Škoda toho. Pro případný souboj v play-off by byli lepší než Finové. A vždycky je mi líto, když domácí fanoušci přijdou o svůj tým moc brzy. Stejně tak je mi líto těch hráčů. Musí je to mrzet neskutečně.
Škoda toho vyrovnávacího gólu, tam to Mišo Handzuš trochu podcenil, takhle podivný gól se jen tak nevidí. Ti domácí jsou vždy na MS snad prokletí v posledních X letech ať už se hraje kdekoliv. Myslím, že kdyby to dnes Slováci vyhráli, s Dánskem by už si poradili a mám takový pocit, že i Rusáci s Ovcí si poradí s Finy, takže Slovensko by mělo čtvrtfinále. Je to škoda, držel jsem jim dneska palce. A je mi líto Hanlona, protože je to kvalitní trenér a rozhodně si nemyslím, že je to jeho vina jak už jsem slyšel z mnoha úst.
Myslím, že hlavním problémem Slováků byli obránci. Gólman slušnej, útok slušnej, ale ta obrana. Krom Višňovského nebyl jediný top hráč ať už pro podporu útoku nebo pro bránění. Chápu, že nebylo kde brát, ale s jedním kvalitním bekem to nejde daleko dotáhnout. Kdyby vypadl Boston a přijel Chára, bylo by to podle mě úplně jinak.
Slováci to měli s Finy hrozně těžké. Museli být fyzicky dost vycucaní. Moc jsem jim to přál kvůli jejich fanouškům. Podle mě měli Slováci několik velkých problémů - absence více opravdu kvalitních obránců, stagnující či lépe řečeno ustupující kvalita slovenského hokeje (liga, práce s mládeží atd.), velmi vysoký věkový průměr mužstva, nepříliš dobře zvolená taktika (špatně zvolený trenér) a hlavně slabá psychická odolnost...což je pro slovenské hokejisty dost typické, navíc ve spojení s tím tlakem vyvolaným velkými očekáváními...
My máme zase velký problém s fotbalem. Velmi špatná kvality ligy ve spojení s korupcí, žádné výrazné osobnosti na poli hráčském a trenérském atd. Nějak nám chybí poctivá koncepční práce. Dost silně a osobně to pociťuji i v nesportovních odvětvích společnosti jako je např. školství nebo vedení města (Liberec)
tak posledný kúsok smútku za nami. priznám sa, mal som slzy v očiach keď som videl demitru plakať. škoda, že to až tak veľmi nevyšlo, ale svojím spôsobom to je typické pre nás. ďakujem chalani za viac-menej krásnych 15 rokov.
vyzerá to, že v štrvrťfinále sa stretnú dve najsympatickejšie mužstvá česi a nóri. tak do toho!
Když vyhrají Švýcaři tak ne. Norům docela fandím, takže bych raději čtvrtfinále proti amíkům. Dnes večer ale musíme ještě ukázat němcům, jak se tenhle sport hraje.
Komentáře
A bohužel, teď už to bude MS bez Slováků.
A vždycky je mi líto, když domácí fanoušci přijdou o svůj tým moc brzy. Stejně tak je mi líto těch hráčů. Musí je to mrzet neskutečně.
vyzerá to, že v štrvrťfinále sa stretnú dve najsympatickejšie mužstvá česi a nóri. tak do toho!
Aha, jsem už druhý, příspěvek se nemá psát dlouho...