The Maester’s Path

245

Komentáře

• Já nemám nic, a už jsem to publikoval na FB a tady jsem taky hodil odkaz. Ale jestli si to pamatuje něco jako IP adresy lidí kteří už to hráli, tak si nemůžeme klikat na odkazy navzájem :(
  • No vzhledem k tomu, že já jsem ty svoje odkazy dal do článku a podle počítadla přímo na ně kliklo 19 lidí... a mám zatím stále jen jednu svítící hlavu... tak to asi provazuje ty odkazy s lidmi, kteří se na základě toho odkazu zaregistrují (a možná sleduje, že i kolo dohrají). Ale stejně nechápu, k čemu to je. Další kolo hry by se mělo otevřít všem příští pondělí.

Tak podle Twitteru, čím víc lidí zlanaříte, tím lepší pozici pak máte v nějakém seznamu nejlepších.
  • takze hlavy jsou jedno, fajn

to ze mam clanek retezu vlastne vidim na hlavni obrazovce - hadam, ze to mame vsichni (co to udelali) stejne
  • OT: za takovyto obrazek $150 , $250 nebo $450 dle edice
  • jj, jinak já už mám 2 rekruty
  • to OT s obrázkem jsem nepochopil...
  • Tak jo, díky vám jsem se stal akolytou, který už přivedl na cestu 5 noviců. Tak si zasloužíte aspoň info, k čemu to je. Krom dobrého pocitu, že v tom pravém rohu svítí 5 hlav, zatím vlastně nic. :-) jen mi píšou, že jsem dobrý vůdce a mám pokračovat. Brzy pak uvidím na webu jména podobně oceněných vůdců a počty jejich noviců.
  • som na tom podobne
  • ja mam hlavicku uz jednu - juch
  • Já mám taky jednu
  • Já taky! Ale netuším jak jsem k ní přišla :o))
  • Tak už mám ty hlavy dvě. To je zajímavé. :-?
  • Já jich mám 11, ale na Elia z westeros.org nemám, ten má 130 :-)

Jinak byla právě otevřena druhá úroveň hry. Tak schválně, kdo budete první. Já asi ne, jsem ve škole a tenhle úkol je zvukovej...
  • hmm, vůbec nerozumím co říkají, takže nevím co mám s těmi erby dělat.
  • uf, tak hotovo, odměna opět skvělá. (Teda pro fanoušky, kterým je to cílené. Lidem, kteří knihu nečetli by to asi moc zajímavé nepřipadalo)
  • Montenzuma: málá nápověda - pomocí erbů menších rodů je potřeba vytvořit tři erby hlavních rodů, které se objeví pokud je kombinace správná. Má to návaznost na ty rozhovory z hostince.
  • No to není nic těžkého, to jsem udělal. Ale když jsem je seskládal tak se nic nestalo. Záleží i na pořadí a místě kde jsou umístěny?
  • ano, záleží i na pořadí, když mrkneš na podlahu hostince, tak by ti to mohlo trochu pomoci. Z některých těch rozhovorů se dá odpověď vyslechnout a tím pádem i umístění znaku menšího rodu, no a zbytek jsem dořešil metodou pokus omyl :-D
  • Sakra, prvé video sa mi pomocou Fast Video Downloadera stiahnuť dalo, druhé už nie :/
  • macejko: u mě stejný problém, sice ne pomocí fast video downloader, ale pomocí jednoho firefox pluginu, ale taky mi to druhé stáhnout nejde.
    Ale už je na youtube, takže se dá stáhnout odtamtud
  • Tak už jsem to trefil. Tady jsem udělal screen, kdyby si náhodou někdo nevěděl rady.
    http://montezuma3.kx.cz/screen01.jpg
  • To je zvláštní, já to měl v jiném pořadí. A jiné kombinace mi nefungovaly.
  • Já se přiznám, že nechápu co mám skládat. Hostinec mám prázdný a znějí jen hlasy. Kde najdu ty erby?
  • A jo, díky!
  • me trochu matlo, ze jsem mel 3 hlavni erby, ale zadnej kladnej vysledek...

http://dl.dropbox.com/u/78049/maester-path-2.jpg
  • Ty erby jsou asi finální. Ale ten Lannisterský je nějaký předělaný. Ten lev není zlatý. Je to spíš český lev. Bez koruny, bez zlatých zbraní a jen s jedním ocasem.
  • jsou tam při vstupu dva odkazy, jeden do hospody a ten druhy je hned pod ním.
  • Tak díky Montezumovi, bez něj bych to nedal tak rychle. A odměna je opět sladká. Konečně se vyjasnil ten záběr jezdců, co byl v mnoha teaserech.
  • Jen ještě taková perlička k té skládačce. Když dáte k sobě erby Whentů a Brackenů tak se vám tam zobrazí velký erb Tullyů. ;-)
  • Montezuma3 - On má náš český lev nějaké zbraně? Zlaté drápy jo, ale zbraně? Každopádně jestli takový erby budou i v seriálu, tak budu muset fandit Lannisterům, přece jen mají naše národní barvy... :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi