Hra o trůny ožívá

1212224262735

Komentáře

• Si představ, kdyby do té cely zavřeli MacGyvera. V té cele by neměl nic pomocí čeho by mohl utéct. Ale takový holubí trus...
  • To rozhodně nemůžou riskovat! Takový prominenti jako je MacGyver, Bruce Willis nebo Chuck Norris (i když na něj je i tohle vězení krátké), na ty si prostě při budování vězení musí dát bacha, o tom žádná! :-D
  • Tak mě napadá - co brání tomu, aby hrál Stannise Chuck? Potřebuje prachy a vyjde lacino.
  • Lysa, respektive její představitelka mi mírně evokuje Gluma :-D
  • lysa je podobna catelyn - fajn
  • JAIME: Kdyby měl Stanniste hrát Chuck, tak rázem odpadnou všechny dohady o budoucím králi Sedmi království. Proti němu by Daenerys nic nesvedla, ani s draky, ani s armádou otroků. :D
  • Víš jak by to vypadalo, kdyby byla cela "posraná" od holubů! Takový barbaři Arrynové nejsou
    Si představ, kdyby do té cely zavřeli MacGyvera. V té cele by neměl nic pomocí čeho by mohl utéct. Ale takový holubí trus...
    :-D :-D :-D
  • btw - Jory nebyl Rodrikův syn, ale synovec.
    Díky, každý den se dozvídám něco nového :-)
  • Nezemřel Rodrikův syn v souboji se slavnou bílou trojkou?
  • To byl Joryho otec.
  • Aha. Zapoměl jsem. To musel bejt souboj. Rád bych se o něm někdy dočetl více....
  • kdo nestiha ty vsechny clanky: "noviny" generované z linků na twitteru s tagem #gameOfThrones

http://paper.li/pbcat/1299241578
  • To je nějaká hra? Měl se tam nechce registrovat.
  • Ne, po precteni instrukci (netreba se registrovat) je to jasne.... je to reklama, ktera HBO stala 10000 dolaru plus nejaky drobny za tvorbu stranek. Tomu se rika, laciny a efektivni markeing:-)
    Ucelem te "hry" je cpat ten odkaz vsem pod nos - twitter, fb, dalsi sdileni, kazdy den to sledovat, shanet nejaky kody, ktery hbo uvolnuje ruzne na twitteru, v reklamach... jo a jako velmi malou cast, hrat nejaky flashovky. Cilem je takhle nasbirat co nejvic bodu... A kdo ma hodne bodu, dostane 10K Dolacu....
  • A co je na tom nejhorší, že my to hrát nemůžeme :-)
  • tak v realu ty trika rodu az tak spatny nebudou :
    http://twitpic.com/4fs0yc
  • Já chci to targaryenské :o(

A ta Ohařova přilba se mi dost líbí.
    http://twitpic.com/4agj2t
  • poviem vám, byť dva týždne mimo európy a netu znamená, že tu narastú kilá diskusných príspevkov. kto to má čítať? :)
    ušlo mi niečo zásadné? stále mám ponechať objednávku na hbo? :)
  • Jo, teď už vypadají líp, ale to Starkovské se mi pořád moc nelíbí.

Sarven: Ohledně seriálu se nic zásadního nestalo...objednávku si klidně ponechej. :-)
  • sarven: vsichni se tesi na pondelnich 15 minut (budou i na webu) a uz mame mesic M
  • Co se Ohařovy přilby týče, zajímalo by mě, jestli mu ty zuby příliš nezaclání ve výhledu.
  • Šílené je, že se různě na webu objevují první "recenze", kritiky a názory od poměrně věhlasných světových webových kritiků a zatím v podstatě samá chvála i od těch kritiků, kteří knížky nečetli. Což je potěšující. Na druhou stranu ran z westeros.org psal, že po shlédnutí dvou epizod je spokojený, ale že fanoušky knih asi bude velmi často "rušit" množství malých změn oproti knize. A že určitě budou ve výhodě ti, kteří knihu nedávno nepročítali znovu :-)
  • A že určitě budou ve výhodě ti, kteří knihu nedávno nepročítali znovu :-)
    Sakra, už odkládám Kindle i tu novou bichli od talpressu :-) Ale ne, shcválně to chci přečíst, abych ty nuance moh vnímat. Už jsem úplně zapomněl takový ty malý scény, třeba Jon a Tyrion na Zdi či seznámení Jona a Sama - zrovna včera jsem čet skvělej rozhovor s Brianem Kirkem (pravá ruka dua producentů a jejich zásobárna co se týče detailů, prostě takovej script editor) a ten tam zrovna tyhle dvě scény moc pěkně popisoval, tak se těšim.

sarven: vítej zpátky. No vastně toho zas tak moc asi nebylo. HBO se ted umírnlo s trailery/teasery, vlastně snad jen přibyly ty ukázky z The Maester Path (obojí už je ve zdejším článku). Pár obrázků bylo, když vydržíš pár hodin, budou všechny tady (ano, galerie se právě rodí!). V ČR máme obsazený dabing, ukázka bude v pondělí. No a v zahraničí už dostali kritici prvních 6 dílů, takže na Twitteru to momentálně hoří dojmy a recenzemi. Jo a v USA vrcholí kampaň, takže tam jezdí auťák, v kterym kuchtěj citronový zákusky apod. a taky vozej Železnej trůn, na kterym se můžou lidi vyfotit. :-) Kampaň v ČR by prý měla začít co nevidět, ale asi mnohem umírněnější.
  • btw, koukám že třeba Expendable ty recenze čte - kdyby měl někdo zájem z toho dělat nějaké krátké výpisky a sestřádat to do nějakýho článečku, určo by tu byl prostor. Já se k tomu asi nedostanu, sic bych chtěl... tak dejte kdyžtak vědět do PMky
  • Expendable: mohl bys sem nalinkovat, ktere vsechny recenze si nasel? (nebo je nekde jejich seznam?) - nejak jsem nedohledal vic nez dve
  • lámu si hlavu nad rozumným a zapadajícím názvem 7 epizody: The Pointy End
  • knedle: vyostreny konec.
  • diky
    ale jako nazev (chyba) osme epizody je to divne...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi