Pc gaming(xbox, ps)

1568101138

Komentáře

• Já to jednou chtěl zkusit, ale padalo mi to. Takže taky počkám na plnou verzi.
  • Ona už je snad i Alfa http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=721 Já to zkoušel, ale moc jsem s toho nadšený nebyl
  • A BTW Těší se tu někdo vůbec na Zaklínače 2 ? :-) Škoda, že vychází přesně na zkouškový :-D
  • Zkouškový mě ještě od ničeho nedokázalo odehnat. :-D Na Zaklínače se těším, ostatně jako na každé RPG.
  • Zkouškový mě ještě od ničeho nedokázalo odehnat
    Pravda :-D
    No já jsem zkoušel poslední rpg Drakensang: River of time, ale moc mne to nechytlo, takže na Zaklínače se velmi těším.... Na druhou stranu se bojím, že jedničku budou špatně překonávat :-)
  • Ono, když nic lepšího není, tak se spokojíš i s tím. :-)
  • No druhý díl v podstatě ve většině stejný jako první... Kromě příběhu samozřejmě
  • J.R.R. Martina lze považovat za novodobého Tolkiena
    To to začíná... :-)
  • Oni redaktoři herních magazínů často přehánějí. :-) Ona ta druhá věta je ještě větší perla: "Jeho knihy jsou již dávno součásti kultury..." - buď podle autora není kniha součástí kultury a nebo z knihy dělá všeobecně známou věc, což i se seriálem na krku asi ještě neplatí.
  • A pokračuje... Mame tady jak film, tak serial... Hm
  • Vidím, že jsem o hodně přišel, když jsem si přečet jen tu první větu a zbytek odložil do iPadu :-)
  • Já to sem hodil spíše kvůli obrázkům, který mne stejně moc nepotěšily
  • Myslím, že tohle je ukázkový příklad článku, který píše někdo, kdo nemá ani tušení o tom, o čem píše.
  • Svatá pravda! :-) Abych se ještě vrátil k samotné hře- z nějakého důvodu se u mě od zveřejnění prvních screenů projevil k této hře odpor, nevím proč?
  • Olorin: Ja ti to reknu, protoze to vypada jako laciny klon lacine strategie, ktery se snazi vydelat prachy na zname licenci.
  • Lépe bych to neřekl :-(
  • A tim "lacinym" nenarazim na to, ze to bude delat male nezname studio... sveho casu Bit Brothers byli taky nezname studio a udelali naprosto famozni Z: Steel Soldiers.
  • Ahoj, zaorodoval bych za Westeros: Total War. Včera sem nainstaloval, vypadá to úžasně a žádné pády
    jo WTW je super, o tom že vyvraždím populaci Dvojčat sem snil už dlouho:)) ale kdo ví jak to bude s plnou verzí, už přes rok tam je 0.53 alfa a nevypadá že by se to někam vyvíjelo..
  • No jsem na tu hru zvědav, ovšem dokud si to nezahraju nebudu to předem odsuzovat ani vychvalovat, už několikrát jsem zjisil, že je to velká chyba.
  • Tak co? Hrajete Zaklínače 2? :-D
  • Pokud to dovolí čas tak ano.... Skvělá hra... jenom je tam a mne moc kotoulování... Ale to jak lezete tou dobývací věží je boží :-D Teď jsem dorazil do toho toho města v lese....
  • Kotoulování je čistě dobrovolné :-D Moc daleko jsem se zatím nedostal, teď se mám dostat do toho kláštera, kde drží Foltestovi bastardy Ale zatím spokojenost, rozhovory se mi sice zdají trochu divné a ještě mě štve, že ve hře není možné nastavit téměř nic, ani ovládání, ani rozlišení či grafika, nic, vše se musí dělat v tom configuratoru mimo hru.
    Ale jinak vše fajn, atmosféra a zvuky jsou dost povedené, zvlášt při tom obléhání v úvodu.
    No a Triss? Mňam :-D
  • Kotoulování je čistě dobrovolné
    Je to jedinej způsob, jak se efektivněji vyhnout útoku :-)
  • To sice jo, ale ještě se můžeš krýt mečem, ačkoliv to není zrovna nejideálněji zpracováno to máš pravdu. Ale spousta her nemá ani toto :-D
  • Hele a nevíte jak vypálit ty hnízda těch Negeru? :D Zkoušel jsem to znamením Igni, petardou ohnivou...Nějak nevím jak s tím dál :-D
  • Já jsem zatím jen na začátku v tom lese - zachránil jsem Marigolda před popravou, takže nevím. :-D
  • No ta hra je pekelně těžká i na střední úroveň....
  • By mě zajímalo jak jste se dostali přes tu pasáž, kde utíkáte s poraněným foltestem na hradbách před drakem. :-D Už to dělám asi po 380. a začínám ztrácet nervy. Můžu běžet jak chci, seberychleji bez zastavení, drak mě během chvilky dostihne. Můžu se pokoušet nějak vyhýbat jeho pařátům, stejně to skončí jen smrtí.

EDIT: Nějak se mi to přestává líbit. Nechápu, k čemu mám elixír kočka pro noční vidění, když nikdy když je potřeba nejde použít. Napíše to jen, že zde tuto akci nelze provést a konec. Dále nechápu jak má fungovat plížení a tiché zabití protivníka, které se má provést pravým tlačítkem myši podle nápovědy, jenže nic takového prostě nemůžu udělat. Můžu být schovaný jak chci, může se pomalu ze zadu plížit k oběti, mačkat všechno možné, ale žádné omráčení neproběhne, jediné co se stane je to, že si mě strážný všimne a je okamžitě poplach. Připadá mi to hrozně zabugované nebo nedotažené ten interface a některé prvky.
  • Pokud se nepletu, tak pro pití lektvarů musíš meditovat a to lze jen v nějaké klidné místnosti. A k tomu plížení, zhasínáš pochodně?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi