Premiéra Hry o trůny v kině Atlas

2456

Komentáře

• Sice budu mít asi absenci ve škole, ale tohle si nenechám ujít :))
  • Jako ne že by mě ta Praha občas nesrala, ale svý výhody má :))
  • U nás v slobodných mestách sme Uzurpátorovi za chrbtom :) aspoň, že havrani lietajú...
  • Si tu stěžujete že na sever všichni kašlou, ale co máme říkat my budějcký z jihu. Tady opravdu chcíp zlovlk. Vy tam máte aspoň občas nějakej ten sport (třeba ten šampionát v lyžování a zahájení NHL)
  • A my z jihovýchodní Moravy??? Tu není vůbec nic, až na nějaký fašank či co.Věčně je tu jak po vymřítí. :(
  • Petra13: A co vinný sklípky?
  • Njn na to sem zapomněla tak kromě toho tu není absolutně nic. :-/
  • V Praze Zlovlci neumírají, proto se sem též stěhují. Vezmu toho Letního a možná i Lady. A nekamenujte mě, přesto, nebo spíš právě proto, že jsem značně nespokojená to toužím vidět, není to masochismus, jen chorobná touha všem zkazit chuť. :P
  • Izak_Rym_Pirko: nekamenuju ale tohle může říct jedině pražák...

• Víte, co je nejlepší? Bydlet za Prahou - nejste ten hnusný pražák, můžete jimi opovrhovat (vskutku je to cháska) a zároveň si užívat jejich výhod :-)

Pírko: A přistěhovalci tam rychle zvlčí, že? :-)
  • Amaroun - no šak, tady na jižní Moravě si vás pěkně vychutnáváme... :oP

Elanne - tak zrovna Brno by mi neskonale vyhovovalo. Mám to tam necelých 60 km a autem jsem za hodinku doma :o))
  • Petra13 - hle, krajanka! Odkud, smím li se ptát?
  • Elanne: Neřekla bych, že typ humoru závisí na rodišti. :P
    Alek: To by bylo příliš pozitivní označení pro nás nafoukance. Ne, Praha by se dala popsat spíše jako lannisterské město. (Ale zlovlci tu netrpí, jsou větší než lvi a havěť jim podřízená... :))
  • Přesně, Praha je skrz naskrz lannisterská!
  • Ale prosim vás, Lannisteři jsou možná někde kolem sněmovny. Ale třeba takovej Hrad, ten je jasně Freyovskej :-)
  • Přemýšlím, kde tady na severu se schovávají Boltoni. Já jsem ze Dvora Králové a jednou nohou bydlím v Trutnově. Takže jsem takový napůl Karstark a napůl Burley nebo Umber.
    Už vím, Boltoni jsou Hradečáci :D
  • Houby s citronovými koláčky, vládne luza. (Sansa na hrad! Sansa na hrad! :P) My urození jsme byli rozptýleni mezi lid.
  • Praha,Praha.... Nám Redwynům čas u poháru rychle utíká a co nevidět tu bude televizní premiéra.
  • tož já budu klidně těžce neurozenej, "pouze urozenost lidského srdce je to největší jmění co znám..." :))
  • Ha, jednou nohou bydlí v Trutnově, to je něco podobného, jako když Jaime jednou rukou bydlí v Harrenově?

Těším se hlavně na ten stylový raut po promítání.
    Začali vývarem z kraba a mořského ďasa a též studenou limetkovou polévkou s vejcem. Pak přišly na řadu křepelky v medu, jehněčí hřbet, husí játra namáčená ve víně, pastiňáky na másle a selátko. (...) Služební přinesli volavku plněnou fíky, telecí kotlety pokapané mandlovým mlékem, rozšlehané sledě, kandované cibule, páchnoucí sýry, misky plné šneků a brzlíků a černou, ještě opeřenou labuť.
  • Telecí kotlety s mandlovým mlékem, ou jé.

Léto: To znamená, že mám dvě sídla. Jedno pracovní a druhé víkendové.
  • Montezuma3: No moment, s těma Hradečákama opatrně!!! :)
  • Budem rádi, že nám daj dušeninu s kroupama, mrkví a dem tam kouskem masa.
  • Tak jsem se taky přihlásil... sice nestihnu na Jedničce Četnický humoresky, ale já se obětuju :D.
  • Mno, tak jsem reglej,ale napsalo mi to, pokud se uvolní místo, tak se mi ozvou, takzže jsem asi v pejru. To je naký mini kinečko ne ))))
  • Tak dorazím i s přítelkyní :) Můžu se pochválit a prohlásit, že jsem nalákal dost lidí na knihy i seriál ;)
  • Zdravím Bananase ....já jsem též seveřan z Černého hradu (Liberce). My seveřané chráníme vás ostatní před tvrdochodci (Poláky), měchohubci (Němci:-)))) a jinými (Laponci)...Měli byste si nás vážit...:-)))
  • Mno moc to nehlídáte. Jiní jsou taky Nizozenci a ti už obsadili půlku Krkonoš.
  • čo nezastaví gondor, to musia chodci....

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi