Pravda :-D No já jsem zkoušel poslední rpg Drakensang: River of time, ale moc mne to nechytlo, takže na Zaklínače se velmi těším.... Na druhou stranu se bojím, že jedničku budou špatně překonávat :-)
Oni redaktoři herních magazínů často přehánějí. :-) Ona ta druhá věta je ještě větší perla: "Jeho knihy jsou již dávno součásti kultury..." - buď podle autora není kniha součástí kultury a nebo z knihy dělá všeobecně známou věc, což i se seriálem na krku asi ještě neplatí.
A tim "lacinym" nenarazim na to, ze to bude delat male nezname studio... sveho casu Bit Brothers byli taky nezname studio a udelali naprosto famozni Z: Steel Soldiers.
Ahoj, zaorodoval bych za Westeros: Total War. Včera sem nainstaloval, vypadá to úžasně a žádné pády
jo WTW je super, o tom že vyvraždím populaci Dvojčat sem snil už dlouho:)) ale kdo ví jak to bude s plnou verzí, už přes rok tam je 0.53 alfa a nevypadá že by se to někam vyvíjelo..
Pokud to dovolí čas tak ano.... Skvělá hra... jenom je tam a mne moc kotoulování... Ale to jak lezete tou dobývací věží je boží :-D Teď jsem dorazil do toho toho města v lese....
Kotoulování je čistě dobrovolné :-D Moc daleko jsem se zatím nedostal, teď se mám dostat do toho kláštera, kde drží Foltestovi bastardy Ale zatím spokojenost, rozhovory se mi sice zdají trochu divné a ještě mě štve, že ve hře není možné nastavit téměř nic, ani ovládání, ani rozlišení či grafika, nic, vše se musí dělat v tom configuratoru mimo hru. Ale jinak vše fajn, atmosféra a zvuky jsou dost povedené, zvlášt při tom obléhání v úvodu. No a Triss? Mňam :-D
By mě zajímalo jak jste se dostali přes tu pasáž, kde utíkáte s poraněným foltestem na hradbách před drakem. :-D Už to dělám asi po 380. a začínám ztrácet nervy. Můžu běžet jak chci, seberychleji bez zastavení, drak mě během chvilky dostihne. Můžu se pokoušet nějak vyhýbat jeho pařátům, stejně to skončí jen smrtí.
EDIT: Nějak se mi to přestává líbit. Nechápu, k čemu mám elixír kočka pro noční vidění, když nikdy když je potřeba nejde použít. Napíše to jen, že zde tuto akci nelze provést a konec. Dále nechápu jak má fungovat plížení a tiché zabití protivníka, které se má provést pravým tlačítkem myši podle nápovědy, jenže nic takového prostě nemůžu udělat. Můžu být schovaný jak chci, může se pomalu ze zadu plížit k oběti, mačkat všechno možné, ale žádné omráčení neproběhne, jediné co se stane je to, že si mě strážný všimne a je okamžitě poplach. Připadá mi to hrozně zabugované nebo nedotažené ten interface a některé prvky.
Komentáře
No já jsem zkoušel poslední rpg Drakensang: River of time, ale moc mne to nechytlo, takže na Zaklínače se velmi těším.... Na druhou stranu se bojím, že jedničku budou špatně překonávat :-)
Ale jinak vše fajn, atmosféra a zvuky jsou dost povedené, zvlášt při tom obléhání v úvodu.
No a Triss? Mňam :-D
EDIT: Nějak se mi to přestává líbit. Nechápu, k čemu mám elixír kočka pro noční vidění, když nikdy když je potřeba nejde použít. Napíše to jen, že zde tuto akci nelze provést a konec. Dále nechápu jak má fungovat plížení a tiché zabití protivníka, které se má provést pravým tlačítkem myši podle nápovědy, jenže nic takového prostě nemůžu udělat. Můžu být schovaný jak chci, může se pomalu ze zadu plížit k oběti, mačkat všechno možné, ale žádné omráčení neproběhne, jediné co se stane je to, že si mě strážný všimne a je okamžitě poplach. Připadá mi to hrozně zabugované nebo nedotažené ten interface a některé prvky.