zena mi rikala, ze na hbo videla dnes nejaky trailer - ale nevenovala se mu, takze netusim, co presne to bylo - a tak nevim ani zda byl s titulky ci original ci dabovanej...
A to mě docela seděj, Harrington je takovej víc atypickej, ne takovej hezounek. Harrington mi přijde i víc obratnej, štíhlej... a to snad Jon má být (kde byl on obratný, tam byl Robb silný? to jsem si ted možná vycucal, nevím :-) Ale jo asi by to šlo i opačně...
Jory v nevěstinci je dokonalý :o)) Bude to sice znít jako rouhání, ale scéna, kde Ned přirazí ke zdi Malíčka, vypadá jako by si to s ním chtěl rozdat - a nemyslím na nože.
Ad trička - Starkovské mě zklamalo, ale ještě víc mě mrzí Tullyovské. Jejich znak se mi líbí hodně a na tričkách ho totálně zmrvili.
HBO will air a 15-minute sneak peek of the much-anticipated new fantasy series Game of Thrones on Sunday, April 3 at 9/8c, just before the third episode of the Kate Winslet miniseries Mildred Pierce.
no veď práve. mne sa zdá, že v seriály je jon s plnou okrúhlou tvárou, taký trochu tullyovsky mäkky, a robb má ostrejšie črty. pritom by to malo byť opačne... no uvidíme, až uvidíme...
Ne že by mi představitel Jona neseděl vůbec, ale podobně jako sarven jsem si představoval někoho "ostřejšího", chladnějšího těžko to přesně popsat. Navíc Jon měl mít přece ze všech dětí spolu s Aryou k Nedovi nejblíž (vzhledem) a to mi tady taky nesedí. Představitel Robba mi přijde celkem OK. Co se týká castingu tak v případě Starku nějaké nadšení neprojevuji, ale ani mi to nepřijde jako nějaký omyl. Jen Cattelyn jsem si představoval tak nějak mladší a pěknější. Se vzhledem této herečky budu asi Cattelyn nesnášet ještě víc než v knize:-) Palec nahoru dávám za Lannistery.
Takže je to jasné. Ľudia z Westeros.org videli concept-arty, takže môžu s istotou potvrdiť, že toto http://7kingdoms.ru/wp-content/uploads/2011/03/cap15.jpg je skutočne Jiný (v seriáli sa zrejme bude preferovať termín "White Walker"). Fotka je zosvetlená a môžeme vidieť aj jeho ľadový meč.
Alek: nečítal si, čo som napísal? JE to Jiný. Westeros to majú priamo od tvorcov. Navyše - pripadá vám hento ako ľudský ksicht? Ani keby bol človek neviem ako zhnitý, takto by nevyzeral. Citujem z ich stránky: "Okay, before anyone wants to argue: this is an Other (or a white walker, as the show prefers). The concept art I saw in Belfast closely matches this: noseless face, glowy eyes, even hair on its head.
No, vidím, že i když jsem si dal o víkendu oddych, zpráva o sneak preview vám neunikla.
Elanne: Video s Aryou a Jonem tu snad ještě nebylo, já ho takhle na YT vidim poprvé, dík za odkaz. Ale jinak už jsme ho viděli, byla to ta první odměna z The Maester’s Path. A zítra bude snad další. Už by nám konečně mohli ukázat Tywina, toho jsme zatim vůbec neviděli a to už jsme možná viděli i Jiného. To je nefér :-)
Čím víc se dívám na jednotlivé trailery (a zvláště pak na odměnu z prvního úkolu Maester's Path), tím víc je mi Jon Sníh nepříjemnej... V knize mi je mnohem sympatičtější, nepředstavoval jsem si ho tak děsně namachrovanýho jak ho Harrington ztvárňuje... Vidí to někdo stejně?
Já myslim, že to je záměr. Mluvil o tom snad GRRM, když chválil výběr Harringtona. Říkal, že je super, že je víc odměřenej, chladnej, doslova snad řekl víc emo než Robb.
Ale jako je fakt, že ta scéna s Aryou by mohla bejt emocionálnější.
Nových snímků na winter-is-coming.net jste si všimli? Daenerys o svatební noci. Na Lopuchu měl někdo starost, že v traileru není žádný sex. Asi bych je tam měla nalinkovat :o))
Komentáře
Abych řekl pravdu, trailer není tak úderný jak některé teasery, na druhou stranu mnohem líp pracuje s dějem a představuje postavy.
Bude to sice znít jako rouhání, ale scéna, kde Ned přirazí ke zdi Malíčka, vypadá jako by si to s ním chtěl rozdat - a nemyslím na nože.
Ad trička - Starkovské mě zklamalo, ale ještě víc mě mrzí Tullyovské. Jejich znak se mi líbí hodně a na tričkách ho totálně zmrvili.
http://www.tvline.com/2011/03/tvline-items-stamos-visits-svu/
Edit:
A koukám, že už je to i na všech ofic i neofic stránkách k seriálu či sáze :o)
Btw, tu Aryu nemohli vybrat lépe...
EDIT: Aha, tak to tu už bylo...
Co se týká castingu tak v případě Starku nějaké nadšení neprojevuji, ale ani mi to nepřijde jako nějaký omyl. Jen Cattelyn jsem si představoval tak nějak mladší a pěknější. Se vzhledem této herečky budu asi Cattelyn nesnášet ještě víc než v knize:-)
Palec nahoru dávám za Lannistery.
Elanne: Video s Aryou a Jonem tu snad ještě nebylo, já ho takhle na YT vidim poprvé, dík za odkaz. Ale jinak už jsme ho viděli, byla to ta první odměna z The Maester’s Path. A zítra bude snad další. Už by nám konečně mohli ukázat Tywina, toho jsme zatim vůbec neviděli a to už jsme možná viděli i Jiného. To je nefér :-)
Ale jako je fakt, že ta scéna s Aryou by mohla bejt emocionálnější.
Na Lopuchu měl někdo starost, že v traileru není žádný sex. Asi bych je tam měla nalinkovat :o))