Hra o trůny ožívá

1…1516182021…35

Komentáře

• zena mi rikala, ze na hbo videla dnes nejaky trailer - ale nevenovala se mu, takze netusim, co presne to bylo - a tak nevim ani zda byl s titulky ci original ci dabovanej...
  • Do čerta, asi sa zase nedočkáme lepšej kvality ako 360p :(
  • Jedna vec ma ale štve - prečo tam sakra museli použiť hudbu práve z traileru na Green Lanterna?
  • asi som získal pevný pocit, že castig jona a robba sa zamenil. fyziologicky mali byť presne naopak...
  • A to mě docela seděj, Harrington je takovej víc atypickej, ne takovej hezounek. Harrington mi přijde i víc obratnej, štíhlej... a to snad Jon má být (kde byl on obratný, tam byl Robb silný? to jsem si ted možná vycucal, nevím :-) Ale jo asi by to šlo i opačně...
  • Ja si myslím, že naopak by to nefungovalo. Madden by sa do úlohy Jona absolútne nehodil.
  • BTW, podle WiC to vypadá, že 17. dubna půjdou rovnou 2 epizody.
  • ne, dva díly najednou ne!
  • To je na HBO běžný. Dvě episody za sebou a ještě jednou v týdnu opakovat + s drobným zpožděním na HBO2.
  • trailer je naprosto parádní, nemůžu se dočkat dubna... Trika jsou super, bohužel až na starky, který bych chtěl nejvíc a který se mi vůbec nelíbí :(
  • Trailer už je na youtube v dobré kvalitě:

Abych řekl pravdu, trailer není tak úderný jak některé teasery, na druhou stranu mnohem líp pracuje s dějem a představuje postavy.
  • Jory v nevěstinci je dokonalý :o))
    Bude to sice znít jako rouhání, ale scéna, kde Ned přirazí ke zdi Malíčka, vypadá jako by si to s ním chtěl rozdat - a nemyslím na nože.

Ad trička - Starkovské mě zklamalo, ale ještě víc mě mrzí Tullyovské. Jejich znak se mi líbí hodně a na tričkách ho totálně zmrvili.
  • HBO will air a 15-minute sneak peek of the much-anticipated new fantasy series Game of Thrones on Sunday, April 3 at 9/8c, just before the third episode of the Kate Winslet miniseries Mildred Pierce.

http://www.tvline.com/2011/03/tvline-items-stamos-visits-svu/

Edit:
    A koukám, že už je to i na všech ofic i neofic stránkách k seriálu či sáze :o)
  • A jak tam sebou Malíček hází... to působí věru komicky :)
  • no veď práve. mne sa zdá, že v seriály je jon s plnou okrúhlou tvárou, taký trochu tullyovsky mäkky, a robb má ostrejšie črty. pritom by to malo byť opačne... no uvidíme, až uvidíme...
  • Ještě jsem na YT našla scénu s Aryou a Jonem, předem říkám, že nevím jestli už se to tu postovalo, jestli jo, tak se předem omlouvám za otravnost :-)

Btw, tu Aryu nemohli vybrat lépe...

EDIT: Aha, tak to tu už bylo...
  • Ne že by mi představitel Jona neseděl vůbec, ale podobně jako sarven jsem si představoval někoho "ostřejšího", chladnějšího těžko to přesně popsat. Navíc Jon měl mít přece ze všech dětí spolu s Aryou k Nedovi nejblíž (vzhledem) a to mi tady taky nesedí. Představitel Robba mi přijde celkem OK.
    Co se týká castingu tak v případě Starku nějaké nadšení neprojevuji, ale ani mi to nepřijde jako nějaký omyl. Jen Cattelyn jsem si představoval tak nějak mladší a pěknější. Se vzhledem této herečky budu asi Cattelyn nesnášet ještě víc než v knize:-)
    Palec nahoru dávám za Lannistery.
  • Takže je to jasné. Ľudia z Westeros.org videli concept-arty, takže môžu s istotou potvrdiť, že toto http://7kingdoms.ru/wp-content/uploads/2011/03/cap15.jpg je skutočne Jiný (v seriáli sa zrejme bude preferovať termín "White Walker"). Fotka je zosvetlená a môžeme vidieť aj jeho ľadový meč.
  • No, vypadá spíš jako nějaká zombie s modrýma očima, ale to jen můj první dojem.
  • Jj, imo to není pravý Jiný, ale spíš jeden z padlých bratrů Noční hlídky.
  • Alek: nečítal si, čo som napísal? JE to Jiný. Westeros to majú priamo od tvorcov. Navyše - pripadá vám hento ako ľudský ksicht? Ani keby bol človek neviem ako zhnitý, takto by nevyzeral. Citujem z ich stránky: "Okay, before anyone wants to argue: this is an Other (or a white walker, as the show prefers). The concept art I saw in Belfast closely matches this: noseless face, glowy eyes, even hair on its head.
  • Jasný, četl a četl jsem i Ranovo vyjádření na Westerosu.
  • No, vidím, že i když jsem si dal o víkendu oddych, zpráva o sneak preview vám neunikla.

Elanne: Video s Aryou a Jonem tu snad ještě nebylo, já ho takhle na YT vidim poprvé, dík za odkaz. Ale jinak už jsme ho viděli, byla to ta první odměna z The Maester’s Path. A zítra bude snad další. Už by nám konečně mohli ukázat Tywina, toho jsme zatim vůbec neviděli a to už jsme možná viděli i Jiného. To je nefér :-)
  • Tywin je trochu jiný.
  • Aha, tak to už chápu, proč Jiní budou v seriálu jmenováni jako Bílí chodci :-)
  • Čím víc se dívám na jednotlivé trailery (a zvláště pak na odměnu z prvního úkolu Maester's Path), tím víc je mi Jon Sníh nepříjemnej... V knize mi je mnohem sympatičtější, nepředstavoval jsem si ho tak děsně namachrovanýho jak ho Harrington ztvárňuje... Vidí to někdo stejně?
  • Já myslim, že to je záměr. Mluvil o tom snad GRRM, když chválil výběr Harringtona. Říkal, že je super, že je víc odměřenej, chladnej, doslova snad řekl víc emo než Robb.

Ale jako je fakt, že ta scéna s Aryou by mohla bejt emocionálnější.
  • BTW, Harringtonova hvězda asi roste, právě se šíří novinka, že dostal roli v Silent Hill.
  • Nových snímků na winter-is-coming.net jste si všimli? Daenerys o svatební noci.
    Na Lopuchu měl někdo starost, že v traileru není žádný sex. Asi bych je tam měla nalinkovat :o))
  • Pravda, tyhle fotky jsem sem chtěl dát pro ty, co se báli, že to bude moc soft :-)

Drogo se právě dozvěděl, že bude mít syna
    Viserys testue schopnosti Doreah

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi