Si tu stěžujete že na sever všichni kašlou, ale co máme říkat my budějcký z jihu. Tady opravdu chcíp zlovlk. Vy tam máte aspoň občas nějakej ten sport (třeba ten šampionát v lyžování a zahájení NHL)
V Praze Zlovlci neumírají, proto se sem též stěhují. Vezmu toho Letního a možná i Lady. A nekamenujte mě, přesto, nebo spíš právě proto, že jsem značně nespokojená to toužím vidět, není to masochismus, jen chorobná touha všem zkazit chuť. :P
Elanne: Neřekla bych, že typ humoru závisí na rodišti. :P Alek: To by bylo příliš pozitivní označení pro nás nafoukance. Ne, Praha by se dala popsat spíše jako lannisterské město. (Ale zlovlci tu netrpí, jsou větší než lvi a havěť jim podřízená... :))
Přemýšlím, kde tady na severu se schovávají Boltoni. Já jsem ze Dvora Králové a jednou nohou bydlím v Trutnově. Takže jsem takový napůl Karstark a napůl Burley nebo Umber. Už vím, Boltoni jsou Hradečáci :D
Ha, jednou nohou bydlí v Trutnově, to je něco podobného, jako když Jaime jednou rukou bydlí v Harrenově?
Těším se hlavně na ten stylový raut po promítání.
Začali vývarem z kraba a mořského ďasa a též studenou limetkovou polévkou s vejcem. Pak přišly na řadu křepelky v medu, jehněčí hřbet, husí játra namáčená ve víně, pastiňáky na másle a selátko. (...) Služební přinesli volavku plněnou fíky, telecí kotlety pokapané mandlovým mlékem, rozšlehané sledě, kandované cibule, páchnoucí sýry, misky plné šneků a brzlíků a černou, ještě opeřenou labuť.
Zdravím Bananase ....já jsem též seveřan z Černého hradu (Liberce). My seveřané chráníme vás ostatní před tvrdochodci (Poláky), měchohubci (Němci:-)))) a jinými (Laponci)...Měli byste si nás vážit...:-)))
Komentáře
Pírko: A přistěhovalci tam rychle zvlčí, že? :-)
Elanne - tak zrovna Brno by mi neskonale vyhovovalo. Mám to tam necelých 60 km a autem jsem za hodinku doma :o))
Alek: To by bylo příliš pozitivní označení pro nás nafoukance. Ne, Praha by se dala popsat spíše jako lannisterské město. (Ale zlovlci tu netrpí, jsou větší než lvi a havěť jim podřízená... :))
Už vím, Boltoni jsou Hradečáci :D
Těším se hlavně na ten stylový raut po promítání.
Léto: To znamená, že mám dvě sídla. Jedno pracovní a druhé víkendové.