To rozhodně nemůžou riskovat! Takový prominenti jako je MacGyver, Bruce Willis nebo Chuck Norris (i když na něj je i tohle vězení krátké), na ty si prostě při budování vězení musí dát bacha, o tom žádná! :-D
JAIME: Kdyby měl Stanniste hrát Chuck, tak rázem odpadnou všechny dohady o budoucím králi Sedmi království. Proti němu by Daenerys nic nesvedla, ani s draky, ani s armádou otroků. :D
Ne, po precteni instrukci (netreba se registrovat) je to jasne.... je to reklama, ktera HBO stala 10000 dolaru plus nejaky drobny za tvorbu stranek. Tomu se rika, laciny a efektivni markeing:-) Ucelem te "hry" je cpat ten odkaz vsem pod nos - twitter, fb, dalsi sdileni, kazdy den to sledovat, shanet nejaky kody, ktery hbo uvolnuje ruzne na twitteru, v reklamach... jo a jako velmi malou cast, hrat nejaky flashovky. Cilem je takhle nasbirat co nejvic bodu... A kdo ma hodne bodu, dostane 10K Dolacu....
poviem vám, byť dva týždne mimo európy a netu znamená, že tu narastú kilá diskusných príspevkov. kto to má čítať? :) ušlo mi niečo zásadné? stále mám ponechať objednávku na hbo? :)
Šílené je, že se různě na webu objevují první "recenze", kritiky a názory od poměrně věhlasných světových webových kritiků a zatím v podstatě samá chvála i od těch kritiků, kteří knížky nečetli. Což je potěšující. Na druhou stranu ran z westeros.org psal, že po shlédnutí dvou epizod je spokojený, ale že fanoušky knih asi bude velmi často "rušit" množství malých změn oproti knize. A že určitě budou ve výhodě ti, kteří knihu nedávno nepročítali znovu :-)
A že určitě budou ve výhodě ti, kteří knihu nedávno nepročítali znovu :-)
Sakra, už odkládám Kindle i tu novou bichli od talpressu :-) Ale ne, shcválně to chci přečíst, abych ty nuance moh vnímat. Už jsem úplně zapomněl takový ty malý scény, třeba Jon a Tyrion na Zdi či seznámení Jona a Sama - zrovna včera jsem čet skvělej rozhovor s Brianem Kirkem (pravá ruka dua producentů a jejich zásobárna co se týče detailů, prostě takovej script editor) a ten tam zrovna tyhle dvě scény moc pěkně popisoval, tak se těšim.
sarven: vítej zpátky. No vastně toho zas tak moc asi nebylo. HBO se ted umírnlo s trailery/teasery, vlastně snad jen přibyly ty ukázky z The Maester Path (obojí už je ve zdejším článku). Pár obrázků bylo, když vydržíš pár hodin, budou všechny tady (ano, galerie se právě rodí!). V ČR máme obsazený dabing, ukázka bude v pondělí. No a v zahraničí už dostali kritici prvních 6 dílů, takže na Twitteru to momentálně hoří dojmy a recenzemi. Jo a v USA vrcholí kampaň, takže tam jezdí auťák, v kterym kuchtěj citronový zákusky apod. a taky vozej Železnej trůn, na kterym se můžou lidi vyfotit. :-) Kampaň v ČR by prý měla začít co nevidět, ale asi mnohem umírněnější.
btw, koukám že třeba Expendable ty recenze čte - kdyby měl někdo zájem z toho dělat nějaké krátké výpisky a sestřádat to do nějakýho článečku, určo by tu byl prostor. Já se k tomu asi nedostanu, sic bych chtěl... tak dejte kdyžtak vědět do PMky
Komentáře
http://paper.li/pbcat/1299241578
http://www.winthethronesweeps.com/
Ucelem te "hry" je cpat ten odkaz vsem pod nos - twitter, fb, dalsi sdileni, kazdy den to sledovat, shanet nejaky kody, ktery hbo uvolnuje ruzne na twitteru, v reklamach... jo a jako velmi malou cast, hrat nejaky flashovky. Cilem je takhle nasbirat co nejvic bodu... A kdo ma hodne bodu, dostane 10K Dolacu....
http://twitpic.com/4fs0yc
A ta Ohařova přilba se mi dost líbí.
http://twitpic.com/4agj2t
ušlo mi niečo zásadné? stále mám ponechať objednávku na hbo? :)
Sarven: Ohledně seriálu se nic zásadního nestalo...objednávku si klidně ponechej. :-)
sarven: vítej zpátky. No vastně toho zas tak moc asi nebylo. HBO se ted umírnlo s trailery/teasery, vlastně snad jen přibyly ty ukázky z The Maester Path (obojí už je ve zdejším článku). Pár obrázků bylo, když vydržíš pár hodin, budou všechny tady (ano, galerie se právě rodí!). V ČR máme obsazený dabing, ukázka bude v pondělí. No a v zahraničí už dostali kritici prvních 6 dílů, takže na Twitteru to momentálně hoří dojmy a recenzemi. Jo a v USA vrcholí kampaň, takže tam jezdí auťák, v kterym kuchtěj citronový zákusky apod. a taky vozej Železnej trůn, na kterym se můžou lidi vyfotit. :-) Kampaň v ČR by prý měla začít co nevidět, ale asi mnohem umírněnější.
ale jako nazev (chyba) osme epizody je to divne...