The Maester’s Path

245

Komentáře

• Já nemám nic, a už jsem to publikoval na FB a tady jsem taky hodil odkaz. Ale jestli si to pamatuje něco jako IP adresy lidí kteří už to hráli, tak si nemůžeme klikat na odkazy navzájem :(
  • No vzhledem k tomu, že já jsem ty svoje odkazy dal do článku a podle počítadla přímo na ně kliklo 19 lidí... a mám zatím stále jen jednu svítící hlavu... tak to asi provazuje ty odkazy s lidmi, kteří se na základě toho odkazu zaregistrují (a možná sleduje, že i kolo dohrají). Ale stejně nechápu, k čemu to je. Další kolo hry by se mělo otevřít všem příští pondělí.

Tak podle Twitteru, čím víc lidí zlanaříte, tím lepší pozici pak máte v nějakém seznamu nejlepších.
  • takze hlavy jsou jedno, fajn

to ze mam clanek retezu vlastne vidim na hlavni obrazovce - hadam, ze to mame vsichni (co to udelali) stejne
  • OT: za takovyto obrazek $150 , $250 nebo $450 dle edice
  • jj, jinak já už mám 2 rekruty
  • to OT s obrázkem jsem nepochopil...
  • Tak jo, díky vám jsem se stal akolytou, který už přivedl na cestu 5 noviců. Tak si zasloužíte aspoň info, k čemu to je. Krom dobrého pocitu, že v tom pravém rohu svítí 5 hlav, zatím vlastně nic. :-) jen mi píšou, že jsem dobrý vůdce a mám pokračovat. Brzy pak uvidím na webu jména podobně oceněných vůdců a počty jejich noviců.
  • som na tom podobne
  • ja mam hlavicku uz jednu - juch
  • Já mám taky jednu
  • Já taky! Ale netuším jak jsem k ní přišla :o))
  • Tak už mám ty hlavy dvě. To je zajímavé. :-?
  • Já jich mám 11, ale na Elia z westeros.org nemám, ten má 130 :-)

Jinak byla právě otevřena druhá úroveň hry. Tak schválně, kdo budete první. Já asi ne, jsem ve škole a tenhle úkol je zvukovej...
  • hmm, vůbec nerozumím co říkají, takže nevím co mám s těmi erby dělat.
  • uf, tak hotovo, odměna opět skvělá. (Teda pro fanoušky, kterým je to cílené. Lidem, kteří knihu nečetli by to asi moc zajímavé nepřipadalo)
  • Montenzuma: málá nápověda - pomocí erbů menších rodů je potřeba vytvořit tři erby hlavních rodů, které se objeví pokud je kombinace správná. Má to návaznost na ty rozhovory z hostince.
  • No to není nic těžkého, to jsem udělal. Ale když jsem je seskládal tak se nic nestalo. Záleží i na pořadí a místě kde jsou umístěny?
  • ano, záleží i na pořadí, když mrkneš na podlahu hostince, tak by ti to mohlo trochu pomoci. Z některých těch rozhovorů se dá odpověď vyslechnout a tím pádem i umístění znaku menšího rodu, no a zbytek jsem dořešil metodou pokus omyl :-D
  • Sakra, prvé video sa mi pomocou Fast Video Downloadera stiahnuť dalo, druhé už nie :/
  • macejko: u mě stejný problém, sice ne pomocí fast video downloader, ale pomocí jednoho firefox pluginu, ale taky mi to druhé stáhnout nejde.
    Ale už je na youtube, takže se dá stáhnout odtamtud
  • Tak už jsem to trefil. Tady jsem udělal screen, kdyby si náhodou někdo nevěděl rady.
    http://montezuma3.kx.cz/screen01.jpg
  • To je zvláštní, já to měl v jiném pořadí. A jiné kombinace mi nefungovaly.
  • Já se přiznám, že nechápu co mám skládat. Hostinec mám prázdný a znějí jen hlasy. Kde najdu ty erby?
  • A jo, díky!
  • me trochu matlo, ze jsem mel 3 hlavni erby, ale zadnej kladnej vysledek...

http://dl.dropbox.com/u/78049/maester-path-2.jpg
  • Ty erby jsou asi finální. Ale ten Lannisterský je nějaký předělaný. Ten lev není zlatý. Je to spíš český lev. Bez koruny, bez zlatých zbraní a jen s jedním ocasem.
  • jsou tam při vstupu dva odkazy, jeden do hospody a ten druhy je hned pod ním.
  • Tak díky Montezumovi, bez něj bych to nedal tak rychle. A odměna je opět sladká. Konečně se vyjasnil ten záběr jezdců, co byl v mnoha teaserech.
  • Jen ještě taková perlička k té skládačce. Když dáte k sobě erby Whentů a Brackenů tak se vám tam zobrazí velký erb Tullyů. ;-)
  • Montezuma3 - On má náš český lev nějaké zbraně? Zlaté drápy jo, ale zbraně? Každopádně jestli takový erby budou i v seriálu, tak budu muset fandit Lannisterům, přece jen mají naše národní barvy... :-D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi