austin: náhodou máme idálně složený tým. Mít tu jen samé mlaďáky jak švédi tak nevylezem ani ze základní skupiny. Že by sme měli nějak starej tý tak to určitě ne. Starej tým měli např. slováci a švýcaři (viz to co jsem sem dával zhruba před 3 dny)
Nejde o to vzít mladší hráče. Jde o to vzít kvalitní mladé hráče. Nám se teď na dvacítkách moc nedařilo a práce s mládeží určitě není na takové úrovni jako u Švédů. Takže opravdu nevím, které mladé hráče by tam bylo záhodno vzít.
Brzo na tom budeme stejně jako Slováci. Naši východní bratři jsou ve spoustě věcí daleko před námi. Už mají euro. Mají levnější mobilní služby. Jejich nároďák je pryč z elitní osmičky. atd
Mě kupodivu vyšli oba :D Nebo teda já jsem tipoval před začátkem turnaje právě tuto dvojici na finále, s tím že Švédi vyhrají zlato. Jestli to tak skutečně bude, tak budu litovat, že jsem si někde nevsadil o prachy.
Nu byla to velká frajeřinka. Jistě se to stane legendou jako např. slavný Forsbergův blafák. Rusové byli pro mě velkým zklamáním. Podobně jako loni se prosadily týmy bez nějakých hokejových hvězd, i když je fakt, že minulé mistrovství ve finále byli Rusáci s megahvězdným týmem, nicméně nestačili na Čechy, kteří nějaké superhvězdy už dávno nemají.
Taky jsem to přál Bostonu, celkově byl v sérii lepší, takže si to i zasloužil (akorát nechápu jak moh rozhodčí uznat ten 3 gól), každopádně je k tomu dotáhnul hlavně Thomas, kterej celý play off chytal úplně neuvěřitelně. Zajímalo by mě, kdy už se Jágr konečně rozhodne kam půjde, doufám že to nebude Detroit:-/
já už to vzdal, Berdych vypadal, že to vzdal asi tak o set dřív - řek bych, že narazil na hráče jako je on sám, jen tomu druhýmu to jde dneska líp :-) aspoň, že máte tu Petru...
Nějak se českým reprezentacím v kolektivních sportech docela daří. Nejdřív na MS v hokeji 3., tenhle víkend na MS v in-line hokeji a v hokejbale Mistři a basketbalistky maj taky slušně nakročíno stát se mistrama Evropy.
Kvitová pěkně, snad Venus nějak zaskočí a přejde přes ní. Škoda Berdycha
Komentáře
A ten finskej gól, to je teda síla, teď jsem to viděl i s finskym komentářem :-)
http://areena.yle.fi/player/index.php?clip=1305493480014&language=fi
Zajímalo by mě, kdy už se Jágr konečně rozhodne kam půjde, doufám že to nebude Detroit:-/
Kvitová pěkně, snad Venus nějak zaskočí a přejde přes ní. Škoda Berdycha
Venus už to má za sebou ;-)