Vyjádření Talpressu k novému vydání Písně ledu a ohně

1246722

Komentáře

• 277? to je slušná cena, hlavně překvapení, že se dostanou tak moc pod nakladatele... o nich teda ještě zauvažuju.
  • Občas se jim stane, že u předobjednávek mají cenu nižší, a po zahájení prodeje ji zvednou. Ale zaplacené objednávky obvykle vykryjí bez požadování doplatků. Arara má celkově nižší ceny, ale delší dodací lhůty. Dost často mi přijde jejich zásilka ze Slovenska.
  • Já od nich teda nic neobjednával, ale co se týče filmů, co jsem viděl, tak byli vesměs úplně nejdražší.
  • Tak Arara už je s cenou na 427, slušnej skok :-) Zítra teda koupím přímo v Talpressu.
  • Muhehe, to jsem zvědavá co mi vyvedou s objednávkou. Mám ji zaplacenou :)
    Když se tohle stalo cca před rokem s cenou DVD, tak mi ho vykryli za cenu z předobjednávky. Ale ten skok nebyl až tak výrazný.
  • Tak to já jsem už v třetině super tlustý těžký velký mohutný obrovský neskutečný bichle za 325 ;)
  • A co jsi se tam dočetl nového?
  • Dočet jsem se, že to má být druhé, OPRAVENÉ vydání. ak jsem zvědav. V každém případě jsou tam Lannisterové ještě mnohem lepší než v první verzi :)
  • A kdo vyhrál pobočníků turnaj?
  • 1. místo Jaime, 2. Kevan, 3. Známý milovník prevétů a kadibudek, 4. Tyrion, 5. Hora, 6. Ohař, 7. Tommen!
  • :-Dva Lannisterové ve finále. Nebyla to trochu nuda?
  • Kevana nemám rád. Takže celkem masakr.
  • Tak Arara u mé objednávky uvádí stav odesláno. Vypadá to, že jsem přece jen dost ušetřila. Kupovala jsem dva kusy :o)
  • Jaime: Ty opravdu Lannistery hodně žereš, co? Projevuje se to i v tvém skutečném životě? Pokud by odpověď byla kladná, radši mi na to neodpovídej:-)))
  • Chmur: Myslíš, jestli kadí zlato nebo ta druhá věc? :)
  • No řekněme, že jí předchází otázka..."Máš sourozence?":-)
  • Hele, hele, dnes přišlo :o)
    image

Ale třeba chybu u rodokmenů, kde je Jon označený za dědice Železných ostrovů neodstranili. A taky jsem naivně doufala, že už do první knihy dají podrobnější mapy.
  • Tak to je pořádná bible. Vsadím se, že je to těžší než ten notebook :D
  • Je tam furt docela dost překladatelskejch kiksů. Neodstranili asi nic, jak slibovali.
  • Na ty železný ostrvovy jsem taky koukal hned při prvnim otevření. Škoda, že jsme o tom nevěděli dřív, poslal bych jim aspoň připomínku k tomuhle. Tak třeba ten Střet králů - měli byste zájem někde střádat seznam chybek? Já bych na to poslal odkaz překladatelce...
  • No to jsem si měl zaškrtávat, už je pozdě. Ale myslím často nejen překlepy a nepřesnou terminologii, ale i vyloženě neohrabaný fráze, ba celý věty. S tím nic nenaděláme.
  • Já bych to mohla zkusit, ale bojím se, že to nestihnu znovu dočíst než bude druhý díl v tisku.
  • Tak sa mi to dostalo do papŕč tiež. Obálka naživo pôsobí ešte horšie, je podivne neostrá a rozmazaná. Má ale jedno pozitívum - chrbát knihy sa v polici krásne vyníma. Navyše môžme byť radi, že obálka pre Střet sa Pilcerovej naozaj podarila.
  • Tak si čítam a zrazu... WTF? Meno Jonovej matky je Wylla? Ako som na to sakra mohol vôbec zabudnúť?
  • Jasný, je to i v té ukázce z Maester Path s Robertem a Nedem. Ale je to pravda?
  • To ešte nejdem čítať, druhá časť Hostiny na mňa stále čaká... ;)
  • No, ruku do ohně bych za to nedal, ale myslím, že jsem v tom článku nic z Hostiny nepoužil.:-)
  • Ja sa osobne držím myšlienky, že Jon je Robertovým prvorodeným synom, ak teda nie je Eddardov.
  • jon, že je robertov? Barathona? hm...

inak vyzerá to fakt na kus knihy, škoda tej obálky. škoda, neopravených chýb. kníh v knižnici mám mraky, tak rozmýšľam čí nájdem pol metra navyše... asi hej:)
  • že by byl Jon Robertův, nad tím mě snad nikdy nenapadlo dýl uvažovat. To jako že by o tom Robert nevěděl? A vůbec, on měl něco s Lyannou? :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi