Hra o trůny ožívá

1232426282935

Komentáře

• Tak jsem to zkouknul a je to velice dobré. Jen by mě zajímalo, proč ho na začátku nechal ten Jiný jít. Sice nám ze zalesněného Severu udělali tundru nebo Skotskou vysočinu, ale je to docela efektní.

Ty zvuky, co vydává Jiný jsou hodně dobré, taky jsem měl menší mrazení. Líbí se mi, že se filmaři nebojí ukázat krev, vlastně nic menšího u tohoto seriálu ani nešlo. :-)
  • Akorát si říkám, proč jsou White Walkers úplně černí :))
    Koukám nová diskuse, tak se přesunu.
  • HBO odvysílalo 30 minutový "making of" a je dobře, že to udělali. V podstatě shrnuli a pospojovali všechna ta "vzdělávací" videa a rozhovory atd dohromady, dali tomu určitý řád, přidali nové záběry,útržky a rozhovory a ve výsledku to myslím navnadí určitě některé lidi, kteří si doposud nebyli jisti nebo o seriálu moc nevěděli.
    Ale hlavně to způsobilo, že těch 10 dnů do premiéry asi nevydržím :-D
  • Jako naše HBO?

Zatím jsem na webu nenašel ještě ani originál... :-(
  • Aleku, právě to hodili i na youtube: Link
  • jj, právě mi to taky došlo do FB feedu.
  • To je pořádně našlapaný video. A ten trůn na Orlím hnízdě vypadá dobře.
  • Jo, je to super. Tohle si rozhodně zaslouží překlad. Jsem z toho nadšenej mnohem víc, než z tý ukázky z pilotu.

Btw, v čase 16:16 můžete vidět mj. GRRM. A kolem 22:38 prý začíná hlavní hudební motiv.
  • Aha, masakr, zní to dost dobře
  • Tak po vlně kladných reakcí se teď začínají jako houby po dešti objevovat negativní recenze a jestli to mám v kostce shrnout tak se jedná o recenze typu "je to fantasy, takže je to blbost".

http://blog.zap2it.com/kate_ohare/2011/04/todays-brew-game-of-thrones----before-after-part-2.html#comments

http://blogs.indiewire.com/carynjames/archives/2011/04/08/gameofthrones/

• zvláštní recenze, zvlášť mě zaujalo jak rozebírá zlovlky:)
  • ale vzdyt to jsou jen nejaky blogy...
  • já nevím jak vy, ale já CHCI tu klíčenku - a nejenom Starků ale taky ostatních rodů! kua
  • tak pokud dobre chapu, nekdo dostal od HBO promo meč (ja chci taky!!)
  • Někdo dostal tři dračí vejce. Já chci taky!
  • http://io9.com/#!5790383
    Nemám z toho moc dobrý pocit. :/
  • Spíš mě zarazila tá část o vynechávání postav... takhle se můžeme obávat vynechání třeba Davose nebo Lorda Berika. :(
  • U Davose pochybuju. Bleskurychlý lord byl uvedený mezi obsazenými rolemi. Ale obavy sdílím. Trochu mám obavy o "zrušení" rodu Karstarků. Sice by mě to mrzelo neskutečně, ale dovedu si představit, že by tahle linie odpadla. Totéž dámy z Medvědího ostrova - teda pokud stará medvědice nebude mít nějakou větší úlohu v budoucnu.
  • Proč? Zní to docela dobře. Za změnu považujou už sem tam pár vět navíc, sem tam víc prostoru nějaké postavě, což mi nijak nevadí. Takže třeba změna typu, že Ned bude kruťas či se tam objeví nějaká komická postavička navíc, nehrozí :)
  • Tak Davos ani Mormontová mi nevadí ani trochu. Ještě vynechat Dany a budu spokojenej Lannister :) Hlavně, aby tam byl Stannis.
  • A jejej, ono se bude škrtat? No byla by škoda vyškrtnout Manderly a Karstarky. Na těchto velkých rodech severu, bylo dobře vidět jak velké ztráty ve válce utrpěli seveřané. Když už škrtat, tak třeba horkýho koláče a spol. Citrouše a tuhle bandu.
    Jo a taky by mohli škrtnou zbytek Lannisterů.
  • Mě by zase třeba vůbec nevadil takový Roose Bolton. A taky ten ožralý rytíř, co se stal šaškem (teď si nějak nevzpomínám na jméno).
  • Jen pro jistotu - já nemluvila o tom, že se bude škrtat. Jen že by na to teoreticky mohlo dojít.

A Hra o trůny bez Boltona?! Co taková Bouře mečů bez Boltona, he?
  • to byl Dontos, Dantos, nebo tak nějak
  • Dontos, tuším. A bez toho bych si to taky dovedla představit.
  • Bolton je jedna z vůbez nejzajímavějších postav podle mne. Já bych škrtl Šílenou myš a též Citroše a spol.
  • Já bych škrtnul tvojí pravou ruku...
  • Jak vás vůbec mohlo napadnout chtít vyškrtnout Boltona a Davose, jedny z nejdůležitějších postav? :-)
  • Co všechno člověk na tom youtube nenajde

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi