Hra o trůny ožívá

1235735

Komentáře

• Budu hádat, seznam na nákup v klingonštině? :-D
  • To bude vznešená valyrijština, a říká se tam něco o tom, že se vrátíme a všem nakopeme.
  • Je to list Lady Lysy pre Catelyn :)
  • Macejko je vítěz. Ale odměnu dostane, až když to rozluští. A žádnej Google! :-)
  • “Catelyn. I write this in haste and danger. We have fled the capital and fear for our lives. Jon Arryn did not die naturally. He was murdered. The Lannister Cersei was behind this. Beware! Your sister with love, Lysa."

No, nepoužil som priamo Google, ale nie som ani macher v dekódovaní, aby ste si nemysleli ;)
  • Bronn v celé své kráse.

image
  • Holy son of a... Vyzerá bohovsky, Bronn ako vyšitý! Btw. práve počúvam Pillars of The Earth od Trevora Morrisa a máte úplnú pravdu. Je to borec.
  • nech už je to tu. už len prvá séria sa stopážou vyrovná trilógii LOTR, takže v prípade choroby, alebo vianoc :) budem mať dvojnásobnú dávku náladotvorcu :)
  • Bronn je borec zacinam se nehorazne tesit ....
  • Westeros oznamuje, že aj keď k oficiálnemu ohláseniu iba dôjde, tak hudobný skladateľ už bol vybratý! A zároveň ponúka odkazy na reportáže zo stretnutia Kristiana Nairna (Hodor) s GRRM na tohtoročnom Octocone. Dúfam, že sa Alek nenahnevá, že mu lozím do kapusty ;)
  • Nene, nenahněvám. Já už jsem tu (v jiném topicu) o tom skladateli psal. ;-) A jsem rád, že to sleduje ještě někdo, aspoň nic neuteče.
  • Ale zvedavosťou takmer nedýcham :) Dúfam, že nás nebudú naťahovať pridlho.
  • Je to značně OT, ale nedá mi to. Tahle zpráva mě pobavila. Je to skoro jako reklama :o)

Na Moravu přitáhli havrani s předstihem, oživili zvěsti o tuhé zimě
  • Winter is coming. :-)
  • "Zrní, zrní!"
  • Třeba je to jen marketingový tah HBO :-)
  • sakra, proč zrovna na Moravu?
  • Krásna symbolika :) Možno niektoré nesú aj správy :D
  • JAIME píše:
    sakra, proč zrovna na Moravu?

Protože na Moravě je krásně ;o)
  • Asi hledajó Ječmínka.
  • http://pixdaus.com/pics/1235562029m1FpYq5.jpg Tak tady bych postavil Orlí Hnízdo! Přepošlete to někdo do HBO ať se přesunou s natáčením na Ukrajinu. :D
  • Orlí hnízdo sice byl malej hrad (asi v měřítkách Západozemí), ale na tuhle skálu by se přecejenom nevešel. Jinak ale vypadá fantasticky.
  • Hudební skladatel pro GoT

Bude jím Stephen Warbeck. Zvláštní volba, u mnoha fanoušků asi nezavládne nadšení. Sic má tento týpek Oscara za Zamilovaného Shakespeara a dělal i na zajímavých filmech jako Bily Elliott či Důkaz. Co myslíte vy?
  • no aby to nebylo moc zmodernizoovaný, jak se to stalo třeba u tudorovců, já bych radši viděl nějakýho patetickýho tradicionalistu typu shorea
  • Jméno mi nic neříká, jeho hudbu z těch filmů, které jsem viděla, si nevybavuji.

Sice jsem doufala ve skladatele se zvučnějším renomé, ale dalo se to čekat. Rozpočet není nejmenší a tak určitě nechtějí platit víc než je nezbytně třeba.
  • A no tak on asi renomé má, když má Oscara. Ale souhlas, filmy znám, některý jsou hodně dobrý, ale hudbu si z nich moc nevybavuju.
  • Na Lopuchu v klubu Soundtracks by Ti vysvětlili, že dnes se dává Oscar kdejakému drnkalovi (pár lidí tam nemůže přijít na jméno Santaolallovi) :o))
  • Tak napríklad toto
    je naozaj výborné, len je otázka, ako zvládne aj akčnejšie ladené skladby. Síce som tiež čakal zvučnejšie meno, ale zase nesúďme predčasne a nechajme Warbecka, nech nám predvedie, čo dokáže.
  • Hmm, slušnej řemeslník. Třeba Mandolínu kapitána Colelliho, ke který taky dělal hudbu, si moje přítelkyně pouští dost často, přesto si hudbu prakticky nepamatuju.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi