Já nemám nic, a už jsem to publikoval na FB a tady jsem taky hodil odkaz. Ale jestli si to pamatuje něco jako IP adresy lidí kteří už to hráli, tak si nemůžeme klikat na odkazy navzájem :(
No vzhledem k tomu, že já jsem ty svoje odkazy dal do článku a podle počítadla přímo na ně kliklo 19 lidí... a mám zatím stále jen jednu svítící hlavu... tak to asi provazuje ty odkazy s lidmi, kteří se na základě toho odkazu zaregistrují (a možná sleduje, že i kolo dohrají). Ale stejně nechápu, k čemu to je. Další kolo hry by se mělo otevřít všem příští pondělí.
Tak podle Twitteru, čím víc lidí zlanaříte, tím lepší pozici pak máte v nějakém seznamu nejlepších.
Tak jo, díky vám jsem se stal akolytou, který už přivedl na cestu 5 noviců. Tak si zasloužíte aspoň info, k čemu to je. Krom dobrého pocitu, že v tom pravém rohu svítí 5 hlav, zatím vlastně nic. :-) jen mi píšou, že jsem dobrý vůdce a mám pokračovat. Brzy pak uvidím na webu jména podobně oceněných vůdců a počty jejich noviců.
Montenzuma: málá nápověda - pomocí erbů menších rodů je potřeba vytvořit tři erby hlavních rodů, které se objeví pokud je kombinace správná. Má to návaznost na ty rozhovory z hostince.
ano, záleží i na pořadí, když mrkneš na podlahu hostince, tak by ti to mohlo trochu pomoci. Z některých těch rozhovorů se dá odpověď vyslechnout a tím pádem i umístění znaku menšího rodu, no a zbytek jsem dořešil metodou pokus omyl :-D
macejko: u mě stejný problém, sice ne pomocí fast video downloader, ale pomocí jednoho firefox pluginu, ale taky mi to druhé stáhnout nejde. Ale už je na youtube, takže se dá stáhnout odtamtud
Ty erby jsou asi finální. Ale ten Lannisterský je nějaký předělaný. Ten lev není zlatý. Je to spíš český lev. Bez koruny, bez zlatých zbraní a jen s jedním ocasem.
Montezuma3 - On má náš český lev nějaké zbraně? Zlaté drápy jo, ale zbraně? Každopádně jestli takový erby budou i v seriálu, tak budu muset fandit Lannisterům, přece jen mají naše národní barvy... :-D
Komentáře
Tak podle Twitteru, čím víc lidí zlanaříte, tím lepší pozici pak máte v nějakém seznamu nejlepších.
to ze mam clanek retezu vlastne vidim na hlavni obrazovce - hadam, ze to mame vsichni (co to udelali) stejne
Jinak byla právě otevřena druhá úroveň hry. Tak schválně, kdo budete první. Já asi ne, jsem ve škole a tenhle úkol je zvukovej...
Ale už je na youtube, takže se dá stáhnout odtamtud
http://montezuma3.kx.cz/screen01.jpg
http://dl.dropbox.com/u/78049/maester-path-2.jpg