Občas se jim stane, že u předobjednávek mají cenu nižší, a po zahájení prodeje ji zvednou. Ale zaplacené objednávky obvykle vykryjí bez požadování doplatků. Arara má celkově nižší ceny, ale delší dodací lhůty. Dost často mi přijde jejich zásilka ze Slovenska.
Muhehe, to jsem zvědavá co mi vyvedou s objednávkou. Mám ji zaplacenou :) Když se tohle stalo cca před rokem s cenou DVD, tak mi ho vykryli za cenu z předobjednávky. Ale ten skok nebyl až tak výrazný.
Ale třeba chybu u rodokmenů, kde je Jon označený za dědice Železných ostrovů neodstranili. A taky jsem naivně doufala, že už do první knihy dají podrobnější mapy.
Na ty železný ostrvovy jsem taky koukal hned při prvnim otevření. Škoda, že jsme o tom nevěděli dřív, poslal bych jim aspoň připomínku k tomuhle. Tak třeba ten Střet králů - měli byste zájem někde střádat seznam chybek? Já bych na to poslal odkaz překladatelce...
No to jsem si měl zaškrtávat, už je pozdě. Ale myslím často nejen překlepy a nepřesnou terminologii, ale i vyloženě neohrabaný fráze, ba celý věty. S tím nic nenaděláme.
Tak sa mi to dostalo do papŕč tiež. Obálka naživo pôsobí ešte horšie, je podivne neostrá a rozmazaná. Má ale jedno pozitívum - chrbát knihy sa v polici krásne vyníma. Navyše môžme byť radi, že obálka pre Střet sa Pilcerovej naozaj podarila.
inak vyzerá to fakt na kus knihy, škoda tej obálky. škoda, neopravených chýb. kníh v knižnici mám mraky, tak rozmýšľam čí nájdem pol metra navyše... asi hej:)
Komentáře
Když se tohle stalo cca před rokem s cenou DVD, tak mi ho vykryli za cenu z předobjednávky. Ale ten skok nebyl až tak výrazný.
Ale třeba chybu u rodokmenů, kde je Jon označený za dědice Železných ostrovů neodstranili. A taky jsem naivně doufala, že už do první knihy dají podrobnější mapy.
inak vyzerá to fakt na kus knihy, škoda tej obálky. škoda, neopravených chýb. kníh v knižnici mám mraky, tak rozmýšľam čí nájdem pol metra navyše... asi hej:)