“Catelyn. I write this in haste and danger. We have fled the capital and fear for our lives. Jon Arryn did not die naturally. He was murdered. The Lannister Cersei was behind this. Beware! Your sister with love, Lysa."
No, nepoužil som priamo Google, ale nie som ani macher v dekódovaní, aby ste si nemysleli ;)
nech už je to tu. už len prvá séria sa stopážou vyrovná trilógii LOTR, takže v prípade choroby, alebo vianoc :) budem mať dvojnásobnú dávku náladotvorcu :)
Westeros oznamuje, že aj keď k oficiálnemu ohláseniu iba dôjde, tak hudobný skladateľ už bol vybratý! A zároveň ponúka odkazy na reportáže zo stretnutia Kristiana Nairna (Hodor) s GRRM na tohtoročnom Octocone. Dúfam, že sa Alek nenahnevá, že mu lozím do kapusty ;)
Bude jím Stephen Warbeck. Zvláštní volba, u mnoha fanoušků asi nezavládne nadšení. Sic má tento týpek Oscara za Zamilovaného Shakespeara a dělal i na zajímavých filmech jako Bily Elliott či Důkaz. Co myslíte vy?
Jméno mi nic neříká, jeho hudbu z těch filmů, které jsem viděla, si nevybavuji.
Sice jsem doufala ve skladatele se zvučnějším renomé, ale dalo se to čekat. Rozpočet není nejmenší a tak určitě nechtějí platit víc než je nezbytně třeba.
Tak napríklad toto je naozaj výborné, len je otázka, ako zvládne aj akčnejšie ladené skladby. Síce som tiež čakal zvučnejšie meno, ale zase nesúďme predčasne a nechajme Warbecka, nech nám predvedie, čo dokáže.
Hmm, slušnej řemeslník. Třeba Mandolínu kapitána Colelliho, ke který taky dělal hudbu, si moje přítelkyně pouští dost často, přesto si hudbu prakticky nepamatuju.
Komentáře
No, nepoužil som priamo Google, ale nie som ani macher v dekódovaní, aby ste si nemysleli ;)
Na Moravu přitáhli havrani s předstihem, oživili zvěsti o tuhé zimě
sakra, proč zrovna na Moravu?
Protože na Moravě je krásně ;o)
Bude jím Stephen Warbeck. Zvláštní volba, u mnoha fanoušků asi nezavládne nadšení. Sic má tento týpek Oscara za Zamilovaného Shakespeara a dělal i na zajímavých filmech jako Bily Elliott či Důkaz. Co myslíte vy?
Sice jsem doufala ve skladatele se zvučnějším renomé, ale dalo se to čekat. Rozpočet není nejmenší a tak určitě nechtějí platit víc než je nezbytně třeba.