Bean nečekal. Už po Dinklagovi se říkalo, že zbytek obsazení bude "levnější".

Co se týče Sansy, lord velitel je s její rolí v seriálu (měla by být někde na okraji zájmu) naprosto spokojen :-) Její obsazení mě bude trápit asi nejmíň, zatím jsem nadmíru spokojen, přesně Dinklage a Beana jsem si přál.
  • McKidda jsem si představoval spíš na Berika. A když už on, chtělo by to obsadit i Raye Stevensona )třeba jako Vicktariona).

Alek píše:
    měla by být někde na okraji zájmu

Možná v pilotu, a i tak je to kacířství :))
  • Taková Emma Watson (Hermiona Granger) by jako Sansa vůbec nevypadala špatně. Myslím, že klíčovým kritériem nakonec bude, jestli se v kině při sledování Sansy "něco" postaví všem puberťákům (skutečným i zastydlým). :-))

A kdopak bude hrát udatného Lorase Tyrella?
  • Tak beze vší úcty Hermiona leda tahle:
    :)) Když už jste ale na to přivedli řeč ;-), nebyl bych proti Dakotě Blue Richards.
  • Malá, pihovaná, s diblíkovským kukučem... ta by mohla hrát možná Aryu. Sansu v žádném případě. :-)
  • Cože? Tak ta by mě ve spojitosti s Aryou nenapadla ani ve stavu společenské unavenosti. Nevim, jestli jsi viděl její novější vizáž např. z Kletby měsíčního údolí, ale takhle Arya teda nevypadá. Zvlášť ta první fotka je Sansa jako ulitá.
  • Souhlas, to je přesná Sansa. Vyfintěná skorodáma zrozená pro čajové dýchánky s citronovými zákusky a povznesená nad takové zhůvěřilosti jako je dobrodružství.
  • Tak mě napadlo, když se tu tak mluví o Nedovi A Jamiem, jestli budou flashbacky. A hlavně jsem přemýšlel, co by obraz mohl prozradit. Například jak si poradí s Aryou ztracenou v Králově přístavišti, kde vyslechne rozhovor pravděpodobně Varyse a magistra Ilyria. Ono toho možná bude víc, ale teď mě víc nenapadá. Jestli se tím něco předčasně neprozradí.
  • Moc bych na flashbacky nespoléhal, děje je tolik, že na ně nebude moc prostoru. Ale osobně bych tipoval, že minimálně jedna flashbacková linka bude; nazval bych jí "Slib mi to, Nede" nebo Modrá růže.
  • Alek píše:
    Vyfintěná skorodáma zrozená pro čajové dýchánky s citronovými zákusky a povznesená nad takové zhůvěřilosti jako je dobrodružství

Bez takových lidí bychom už pro samý adrenalin ani nevěděli, jaké to může být skvělé posedět si v klidu u čaje s citronovými zákusky. :))

Doplněk pro Aleka: UPS UPS UPS, stydím se. Takto tě připravit o hvězdnou čtvrthodinku...

Flashbacky: A téměř určitě se musí mihnout něco o Králokatovi na Železném trůnu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi