FC NEVADA DRAGONS

18911131470

Komentáře

• Nechci se nějak moc chlubit (rád bych se mýlil). Ale říkal jsem vám, že dostaneme od tří korun severu na prdel.
  • no, ešte šanca bliká! prečo nehrá červenka od druhej tretiny? zranenie, či pre to vylúčenie?
  • "Je to čárový rozhodčí, je to Rus, a hlavně na něj nedali." :)
  • byli jasně lepší, měli bysme se u nich inspirovat a taky začít brát na MS výrazně víc mladších hráčů nebo za pár let nebude mít pořádně kdo hrát
  • austin: náhodou máme idálně složený tým. Mít tu jen samé mlaďáky jak švédi tak nevylezem ani ze základní skupiny. Že by sme měli nějak starej tý tak to určitě ne. Starej tým měli např. slováci a švýcaři (viz to co jsem sem dával zhruba před 3 dny)
  • Nejde o to vzít mladší hráče. Jde o to vzít kvalitní mladé hráče. Nám se teď na dvacítkách moc nedařilo a práce s mládeží určitě není na takové úrovni jako u Švédů. Takže opravdu nevím, které mladé hráče by tam bylo záhodno vzít.
  • Brzo na tom budeme stejně jako Slováci. Naši východní bratři jsou ve spoustě věcí daleko před námi. Už mají euro. Mají levnější mobilní služby. Jejich nároďák je pryč z elitní osmičky. atd
  • No kruci, tak mi zřejmě nevyjde ani jeden tip na semifinále. To se mi moc často nestává.
  • Mě kupodivu vyšli oba :D Nebo teda já jsem tipoval před začátkem turnaje právě tuto dvojici na finále, s tím že Švédi vyhrají zlato. Jestli to tak skutečně bude, tak budu litovat, že jsem si někde nevsadil o prachy.
  • ale že aký gól ten prvý fínsky? v takomto zápase? paráda.
  • Nu byla to velká frajeřinka. Jistě se to stane legendou jako např. slavný Forsbergův blafák. Rusové byli pro mě velkým zklamáním. Podobně jako loni se prosadily týmy bez nějakých hokejových hvězd, i když je fakt, že minulé mistrovství ve finále byli Rusáci s megahvězdným týmem, nicméně nestačili na Čechy, kteří nějaké superhvězdy už dávno nemají.
  • prečo nehrá červenka od druhej tretiny? zranenie, či pre to vylúčenie?
    Tak to vypadá, že kvůli tomu vyloučení, Hadamczik to asi nerozdejchal, jak tak čtu te'd rozhovory.

A ten finskej gól, to je teda síla, teď jsem to viděl i s finskym komentářem :-)
  • No začalo to pěkně, to teda joo. Btw, docela se těším na dnešní výstup Gregora Arťuchina :-)
  • Sakra, tak tip mi nevyšel a Finové si se Švédy nakonec vytřeli prdel.
  • sestřich včerejších finálových gólů. Ale hlavní borec je ten finskej komentátor
    http://areena.yle.fi/player/index.php?clip=1305493480014&language=fi
  • liga majstrov ide do finále? z môjho pohľadu finále snov a dva najlepšie teamworky. máte favorita?
  • favorita mám jedině MU
  • Já myslím, že vyhrají majitelé sázkových kanceláří.
  • fandím peknému futbalu. nech vyhrá ten čo bude hrať krajšie. ale prial by som to o chlp viac barcelone.
  • Chára bruins!
  • Ešte nikdy nebol stanly cup zdvihnuty tak vysoko ;)
  • Taky jsem to přál Bostonu, celkově byl v sérii lepší, takže si to i zasloužil (akorát nechápu jak moh rozhodčí uznat ten 3 gól), každopádně je k tomu dotáhnul hlavně Thomas, kterej celý play off chytal úplně neuvěřitelně.
    Zajímalo by mě, kdy už se Jágr konečně rozhodne kam půjde, doufám že to nebude Detroit:-/
  • Díky za info, asi by mi to uteklo. Tak jsem aspoň měl nějakej matroš pro svou dnešní šichtu. Vypůjčil jsem si tvůj vtip, sarvene ;-) http://respekt.ihned.cz/respekt-dj/c1-52095200-ctvrtek-16-6-2011#10:59
  • Hehe, na ČT4 dávají záznam finále z Nagana. Hezká vzpomínka :)
  • Berdych má fakt smůlu a Fish bezvadně servíruje...
  • já už to vzdal, Berdych vypadal, že to vzdal asi tak o set dřív - řek bych, že narazil na hráče jako je on sám, jen tomu druhýmu to jde dneska líp :-) aspoň, že máte tu Petru...
  • Kde sledujete Wimbledon?
  • Nějak se českým reprezentacím v kolektivních sportech docela daří. Nejdřív na MS v hokeji 3., tenhle víkend na MS v in-line hokeji a v hokejbale Mistři a basketbalistky maj taky slušně nakročíno stát se mistrama Evropy.

Kvitová pěkně, snad Venus nějak zaskočí a přejde přes ní. Škoda Berdycha
  • fromsportcom.com

Venus už to má za sebou ;-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi